torstai 28. kesäkuuta 2012

Meiltä ja muualta . . .

 Jo on ollut kummallinen kesäkuu, on kauhisteltu joidenkin julkkisten julkisia vilautuksia, valeblondi- Tukiaisella on uusi mies kierroksessa ja jalkapallon EM- kisat ovat loppumaisillaan, sekä EM- yleisurheilukisat ovat alkaneet ja juhannuksena meni ennenaikaisesti hautaan helvetin moni.
 Säiden puolesta Talkkari kiittää yläkerran isäntää, mutta hiukksen lämpimämpää olisi saanut olla viikonloppuöisin, ei olisi tarvinnut ottaa niin paljon sitä lämmikettä kun ravintolasta on horjunut rakkaansa kanssa lemmenluolaan.
  Talkkari siis ei ole horjunut, vaan nainen ja sivumyötäinen tuuli sen huojumisen on aiheuttanut useampaan kertaan . . . Ja kiitosta täytyy antaa sille naapurille, joka niitti ne helvetin nokkoset pois, kun Talkkari oli kerran pölähtänyt turvalleen ja maininnut asiasta tälle, aamulla 03 aikoihin. Ja edelleen Talkkarin täytyy kiittää siitä 5 litran wiski lekasta, jonka sai kipuja lievittämään, mutta nyt sekin on loppu joten taas täytyy käydä moikkaamassa sitä naapuria . . . jos vaikka päiväsaikaan tällä kertaa  . . .

 Joku Madonna vähän näyttää ruttuista tissiä, niin jo kaikki lehdet repivät isoja otsikoita . . . Suomessa ei lienee ketään saman ikäistä naista, joka uskaltaisi moista tehdä ja Tukiaista ei voi laskea mukaan, ei iän eikä ulkomuodonkaan perusteella.

  Kun viime talvena Talkkarilta tuo hiihtäminen jäi vähiin kadonneiden suksien takia, niin pelastuksena ilmatieteen arvauslaitos on lupaillut Lappiin räntää ja lunta . . . liekö tämä sitä ilamston lämpenemistä jollain tapaa, vai onkohan hutkijoilla meneet + ja - sekaisin laskelmissaan ? ? Kannataisi varmaan tämän porukan lotota, samaan tulokseen siinäkin tulevat, ei päävoittoa tälläkään kertaa . . .

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Siirtäytyminen normielämään.

 Tuo naiseni eilen ilalla ihan ilmoitusluonteisesti juuri ennen nukahtamistani ilmoitti, että huomenna on meikäläinen sitten kuskina, kun kaupoissa mennään käymään. Niin se nukahtaminen jäi siihen ja tuli sitten valvottua koko yö ja toinen onnellisena kuorsasi kainalossa . . .
 Onkohan Talkkari tehnyt jonkinmoisen koulutusvirheen JO yhdessäolon tässä vaiheessa, sillä niin mutkattomasti naiselta tuli tuo ilmoitus, vailla mitään aristelua tai pyyntöä ? ? ?  Mutta sodassa ja rakkaudessahan kaikki on sallittua ja Talkkari otti ns. tyynenä vastaan ilmoituksen ja oli sovitulla paikalla sovittuun aikaan. Ja pitihän naista vähän ns. kouluttaa, joten Talkkari vetäisi kinnerin keskelle lammikkoa, olihan siinä naisellani hiukka kahlaamista että pääsi persuuksensa lyömään penkkiin.
 Ei auttanut ei tämä väsytystaktiikka, sillä siitä jalkakylvystä virkistyneenä kauppakierrokseen tuli mukaan joku helvein rehumyymälä. EI riittänyt joku yleistavaratalo ja rehellinen ruokakauppa kivijalassa, niin varmemman vakuudeksi Talkkari myös talutettiin helvetin isoon sapuskamyymälään . . . olisi pitänyt Alfonsin moottoroituapyörätuolia lainata.
 Siitä rehumyymälästä kuulemma tarrautui mukaan mm. 4 metrinen kartiotuija, kun se oli saatavilla puoleen hintaa, no kahdessa tai kolmessa osassa se kyllä tuli kyytiin, kiitos takapaksissa olleelle moottorisahalle. Oli siinä Talkkarin vakuuteltava, että kyllä se kasvaa entiselleen ja muistakin osista juurruttamalla saadaan kelpo kasveja.
 Ja siinä helvetin ruoka-osotos-paratiisissa sitten Talkkaria juoksutettiin oikein olan takaa, tuolta haet sitä ja tuolta ja tota jne. jne. Ja tavaratkin olisi melkeimpä pitänyt pakata, joko tuoteryhmittäin tai sitten aakkosjärjestykseen. Talkkari teki kaiken kattavan inventarion ja ja kärräsi koko kärryn sisälmyksineen ajoneuvon sisälmyksiin . . . Olihan helpompaa lemmemme pesäsässä tuupata koko kärry jääkaapin eteen ja tyhjentää se, toisin se oli kannettava 5:n kerrokseen . . . Ja vielä nopeammin Talkkari sitten raijasi sen helvetin ostoskärryn parvekkeelle ja roiskasi sen alas . . . Näin sitä kierrätystä sitten meillä tehdään.

