perjantai 31. elokuuta 2012

Lukijoiden pyynnöstä, seksineuvontaa, talkkarin tapaan.

 Talkkari kun on taas saanut määrättömästi postia onnellisilta ja onnettomilta, miten parantaa elämänsä tasoa. Talkkari siis tartui toimeen, avasi vichy- pullon ja kaivoi kaikkein kiperimmät kysymykset esille.

 Ensinmäisenä on toisella puolella asusteleva noin 60 ja kuoleman välillä oleva mies, joka välittelee kondoomeista seuraavaa: Ylipainoa ei minulla ole ja urheilen säännöllisesti ja olen hyvässä kunnossa. Olen myös tutkimusten mukaan terve kuin pukki, ei verenpainetta, ei kolesterolia. Olisiko sillä merkitystä, että täkäläiset kondomit ovat hurjan tiukkoja minulle ja puristavat, ehkä se vie jotenkin tunnon. 

 Talkkari kommentoi ja vastaa: On mies lienee jossain kaukoidässä tai sillä suunnalla ja naatiskelee rahoistaan. Talkkari ei ota kantaa, onko ne hankittu "ihan" laillisin keinoin vai ei. Mies on ilmiselvästi pohjalaista ja isomunaista sukua, kun 15 cm kondoomi ei riitä ja ymärysmitaltaa lie jotan kaivonrenkaan ja kottikärryn sisärenkaan luokkaa. Kun näemmä jo elämän loppupuoli tikittää, niin anna palaa vaan ja onhan noita lääkkeitäkin keksitty . . .

Seuraava taas yksinäinen ja sulkeutunut ihmettelee, kun ei saa seksiä ? ? ?
Talkkari vastaa: Jos on kaapin alla kasvatettu ja vehkeitä on hivellyt vain äidin käsi ja lämmin vesi, niin nyt on tartuttava toimeen. Sukupuolella ei ole merkitystä, sillä internetin ihmeellisestä maailmasta löytyy ihan mitä vaan. Käsi vaan rohkeasti jalkojen väliin ja luonto kyllä hoitaa homman, näin ensiapuna. Ameriikoissa kuulemma yksi pervo ensisin raiskasi kuolleen peuran ja sitten tappoi hevosen ja raskasi senkin, siin kuolleen hevosen. Älä toki mene ihan tällaisiin äärimäisyyksiin, vaan melkein kaikkea kohtuudella.

 Ja viimenen tällä erää: Poika valittelee "sen" lyhyyttä . . . .
Talkkari vastaa: Kysymykseesä ei ilmennyt partnerin ikää, vain tämän kysyjän ( nuori, todella nuori . . . ) Mutta lie tytteli on vähän suuruudenhullu tai sitten "paratiisinportti" on vähän väljempää sorttia . . . siis kuin "polakkaa heiluttelisi porttikongissa" .
  Ja korjausehdotus: Kun on "se aika" niin varaa rulla ns. roudarinteippä ja vetele vehkeen ympärille tarvittava määrä. Sillä samalla ei se "jöpötys" lähde pois ja saat sitä kokoa lisää, toki tämä tämä täytyy tehdä yksin tai pimeässä . . . Eri asia on sitten sen "paketin" purku . . . pahimmillaan voi olla, ambulanssi / ensiapupolin väellä hauskaa, mutta eipähän likka enään toivottasti kitise pienestä koosta . . .

 Talkkarin on ihan pakko siirtyä tutkijan kammioonsa ja alkaa . . .

torstai 30. elokuuta 2012

Rapu rapu rallaa . . . .

 Talkkari kavereineen piti heinäkuun lopussa aidot rapubileet, kas silloin vielä jotenkin pitkän illan päätteksi näki mennä oikeaan paikkaan nukkumaan. Tosin pari kaveria otti ja sammui saunaan kaulakkain ja varmaan oli näky aamusella kun silmiään availivat siinä ja vieressä ei ollutkaan se vikitelty gogo- tytteli edellisestä illasta.
  Ettei ihan mässäilyksi ja ryyppämiseksi, seremoniamestarimme Urmas oli keksinyt kaikkea "kivaa" iltaa piristämään. Talkkari jotenkin hämärästi muistaa, että ne juhlan aihe eli ravut oli itse pyydystettävä siitä lammikosta / lätäköstä / järvestä. Urmas kun on vielä aikamoinen velikulta, niin joukkoon oli muutaman merimakkaran ja hummerin  sujauttanut ja vieläkin väki kyllä ihmettelee sitä kelmulla peitettyä laatikkoa, missä oli katkarapuja, siis lammikosta löydettyä.

  Topi kun ei ravuista perusta,  niin jäi kapaamaan HK:n sinistä siis sitä makkaraa. Ennen aina kuulemma sellainen oli löytynyt rapujuhlista. No viisaana miehenä lienee Topi ajatellut, että mitä kiinteässä ravinnossa hävitään niin se korvataan nestemmäisillä tuotteilla . . . Otti ja sammui ensinmäisenä sitten. Talkkari kun on joskus aina vähäsen velmu tyyppi, varsinkin saatuaan temppulientä niin Topi löysi housuistaan aidon elävän täpläravun. Vaikka se oli mitat täyttävä, mutta säälin puuskassa Talkkari ajatteli säästää tämän ravun hengen.
  Hengissä se rapu oli siihen asti, kunnes Topi meni paskahuussiin seuraavana aamuna ja laski housut alas . . . sinne 48 numeron kumisaappaan alle päättyi sen ravun elämä . . . R.I.P.
 Pienenä kuriositeettina voitaneen mainita, että Topi oli sen päivän alapää paljaana ja keskittyneesti tuijotti muniaa, jos vaikka rapurutto olisi "sinne" iskenyt.

 Ja näemmä "kesto"manaatti  (heimo Trichechidae, suku Trichechus) Tuksu ( the tunkki yms. ) kanssa on hehkuttanut tulevia rapujuhliaan. Talkkarin kuuleman mukaan  + 100 kg, joka on laihtunut noin alle 100:n kiloon yrittää mahduttautua 3:n eri lainapeitteiseen saman illan aikana . . . Talkkarin arvelujen mukaan ei ole Tukiaisen turpeampi versio ole oppinut pöytätapapoja, vaan syö kuin siat kaukalosta ruoka roiskuen ympäristöön.
 Kuulemma juhlapaikkaa Jollaksessa on siivottu oikein urakalla, no ei ole tarvis sen suunnan ihmisten ihmetellä, miksi helvetinmoista rekkarallia EKOKEMin autot on sillä suunnalla tehneet.

 Talkkari ja moni muukin on sitä mieltä, että rapujuhlien aika päättyy joskus siinä heinäkuun loppupuolella ja rahvas ja rahaton pitää niitä elokuun puolenvälin jälkeen . . .
 

tiistai 28. elokuuta 2012

BB . . . kaikkea se onkin taas

 On taas "se" aika kun ihmiset pääsevät tiirailemaan jonkinmoista tositeeveetä ja kommentoimaan asukkeja. Talkkarikin meinasi eilen saada jonkinmoisen sydänkohtauksen, kun Talkkarin nainen ehdotti BB:n 24 tiirauskortin hankkimista . . . Meni siinä jokunen hetki ja muutama sydäntä vahvistava, ennen kuin pilaksi oli moinen möläys tarkoitettu.

 Sen verran perverssi Talkkari on, että piti ihan vähän vaan tiirata tulevia asukkeja ja vain kuvia katsellessa. On siinä pojilla panourakkaa, jos jokaisen läpi käy 14 naista ja 4 miehen tapaiseksi luokiteltavaa kolmijalkaa. Pienen pieni epäilys on kyllä, että vartavasten tämän vuoden kokoonpano ol valittu.
http://www.iltalehti.fi/bigbrother/201208270194803_bb.shtml

 Talkkarin oma BB- kokoonpano voisi olla mielenkiitoisempi mm. Tuhnu- Tukiainen yks`hailee kumpi, ministeriplanttu Käteinen, Harkimo itse oikeutettuna narrina ( Jokerit ), ex- resitentti Halonen, polliisipiällikkö T / Paatero, tiploomi-ekonomi Airisto, puhemiäs Heinäluoma, puhdistus- Oksanen, Turkkusen Rostedt ( pakollinen turkulaisedustus ), Puhun niin totta, kuin osaan Jäätteenmäki ja moni muu lisäksi . . . Niin sanottuna puhuvana päänä voisi toimia jalasmökistä käskien Paavo Väyrynen . .

 Ei helvetti, Talkkari lähteen ottamaan muutaman kalj . . . ei kun suoraan jokusen ison kossupullon.

lauantai 25. elokuuta 2012

6:ti laukeva.