 Seuraavalla kerralla, kun kauppaan tulee matka niin Talkkari kyllä katoaa jonnekin, vaikka kalalle tai mallaamaan puuhevosille uusia pers`reikiä . . .

Selvitty, juhannuksesta . . .

 Siis Talkkarilla oli työntäyteinen juhannus, niin virka- kuin myös siviilipuolella. Ei tullut kipatuksi ensinmäistäkään pulloa, jossa oli edes viittausta alkoholiin, ei myöskään sellaisista jossa luki No Alkohol. Täytyyhän kansan keskikesän juhlassa nähdä se siniristilippu liehumassa, tosin kapitalistit kera demareiden siirsivät sen kesäkuun kolmanteen viikonloppuun. Ennenhän se oli 24- 25.06 ja Norjassa, Virossa ja Latviassa se onkin pysynyt paikallaan. Talkkari onkin ajatellut joskus pystyttää kodan siihen Suomen ja Norjan rajalle ja viettää tuplajuhannusta, vaa silloin vetää sydämmensä kyllyydestä viinaa, jos tuo naiseni sen suo . . .

 Talkkarin synkeä ennustus ei ihan pitänyt kutiaan, mutta paljon on henkensä heittäneitä sentään noin 15 turhaa kuolemaa. Talkkari kyllä koki ns. valekuoleman jos toisenkin, kun taas oltiin kylpyammeessa naiseni kanssa . . . pitänee hommata snorkkeli tai paineilmavehkeet, jos Talkkari aikoo lillua veden alla katsellen simpukkaakin . . . Sinänsä vajavainen on kylpyhuoneen varustus, kun pelastusrengasta ei siellä vielä oli ja Talkkarikin on vain uimakandi.

 Eilisellä, kun Talkkari oli naistaan käytämässä ensinmäisissä alemyynneissä ja kaukoviisaana otti pakun alle ( tuli auto täyteen tavaraa ), niin jokusella on mennyt Juhannus pitkäksi, mitä nyt liputukseen tulee . . . oli vielä sunnuntaina lippu salossa. 
 Ennen vanhaan Talkkarin nuoruudessa siitä olisi päässyt vallesmannin luokse hakemaan jonkinmoinen sakon tapaisen. Tosin nykyään, kun ulkomaiset yhtiöt ovat niin omistajina kuin huoltoyhtiöinä, eivät taida paskan vertaa välittää kansallisesta keskikesän juhlastamme, ei sen puoleen muutkaat juhlapyhät kaikkia tunnu kiinostavan, niin se maailma muuttuu . . .

torstai 21. kesäkuuta 2012

Talkkarin uusi sauna- aika

 Tässä kun meni entinen kierrätykseen ja ja tämä uusi ja ihkuihana naiseni kutsui Talkkarin saunaan, niin toki rutiineja tulee muuttaa. Ja kas kummaa alkuviikkon päin mentiin, sillä torstaisn Talkkarilla on sauna nykyään. Lauantai kun ei käy, koska Talkkari nuoruudessaan teki "irvinit" eli 5 saunaan ja 6 putkaan, kerta kunnon työmiehiä ollaan.
  Ja toki suurella odotuksella mentiin saunaan, sillä siveänä neitona Talkkari ei ole nähnyt Venustaan täysin alastomana. Oli tällä viimeeksikin muistaakseni nilkkasukat jalassa kun kylpyammeessa lilluttiin. Tai siis Talkkarilla oli helvetinmoinen hiki, kun piti jodlata ja samalla suorittaa luvattua jalkojen hieronta, sinänsä hyvä ettö lapikkaan koko on vain noin 38 siro.