 Jälleen on joidenkin toheloiden toimesta jätetty lapsille sopimattomia leikkikaluja käytettäviksi. Satumoisin savossa kahdessa eri tapauksessa on tapahtunut valitettavia tapauksia, toisessa lähti henki ja toisessa sentään näillä näkymin jäädään henkiin.
http://www.hs.fi/kotimaa/Kaksi+erillist%C3%A4+vahingonlaukausta+Savossa+lapsi+kuoli+ja+toinen+loukkaantui/a1305595327907

 Aseethan eivät ole leluja, mutta tutustuttamalla ja eritoten opettamalla lie nämäkin valitettavat tapaukset olisivat jääneet tapahtumatta. Talkkarin lapsetkin aikoinaan tutustuivat, tukkapöllyn kera ihan ilma- aseista alkaen ja auta armias, jos turvamääräyksistä poikettiin. Mutta pitäähän jollain tapaa "erään" päteä, vaikka mitä todennäköisemmin ei ilman avustajien avittamana tunne erilaisten aseiden toimintaperiaatteita.
http://www.hs.fi/kotimaa/Paatero+Vahingonlaukaukset+voi+est%C3%A4%C3%A4+vain+huolellisella+s%C3%A4ilytyksell%C3%A4/a1305595349870 

 Ja tähän uutiseen Talkkarikin odottaan T/Paateron selitystä, kun kuulemma ampujalla oli 6:sti laukeava revolveri ja ei yhtään varapatia . . . . http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288494533827.html

torstai 23. elokuuta 2012

Ovulaatio tai evoluutio

  Talkkari on taas "vähän" tutkiskellut tieteen erikoisuuksia ja tulla tupsahti eteen, jälleen kerran hedelmöitys. Siis tavallaan tämä ilmitullut tutkimus asettaa meidät miehet erikoiseen valoon. Sillä jotkut naiset, kun eivät kuulemma tarvitse, kuin äijän paskaiset kalsarit tullakseen raskaaksi . . .
Ja tässä käänteentekevän oloisen hutkimuksen linkintapainen:
http://www.hs.fi/elama/Tutkimus+Siemennesteen+ainesosa+voi+vaikuttaa+naisten+hedelm%C3%A4llisyyteen/a1305594878565

 Että meillä miehillä olisi suurempi osuus lastentekoon, kuin luulisi . . .  Talkkari ei nyt ihan mene tähän halpaan, sillä ehkäisyäkin on aikaisemmin hoidettu kahdella tapaa. Joko ennen proiskausta ulos . . .  tai annettu mennä ja toivottu, että ensinmäiset olisivät kuolleet lähtökiihdytyksessä ja loput takaseinää vasten . Toisaalta kumisuojat ja e- pillerit, sekäkierrukat ovat voineet tässä evolution ihmeellisessä maailmassa voineet laittaa maailmakirjat, taas sekaisin . . . ja tarkennuksena vielä niiden helvetin tutkijoiden, aivotusten . . . On pojilla ollut muutakin tekemistä kuin oman suvun jatkaminen, näemmä kun ovat leikkineet "liemillä".

maanantai 20. elokuuta 2012

Turhuuksien Tukiaisetkin.

  Talkkarin kun on pikkuhiljaa palautumassa normaaliin olotilaansa parempaan, niin pakko on ihan pikkuisen huonontaa olotilaansa, lukemalla Turhuuksien Tukiaisen plokia . . . .

  Kuulemma ja itse kaikille myöntäin Johanna tämä isoin kaikin puolin sisarusparvesta, on julkisesti myöntänyt olevansa lihava . . . siis henki on heikko ja läski ei lähde normaaliin tyyliin . . . On taas menossa johonkin helvetin kavitaatiohoitoon, jossa ei Talkkarinkin tutkimuksen mukaan ei ihraa imuroida ulos, vaan jollain ultraäänellä laitetaan läski lillumaan ja muuttamaan muotoaan . . .
  Samassa tuksutookissa yläikäraja ns. tanssioissa on nostettu, johonkin + 30 vuoden, ei rasvaprosentin luokkaan. Toki taustalla voi mahdollisesti olla "esitanssijan" ikä, joka on noin 34 vuoden luokkaa. Eihän siinä "joku" räyskä huulia heiluttamassa näytä hyvältä, kun  vierellä hetkuttelee hehkeitä neitokaisia . . . nähneet niin lyhyessä nähneet ja niin paljon . . .

 Mutta, liika on liikaa ja loman lopun Talkkari ehdottomasti viettää jossain helvetin kaukana ja kauan.

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Telttailemassa, kesäkauden päättäjäiset.

  Talkkarilla kun on nyt ns. kesäloma noin puolessa välissä ja tekemisen meininki oli jostain kumman syystä tullut jälleen päälle, niin tulipa kännissä kutsuttua kokoon talkkarien salaseuran kesäkauden päättäjäiset Espoon Nuuksioon ja toki aidossa erämeinigissä. Poikkeuksena tällä kertaa mukana sai olla se parempi puolisko, jos uskalsi tulla mukaan. Runsaslukuisena paikalla tuli kyllä kolleegoita, mutta ei kovin montaa naisimmestä, mitä nyt Ykä otti tuoreen vaimonsa mukaan, oli kuulemma jonkinmoinen häämatka yhdistettynä kaverien kanssa tapaamiseen, nuuka mies kun on.

  Kun "varovaisesti sanottuna" puolivallattomasta joukosta oli kysymys, niin Pena perkele otti mukaan Lampisen sukset, jos vaikka olisi tarvinnut jossain vaiheessa niitä. Toki tarvittiinkin, kun nuotiota sytytettiin . . . olihan pohjat kunnolla tervattu joskus aikoinaan. Kaikilla oli melkein telttailuvarusteet ja onneksi vain Tehtaankadun yksi urho luuli lasisten laulukirjojen riittävän tälle reissulle. . . tavallaan oli kyllä oikeassa, kun ei satanut ja sammui toisten telttoihin.

  Eräs teurastamo oli sponsorina lahjoittanut kokonaisen sian paistettavaksi vartaassa . . . Aaro vaan tempasi vielä varmuudeksi kännipäissään sitä kirveellä otsaan, vaikka ei edes sisälmyksiä saatika henkeä ollut enään moneen viikkoon . . . Tanskassakaan. Tästä pelästyneenä Talkkari otti ja sitoi Aaron puuhun reissun koko loppuajaksi, ei vaan saatu niitä solmuja aikaisemmin auki vaikka yritettiin. Lie olisi viellä nytkin siellä, ellei metsänvartija olisi tullut apuun lähtöä tehdessä . . . on niilläkin muuten suu tuohesta ja helvetin hyvä viinapää.

  Saunaa ei ollut, mutta kyllä näppärä kiinteistöhoitaja värkkää muutamasta muovinpalasesta, narusta ja kasasta kiviä jonkinmoisen saunan, no loppupeleissä siitä tuli kummin jonkinmoinen kuumailmapallo. Saunottiin, kilvoiteltiin ja muuten vaan ryypättiin, sekä vähän painittiin. Talkkarikin omassa toisessa persoonassaan ( jurrissa) otti ja näytti hyvin säilyneen voimistuksellisen kordinaationsa ja heitti pari kärrynpyörää . . . tosin Nuuksiossa kun ei ole tasaista paikkaa kuin lammen pinta, niin siinä alamäessä ihmetellessä ja puita väistellessä Talkkari löysi itsensä lammesta . . . unohtui vaan nuo fysiikan lait ja helvetinmoisen kännin yhdistäminen toisiinsa.  

 Ykän häämatkakin sai tavallaan täyttymyksen, sillä kuuleman mukaan ( useammasta suunnasta ja etäisyydeltä ) pari sai toisensa ja täyttymyksen . . . siis ainakin Ykän tuoren muija . . . pojasta tulee kuulemma Sampo ja tytöstä Anna. Ja teltan liikkumisesta päätellen, ainakin kaksoset olisi tulossa, lie sitten kolmoset jos lasketaan, että yksi lapsi on noin kolmen metrin siirtymällä ja antaamuksella tehty.

  Jahka Talkkari ehtii haastatella kaikki osallistujat ja muokkaan kuulemansa ymmärrettävään muotoon, niin tästäkin kepeästä kesäkauden päättäjäisistä kirjoitetaan vielä ainakin yksi jatko- osa . . .

  Talkkarin nykyinen rakastettu oikein purskahti itkuun, kun rakkaansa näki . . . melkein ehjänä, nokisena ja helvetin kännissä . . . Nooh, sehän tietää Talkkarille keittovuoroja vain hamaan tulevaisuuteen . . .

torstai 16. elokuuta 2012

Vakuutuslääkäri, vale vai mikä ? ? ?

 Aikamoiseksi kitinäksi menee yhden onnettoman vakuutuslääkärin parku ja lehden otsikoa lukiessa luuli parin paperilääkärin lahdatun, kuin sairaan porsaan, aivan lähiaikoina. Jutussa ilmeni lopulta, että kyseiset tapaukset olivat tapahtuneet joskus 80- luvulla . . . Kuka vanhoja muistaa, sitä tikulla silmään . . . eihän nämä vakuutus"läääkärit" juuri lue oikeiden asiantuntioiden asiantuntijalausuntoja . . . joskus jopa heille opettaneiden tohtorien, oppipoika kun on olevinaan viisaampi kuin opettajansa.

  Talkkarillakin meni selkä hajalla, että nykyäänkin pitää palkkakin nostaa kahdessa osassa kuukausittain. Yritti vakuutusyhtiön "lääkäri" väittää, että pelkästä lihasvammasta oli kyse . . . Piti laittaa Tiimarin + 4,5 lasit mukaan valitukseen, että näkivät että oli siellä selässä jokusen välilevyn pluiskahdus pois paikaltaan. Edelleen Talkkari odottaa niitä laseja takaisin vakuutusyhtiöltä, lainaksihan ne vaan Talkkari tarkoitti ei omaksi.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288491734938.html?pos=ok-nln 

keskiviikko 15. elokuuta 2012

Turhia tutkimuksia ja toimenpiteitä

 Talkkari on taas tutustautunut mitä erilaisimpiin tutkimuksiin ja muutamaan ns. turhaan toimenpiteeseen naisessa. Miehillä kun harvemmin kumitissejä asennellaan tai persauksiin tuupataan täytettä . . . siis kirurgisesti. Siis kysymykseen tulee nämä ihanaiset naisemme . . . .