 Mutta tämä uusi traditio koki eräänlaisen ikimuistoisen alun, sillä Talkkari astui koiranpaskaan, kun nurmikon kautta ajatteli siirtyä suoraan kohti saunan ovea. Talkkarihan ei tälläkertaa ajatellut käyttää jalkineita, kun tuli tilatuksi ja rakkaalleen näyttääkseen, että rakkaudesta leijuu niin korkealle ettei paljon kertakäyttö- grillien päällä jalkoja pakota ja käryä. No paskat sai kyytiä suihkussa ja siirryttiin kohti löylyttelyhuonetta. Liekö jäänyt sitä ihteään sittenkin Talkkarin jalkapohjaan ja siinähän sitten persuus kävi vähän liian lähellä kuiasta, siis Talkkarin perskarvat kärähtivät. Eikä siinä kaikki, kuten eräässä mainoksessa taannoin sanottiin, vaan lie villipedon karjahduksen voimasta, tuo enkelirakkani otti ja pudotti täyden kuilun Talkkarin vasemman jalan ukkovarpaalle.
 Pesut ja putsaukset menivät melko nopeasti, kun kipua turruttavaa ei ollut tavallan tarjolla ja aika tuppasi loppumaan . . . siis Talkkari olisi pääsyt "isoon kainaloon" . . .

  Toisessa kodissa sitten sisarhentovalkoiseni haki jääkaapista voita, joka on aito luonnontuote palovammoihin, mutta hädissään hän otti juuri sen väärän paketin, missä oli ERITTÄIN voimakkaasti suolattua voita. Ota nyt siinä pultit ja syytä syytöntä, kun toinen yrittää auttaa parhaansa mukaan . . .  Talkkarille jäi kyllä pieni ajatus päähän itämään, että olisikohan ollut naaraalla ketunhäntä kainalossa . . .

 Ai juu niin, Talkkarin päähän ei tullut vammoja tällä kertaa, kiitos vanhan JOFA- jääkiekkokypärän.

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Juhannuksen odotusta

 Ja taas kohta on se amatöörien juhla Juhannus, missä väki vetää kännissä pitkin metsiä puita halaillen. Toinen mikä erittäin monessa tapauksessa tulee tehdyksi on neitsyyden menetys, eli tarkkakorvasimmat pervot kuulevat immenkalvojen poksahtelua kesäisessä metsässä. Talkkarikin aikoinaan melkein menetti pokuutensa juhannuksena, siis melkein kyllä tarkoittaa, että Talkkari siirtyi pojista miehiin muutamaa päivää aikaisemmin, sentään sisätiloissa ja vielä kotona kunnon tekonahka- sohvalla. Eihän Talkkarilla juurikaan ongelmia ollut, mitä nyt ukkovarpaat menivät vereslihalle.
  Toinen mistä Juhannushuuman tunnistaa on vahinkoraskasuten määrä, joka näkynee alkuvuonna, tosin ihminen on viisauksissaan keksinyt jälkiehkäisy- pillerit. Mutta älkää tehkö niin, kuin yksi Talkkarin pölhö kolleega teki, otti sen itse. Siirtyi hemmo äänialansa mezzosopraanoksi toviksi. Tarjottiin kavereiden kera Tampax:it, kun siinä on se asetinkin . . .  mutta ei kelvannut, vähän kyllä näytti siltä kun persus tällä pullotti, että Tena oli toppauksena.