 Eräässä tutkimuksessa kuulemma valehtelun välttely parantaa terveyttä, no tämänkin totuuden Talkkari olisi voinut kertoa ilman mitään tutkimusta . . . Kun kuulemma valheella on lyhyet jäljet ja kiinnijäänyt saa turpaansa . . . Siis ihan itsestään selvää kauraa . . . . Talkkari muistaa, kun faija selkäsaunan jälkeen lausahti runonpätkän, mutta tuskaltaan perse punaisena Talkkari muistaa vaan lopun: Leikissä ja todessa, puhu totta lapseni . . . . No, rakkaudesta se hevonenkin potkii tai ken vitsaa säästää, niin lastaan vihaa . . . sanotaan.

 Eräässä tutkimuksessa ihmeteltiin, miksi nainen ei ole tullut raskaaksi, vaikka ukko on napututellut kuin tikanpoika lahoa puunkylkeä . . . Oli vaan tutkijoilta unohtunut a) kysyä ehkäisystä b) todeta ehkäisy. Ja eihän nainen muistanut mainita asiasta . . . kun ei edes kyselty, tämä siis ameriikoissa.


 Mutta turhuuksien roviolle menee Talkkarin mielestä toosan tuunamiset. Kyllä sen ymmärtää, jos mies on niin pienimulkkuinen että tuntuu siltä, että polakkaa heiluttaa prttikongissa, siis tavara on suuri kuin säkkipilli . . . Talkkari vaan ei ymmärrä sitä, ellei ole esiintyvä estraaditaiteilija eli tussu pysyy piilossa, niin mennä ja leikkelyttää itseään. Tosin mieli voi ja tekeekin monasti tepposet ja tulokset ovat mitä ovat.
http://www.iltalehti.fi/terveys/2012072515880953_tr.shtml
 

tiistai 14. elokuuta 2012

Pahnan pohjimmaisia mallia Saagim

 Talkkarinkin täytyy ihan istua ja haukoa henkeä, sillä taas on rima alitettu ja runsaasti muutamassa jutussa. Ensinnäkin tämä Virontuonti vaimo Anu ent. Juvonen / Danhammer, nyk. Ratia / Saagim os. Saagim tai siis huhujen mukaan olisi maksanut tälle ex- Juvoselle naimisiin menosta. Eli jonkinmoisesta lume- liitosta nykyään voitaisiin syyttää, että pääsi pois Neuvostotasavaltojen liiton, Viron tasavallan kommunistisesta kurjuudesta pois. Talkkari ei tiedä kuin yhden ammatin, joka kutsutaan maailman vanhimmaksi, josta sen jokusen kymppitonnin mummon markkoja sai kerätyksi . . . maksuksi tai sitten on virkannut tekokultalangasta helvetin hienoja pitsiliinoja sosiallisten neuvostotasavaltojen liiton työnsankarina.
  On sitten taas asiakseen ottanut ja taas haukkunut leveäperseiset ja lihavat naisemme. Talkkari ja moni muukin mies on todellakin jäävi moiseen arvosteluun, osin itsesuojeluvaiston ja myös osin mieltymyksiensä mukaan, toinen kun pitää äidistä ja toinen tyttärestä ja joku perverssi molemmista. No toisaalta asiaa puhuu mm. Tukiaisten siskoksista ja muutamasta muusta tyrkystä . . . .
 http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288491729335.html
   Samankaltaisella yleistyksellä voitaisiin väittää virolaisten olevan huumekauppiaita ja varkaita . . . Muistanemme varmaan Raivo Roosnan ja Alex Lepaojan . . . 
  Jk. tarkastetun tiedon mukaan rva. Ratiaa tulisi lienee kohdella kuin prinsessana, sillä ex- aviomies sai ghanalaisilta  ”Gonjan prinssin” arvonimen palveluksistaan ns. Ghanan kultakaupoissa . . .

sunnuntai 12. elokuuta 2012

Talo- ostoksilla . . .