  Talkkari ajatteli nyt tehdä historiaa, sillä on siitä tovi jos toinen mennyt kun Juhannuksena on tullut hoiperrellehdittu selvinpäin. Liekö osuuttaa asiaan tämä lujaluontoinen uusi ja ehompi NAARANI. Ja onhan se kiva yhteinen taival aloittaa tällä tavoin, ja naaralla jonkinmoista jutunjuurta ja nalkuttamisen aihetta tulevaisuutta ajatellen, kun Talkkari nappaa seuraavan koomakännin. No, siihen on kyllä tovi aikaa, aina heinäkuun 23 päivän kieppeille asti pitää odottaa . . . Toisaalta harjoitus tekee mestarin ryyppämisenkin jalossa taidossa.

 Eli Talkkarin karmaiseva ennustus: Liikenteessä menee 5 kpl, hukkuneita tulee se 8 kpl ja muutoin päättää maalisen taipaleensa noin 6 kpl ihmisiä. Talkkari totisesti toivoo, että pieleen menee ennustus, siis alaspäin. Pelastusliivit veden äärellä ja muijilla ei siiten riitä pelkät rintsikat tai silikonimollukat. Puukot ja puntarit piiloon ja ottakaa helvetissä potenttiaalisten rattijuopojen autosta ainakin yksi rengas irti, koko Juhannukseksi. 

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Viikonlopusta toipumisia.

  Talkkari vietti pitkään aikaan hieman erilaisen viikonlopun naisensa kanssa. Perseelleen se meni siltä osin, että lauantai- illaksi ei mistään löytynyt kiivaasta etsimisestä huolimatta sinfonia- orkesteria vetämään muutamat kappaleet, kun naiselleni hemmottelu- kylvyn laitoin. Oli shampanjaa, kynttilöitä jotka tosin sammuivat saatanan nopeasti, kun Talkkarilta kärähtivät perskarvat siinä juomaa laskiessa kristallilasiin naaraalleni. Poreet hoidin laskemalla . . . tosin haju tuli mukana.
  Melkeimpä voisi lainata Uosukaisen sanoja; Voi sitä naimisen loisketta . . .  jotain tuollaistahan hän on kirjaillut jossain ja kyseessä oli muistaakseni vesisänky. Talkkari ei moisiin härpäkkeisiin usko, vaan ihan rehellisesti aidossa kylpyammeessa tapautui "pienimuotoinen" laineiden liplatus.
  Sai tuo naurarvainen naarani sitten hoitaa samalla Talkkarin turpaakin, kun joutui kynimään ruusunpiikkejä siitä irti, pitäähän tunnelmaa luomassa olla aina ruusuja. Tapahtui vaan niin että, Talkkarilla siinä penkalla jalka vähän lipshti ja turpa edellä mentiin ruusupuskaan. Tosin sillä hyvällä menestyksellä, että sieltä puskan sisältä se täydellinen oksa sitten löytyi . . .

  Ihan häveliäisyyssyistä Talkkari ei raportoi kaikesta mitä tapahtui, mutta vinkiksi meille miehille; Alastomana ei kannata paistaa mitään ja kunnon suojaetäisyys elävään tuleen kannattaa pitää  . . .  Nyt sen voi sanoa kokemuksen syvällä rintaäänellä.

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Se on menoa sitten . . .

 Talkkarihan itsensä ulkoisti edellisestä elämästään ja kuin kruunuksi räjäytti sen bunkkerinsa, joten lännen puolen puolustukseen on tullut jonkinmoinen aukko, mutta yks`hailee ei ne ruottalaiset pääkaupunkiin  asti pääse kumminkaan.

 Tässä sinkkuna ollessa, kävi vanhanaikaisesti että Talkkarin kaappasi sitten nauravainen ja ihana nainen. Ei siinä ole auttanut vikinät ja kitinät, kun miestä on viety . . . ei siinä jalat paljon maassa ole ehtineet olla. Jo jotain historian havinaakin tässä ollaan naaraani kanssa saaneet aikaseksi, mutta tämä artikkeli ei ole meidän aiheuttama, tosin tullaan kyllä kokeilemaan ja tehdään muutama muukin päälle.
http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/art-1288476390519.html?pos=ok-nln

 Vaan voidaan sanoa, että yhteinen matkamme kohti kaukaista aurinlaskua käsi hellästi kädessä alkoi Tapsan puistosta, Oulunkylässä olevasta Kulkuri ja Joutsen- patsaiden kupeista. Talkkari kera naaraansa, ei oikein pitänyt tästä aiheesta vaan yhteisellä päätöksellä se on Tapio Rautavaaran tulkitsema Päivänsäde ja Menninkäinen.
 Talkkarin akka on ihan ilmetty Päivänsäde ja Talkkari itse alkaa yhä enemmälti muistuttaa sitä Menninkäistä.