  Talkkari ajatteli näin loton suurpotin arvonnan kynnyksellä tuhlata tulevan voittonsa, ostamalla pari taloa ja jokusen tontin ihan tulevaisuutta ajatellen. Siis internetin ihmeellisyyksistä tulla tupsahti joku helvetin hakupalsta, jossa valita haluamansa. Sen yhdentoista eri hakukriteerin jälkeen Talkkkari pääsi katsomaan taloja ja murjuja. Hinnat kyllä hirvittivät, mutta mitä tässä ollessa kun tulossa noin 11 miljoonaa euroa ja vielä isommalta tuntuu kun vääntää sen vanhaan markka- aikaan, noin rapiat 65 milliä mummonmarkkoja.

  Mutta kun Talkkari on muutakin kuin pelkkä talkkari mm. teknisen isännöitsijän koulutuksen ja suorittanut huippupisten tutukinnon, niin muutama ihan pikkuasia pani silmään ja pari ostokset jäihin.
  Kun eräänkin residenssin hinta oli "velattomana" 468 000 euroa, niin tiedoissa olis vielä lisänä kiinnityksiä 400 000 euroa, niin Ojalan laskuopin mukaan oikea hinta olisi noin 868 000 euroa ? ? ? Kiinnityshän tarkoittaa, että oa. summan verran joku taho pitää "munista kiinni" kyseistä kiinteistöä tai sen olevinaan olevaa omistajaa . . .

  Ja onko omassa tuvassa ja omilla luvilla olevilla, kuten yleensä väitetään niin muita rasitteita olisi ? ? ? Vai miltä kuullostaa, että naapurilla onkin pysyvä oikein kulkea tontin läpi , vaikka Talkkari paistattelisi päivää munasillaan ja tutustuisi näin "omalla" pihallaan naturismiin ? ?  Tai sellainen ihmeellisyys, että katolla oleva poistoimuri ohjaa ilmastointia ? ? ?
  Kyllä on asuntodiilerit ilmoituksineen kohta samalla tasolla, kuin autokauppiaat aikoinaan . . . tai peräti panevat paremmaksi . . . 

 Talkkari taitaa sittenkin ostaa huitsinevadasta pelkän tontin, raa`alla rahalla ja rakentaa mökin itse kaatamistaan puista jalostain . . .  Ja kulkee pelkällä helikpterilla eestaas kauppaan noin muutaman kuukauden välein, kun varastot tujenevät . . .

perjantai 10. elokuuta 2012

Kaikenlaista tietoa . . .

  Jälleen Talkkari on osin vahingoniloinen ja osin ihmettelee uutisoinnin tasoa. Nimittäin nyt on kaiken kansan tiedossa, että Oululainen Niko Parkkinen "omistaa" matalan sporttiurheiluauton . . .  Muut autot kyllä pääsivät eteenpäin, mutta oma matala sporttiautoni sammui lätäkköön; ja Nikoa varmaan kyrsi kesken jäänyt elvistelyreissu, ei lie tullut piparia saaduksi  . . .tälläkään reissulla. Ja tässä koko vuodatus omasta tyhmyydestä:
http://www.iltalehti.fi/autot/2012080915936285_au.shtml 

 Tyhmästä päästä kun kärsii nykyään lompakko . . .  ennen koko vartalo.

  Ja sitten isällä oli kauhunhetket Linnanmäellä, kun piltin laittoi Muksupuksuun ja meinasi käydä köpelösti.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012081015939114_uu.shtml
  Lie tässäkin uutisessa on uusavuttoman isän turhanoloinen vuodatus, ryyditettynä toivottomalla toimittajlla. Talkkarilla on 3 lasta ja luojan kiitos sekä voi herran jestas, ovat täysi- ikäisiä. Ei koskaan ollut moisia ongelmia lasten kanssa, kiltisti pysyivät ruodussa ja paikoillaan . . . Ja sama koskee myös Talkkarin silmäteriä, lapsenlapsia. Ei kertaakaan ole nämä viipeltäjät ole toimineet vastoin annettuja ohjeita . . . Eli päivän foliohattu menee tällä kauhistuneelle "isälle". 


  Poliisin voimavaroja on taas käytetty väärin, sillä näillä näkymin ns. Enkeli- Elisan jutussa ole tapahtunut rikosta . . . Poliisikin mainitsee ymmärtäneensä seuraavaa: Tutkinnanjohtajan mukaan jo kirjan takakannessa lukee, että kyseessä on fiktiivinen tarina tosielämän ihmisistä. Vähän samaan tapaan Talkkari varoittelee lukijoitaan . . .
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012081015940455_uu.shtml
 Tämän tutukinnan aloituksestä päättänyt puupää pitäis laittaa maksamaan, turha viranomaisten resurssien haaskaus. Lie on taas päässyt pari huumerikollista tai pahoinpitelijää karkuun . . .

torstai 9. elokuuta 2012

Pysäyttäviä totuuksia . . .

  Talkkarilla kun ollut tässä lomalla aikaa tutustautua syvemmin erinlaisiin uutisiin ja juoruihin, niin hupiahan tili tuutun täydeltä ja ilman mitään iloliemen kohottavaa vaikutusta.

  Kohottavaa ei ole se, että Olympialaiset on menossa perseelleen ja ihan kisaturisteja on laitettu kentälle kokeilemaan onneaan. Helvetin hyvänä esimerkkinä on tämä onneton seiväshyppääjä Bergelius, ei edes ylittänyt 3 metriä . . . ei sen puoleen, rima kyllä pysyi ylhäällä 535 cm. korkeudella . . . Talkkarin pitänee mennä lentokentälle viemään hamekangas, jahka paluulento saadaan tietoon.
  Urheilijat eivät kyllä ole täysmittaisesti ole osallistuneet kansallisiin säästötalkoisiin, sillä näillä tuhlareilla on tuiki tuntematonta sanonta: Tulos tai ulos. Hikoilu taitaa olla näillä melko tuntematon käsite tai olotila . . .  Linkissä ilmenee, että helvetin paljon palaa rahaa vs. saavutettu mitalli ja siihen päälle vielä jokunen sponsorin killinkikin.
http://www.iltalehti.fi/lontoon-olympialaiset-2012/201208080205744_ol.shtml
  Sentään yksi likka jollain purjelaudalla otti hopeaa ja se ei ole häpeä, lyöden laudalta muut "mitallitoivot". 

 Toinen juttu, mikä on aiheuttanut Talkkarissa jos ei iloa niin vähintäänkin jonkinasteista ymmärtämystä on Tuksun, lie vahingossa lipsauttama alkoholisoituminen. Talkkari ei enään yhtään hämmästele, kun myös ilmeni tämän olevan SAVOLAINEN. Olihan se pitänyt arvata, mutta nuo sekakäyttäjän sekoilut hämäsivät vähän Talkkaria ja taustoja ei ole vaan periaatten vuoksi tullut tarkastetuksi.
 Ja ihan " Tunkin" omin sanoin lainaten: . . . myos ymmartanyt hyvin sen, etta minulla on jonkin sortin alkoholiongelma. Ja Lisaksi Suomen kesaan kuuluu saunominen seka jarvessa uiminen, mielellaan edestakaisin ryplaaminen, nain savolaisittain sanottuna.
 Huktsu- Tuksulla on luultavasti ääkköset jääneet sille toteutumattomalle ameriikan reissulle  . . .

keskiviikko 8. elokuuta 2012

Tutkimuksia ja " Uutisia"

 Tässä on Talkkarilla lomalla ollut aikaa tutkailla nettiä ja nähdä taas kaikenlaista, toisaalta pitänee nyt viimeistään vähentää sillä lie maksa ei kestä koko lomaa tehdä sitä.

 Ensinmäinen "kukkanen" tulee Etelä- Afrikasta, jossa on keksitty jonkinmoinen vagina-ansa miehille;
http://www.iltasanomat.fi/terveys/art-1288490408788.html?pos=ok-nln
 Mutta kotimaassa olevat naisemme, joiden pitäisi olla valveutuneita ja ajan hermolla olevia, ovat vastaan tällaista ansaa . . . Ja suuressa yksinkertaisuudessaan Minnamaria Ahokas tuumailee;  Ajatellaanko sitten, että on oma vika tulla raiskatuksi, jos ei käytä emättimessään ansaa? 
Talkkari vastaa täysijärkisten kansalaisten puolesta:  Ei ajatella ei, mutta eipä kannata lähteä jurrissa kuuntelemaan musiikkia melkein tuntemattoman ja vähän muun kuin aidon kotimaisen matkaan . . . Toki toisen toisen tahtoa on kunniotettava, mutta kaikilla se ei ole itsestään selvää, lie kielimuuri estää.
  Talkkarin eräs tuttu otti liftarin kyytiin, jolloin tytteli sanoi että tämän matkan maksu on sitten 500 markkaa . . .  ja kaveri ihmettelmään että miksi, kun hyvää hyvyyttään otti kyytiin. Tyttö riipi napit lentäin paitansa auki ja haruksistaan sukkahousunsa raastoi rikki ja ilmoitti, että pysähdyhän lähimmän puhelinkiskan luokse. Kaveri kyseli, että miksi ? ?  Tyttö; Soitan poliisille ja syytän sinua raiskauksesta. Kaveri tuumasi siihen; Eiköhän ole parempi, että mennään suoraan hänen työpaikalleen. Tyttöhän sitä ihmetteli, joten Talkkarin kaverin oli pakko tarkentaa asiaa: No siksi, että meikäläinen on poliisi ja menossa töihin, eikä partioita ole lähettää tänne syrjäkylille.