 Eli tässä http://www.youtube.com/watch?v=MzheWNd65x4  

perjantai 8. kesäkuuta 2012

Talkkarin neuvonta palsta, seksistä

 Taas on tullut monituisia kyselyä ihmiseltä, kellä on ns. ongelmia mm. seksin kanssa. Ensinnäkin pikaviesti sinne itärajan suuntaan Toivolle, ei pääse ennätysten kirjaan harrastamalla seksiä Belaruksen pukilla, sen puhallettavan pimperon kanssa, kyselin sen asian etukäteen.

Ja tällaista kyselee pikkuisen pumppuvikainen 75 vuotias uros:
- Onko alhainen verenpaine syy Viagra- kiellolle ? ?
 Talkkari vastaa: Vaikka en ole edes valelääkäri, niin ensin kohotat verenpaineesi normaaleille lukemille, paheelisten ja epäterveiden elämäntapojen kautta ja käväise uudelleen lekurilta kysymässä potenssilääkettä.

Toinen hyväkäs kyselee ultimaattiselle vetovoimalleen syytä.
- Miksi naiset piirittävät minua jatkuvasti ja kiihkeimmät haluaisivat harrastaa suuseksiä julkisilla paikoilla ? ? ?
 Talkkari vastaa: Poika, ole onnellinen tilanteestasi, sillä on lukuisa joukko onnettomia, joilla ei ole muuta kuin oma käsi. Toisaalta voit mainostaa olevasi gay, niin se lienee karkoittaa pahimmat katiskat. Ja tarkistamattoman tiedon mukaan puuhataan retkikuntaa Etelänavalle noin 1/2- vuodeksi, siinäkin on yksi vaitoehto. Mutta muista vanha sanonta: Ken ei kiimasta naista auta, on kirottu loppuelämän.

Ja seuraava on kokenut nainen, ken kysyy paikkojen kipeytymisestä.
- Olen kolmekymppinen nainen ja sattuu joka kerta kunmiehen kanssa harrastan seksiä.
Talkkari vastaa: Kysymyksessä ilmeni, että alavatsa ja selkä tulevat kipeäksi ja ennen nykyisträ miestään oli ollut 4 vuotta ns. nunnana. Eli melko selvästi harjoituksen puutetta. Ja / tai teillä on huono lavetti missä touhuatte, myöskin kysymykseen tulee a) miehen koko b) ihmeelliset asennot.

Ja tässä tälläkertaa jonkinmoinen yleiskatsaus, mitä postissa oli . . . enenpää ei pystynyt lukemaan nauramatta ja kakomatta.

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Muuttoja ja kesäkissoja.

 Onnellisesti on koulut sitten päättyneet ja luojakin pienen vesisateen muodossa auttoi viranomaisia, että kaikenmoiset onnettomuusluvut olisivat siedettävällä tasolla. Talkkarikin oli parkeeranut rautahevon ja siirtyi kavereiden kanssa sisätiloihin remppaamaan Talkkarin poikamiesboxia. Joku juju pojilla oli, kun helvetinmoista peiliä kärräsivät sisään . . . tosin hetken kuluttua sitä sitten vietiin pirstaleina roskikseen, kun jälleen Pera- perkele toheloi asennuksessa. Ei ollut miehen ensinmäinen 7 vuoden epäonni, liekö niitä jo useampi peräkkäin.
  Joku, vielä on epäselvää kuka toi aidon diskopallon, mutta kaappiinhan se oli laitettava, kun kaverin muija ajatteli alkaa meikkaamaan peilipallon edessä, kiitos sen rikkimenneen.

 Olihan sitä tutustuttava paikalliseen yöelämään, mutta pakkohan sitä oli tulla sivistyksen pariin Helsinkiin. Kotikylässä ei siis ollut juuri mitään . . . jopa Porvoossa sunnuntai- iltana on enenmälti elämää ja meteliä. Ajatelkaa nyt, että poliisilaitos vieressä ja kylän ainoakainen ns. menomesta vieressä. Toki tuo se jonkinmoisen turvallisuuden tunteen, mutta liika on liikaa siinäkin . . . 

 Pitää tässä alkaa etsimään sitä keltaista kumiankkaa, sillä Talkkarilla on nyt käytössä aito amme suoraan 60- luvulta ja kiitos kuuluu raahamisineen parille kolleegalle . . . kyllä se selkäkipu pojilla jossain vaiheessa loppuu ja vain pari kerrosta oli kannettavana. Toisaalta, jos vaikka jonkinmoisen viinivalmistamon tekisi tässä syksymmällä, mutta viinikellari pitää vielä tarkistaa ja muokata mieleiseksi . . . Aitoa luomuviiniä jalkahiellä maustettuna . . . Talkkari kyllä tulee tarjoamaan kaikille kavereille joululanjaksi, ettei viininmastaja kuole tai jou kaikkia.

 Kesäkissojen katseluakin on tullut harrastettuja, mutta vielä eivät ole ns. vähentäneet vaatteita tarpeeksi täällä peräkylillä ja kumisaappaat ja navettatakki ei oikein vielä Talkkaria innosta . . .  

perjantai 1. kesäkuuta 2012

Raateja, vastuita. . . . anna mun kaikki kestää.

  Jälleen on HS ja sen yksinkertaiset toimittajat ovat pistäneet HS- raadin pohtimaan aselakia ja muuta siihen liittyvää. Hyvinkäällähän poika meni ja otti isänsä aseita jotka olivat aivan laillisesti säilytettynä kunnon asekaapissa. Tietyn määrän tai tietynlaisten aseiden tullessa kyseeseen, niin määrätynlainen täytyy olla asekaappi. Yksi asekaappi kauppias aikoinaan vedätti ihmisiä ostamaan asekaapin, kun mainoksessa oli uutinen aseiden haltuunotosta ja laki vaati asekaappia, edelleen tietyn määrän / tietynlaisille aseille. Itse leihtileike ei mitenkään koskettanut itse aselainmuutosta, vaan tarkemman tutkistelun jälkeen Talkkari sai tietää, että pontikakeittäjällä oli kotietsinnässä otettu pari kivääriä valtiolle säilöön.

 Mutta, tämä raati onkin varsin hupainen tapaus. Asiaa tuntemattomat, mutta viisaat miehet pohtivat syntyjä syviä, miksi näin taas on käynyt. Kaikkihan alkaen sen kotikutoisen pommin mossauksesta alkaen tekijät ovat olleet jonkinmoisia koulukiusattuja ja mielenterveys on vähän ollut hakoteillä.
 Miksi näin sitten on päässyt käymään ? ? ? Siitä yksinkertaisesta syytä, että jos joku vakaasti harkiten aikoo jotain tehdä, niin kyllä ne välineet aina jostain löytyvät.

 Kaiken maailman haihattelijat, jotka vaativat aseiden työskieltoa, keskitettyjä asesäilytyspaikkoja ym. aivan mahdotonta, heidät pitäisi viedä hullujenhuoneelle. Yhtä kelvotottaman idean esitti vihreiden- aivopieru- idealisti Osmo Soininvaaraa, että alkolukkoja asekaappeihin pitäisi laitettaman.

 Kissanhännän vetoa on siitä, että ketä on vastuussa näistä nuorista, Talkkarin mielestä asia on niin, että kun siemen laskee vakoon, niin vastuu on kylväjällä ja kasvualustalla aika hamaan tulevaisuuteen asti.

Ja tässä raatin jutussa parhaat palat ovat tekstin loppupuolella.
http://www.hs.fi/kotimaa/HS-raati+tiukentaisi+aselakia+ja+korostaa+huolenpidon+t%C3%A4rkeytt%C3%A4/a1305572158063