Toinen mikä Talkkaria suuresti huvitti, oli lisääntynyt kaljan kulutus . . . itseasiassahan Talkkari on pääsääntöisesti näin vanhemmalla iällä siirtynyt kirkkaisiin . . .
http://www.hs.fi/talous/Kiina+johti+maailman+oluen+kulutuksen+uuteen+enn%C3%A4tykseen/a1305590857838
  Siis jos sillä porukalla oluen kulutus ala kasvamaan, niin Suomen raittiusiltolijoiden tulisi pikaiseen tehdä opintoretki, miksi näin ei kävisi . . .  Pakko on ottaa yksi . . . .


maanantai 6. elokuuta 2012

Kulukorvauksia . . .

  Taas on jotenkin menneet käsitteet sekaisin ainakin miljonääri- kansanedustaja ja vieläpä Keskustan puheenjohtajalta Juha Sipilältä, mitä tarkoittaa veroton kilometrikorvaus. Oli tollo mennyt halpaan, kun kaupparatsu oli alkanut vuodattamaan TULOJENSA pienentyvän noin ajoneuvon OSAMAKSUN verran, jos "huttu- Jutan" suunnitelmat saavat joskus sinetin, eli kilometriKORVAUSTEN alentaminen.
 http://www.iltasanomat.fi/autot/art-1288489846134.html?pos=ok-nln#comments-anchor

  Talkkari ymmärtää ihan kansakoulun pohjalta ymmärtäin, että kilometrikorvaus ei ole veroton palkan lisä, vaan korvauksella katetaan ajokin TYÖaikainen kuluminen / käyttö. Johan tässä taannoin kiinteistövälittäjät jäivät kiinni kilometrikorvauksen kanssa kikkailusta.
  Talkkarilla aikoinaan tuli helvetin paljon työajoa omalla autolla ja näinollen syyteoikeuden jo vanhennettua, Talkkari voi paljastaa: Jonkinmoinen määrä tästä verottomasta kilometrikorvauksesta oli ihan aidosti ylimääräistä palkanlisää . . . Vaikka bensiini oli halpaa . . . ja muutoinkin kustannukset piemmät, toisaalta moni naapuri katseli kateellisena Talkkarin kulkupeliä ja tässä linkissä "se" hitaampi ja arkisempi versio.
:http://www.edmunds.com/ford/mustang-svt-cobra/1997/
  Hyvä ettei Talkkari joutunut tyrmäämään suurimpia kateellisia, kun joskus heitti pihalla: Kasilla se on kiva ajaa . . .

 Eli Talkkarin resepti tähän ongelmaan on: Laittaa nämä matkarakastajat uudelleen kouluun, kera Sipilän kädestä pitäin opettain, mitä tarkoitetaan sanoilla KORVAUS ja PALKKA . . . näin ensialkuun . . .

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Realismia raiskausuutisiin . . .

 Talkkarin ja monen muunkin ns.märkä päiväuni on sitten toteutunut:
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/poliisi-peraan-lahtenyt-mies-yritti-raiskata-naisen-turussa/art-1288458637558.html

 Liekö yhden käden laskettavissa on ne tapaukset, missä joko raiskauksen tehnyt ja siitä tuomionsa saanut tai sitä yrittäneen KAIKKI tuntomerkit on julkaistu. Ei poliisille tipu varteenotettavia vinkkejä, jos ympäripyöreästi pituudesta, painosta ja vaatetuksesta julkaistaan juttu. Mutta unohdetaan tuikitärkeä mm. ihmiväri. Ameriikoissa aina kun joku etsintäkuulutetaan tai vastaavaa, niin poikkeuksetta ilmoitetaan myös etninen tausta; Latino, Afro, Meksikaani, Valkoinen tsm. 
 Talkkari kavereineen kyllä ihmettelee viranomaisten haluttomuutta ilmoittaa näistä asioista. Se ei ole mitään rasismia tai rotusortoa vai haluaako ulkomaalaisvatuutettu tai muu hyyssäjätaho peitellä ongelmaa ? ? ?

 Osissa tapauksissa toisaalta tulee eittämättä mieleen jonkimoinen lapseomaisuus tai muu vastaava olotila, kun nainen lähtee johonkin asuntoon "musiikkia kuuntelemaan" . . .  Toki jos nainen sanoo EI niin kikkeli kovana olevan janarin pitäisi se ymmärtää, että juuri tätä se tarkoittaa, EI.

 Raiskauksista tsm. sukupuoliseen kanssakäymiseen pakottamisesta on verrattoman suuri osuus tekijöistä on ulkomaalaisia tai ulkomaalaistaustaisten tekemiä, vaikka miten yrittäisi tilastoja manipuloida tai tulkita haluamallaan tavalla. Vuosien 2006- 2009 välisenä aikana, Kaikista raiskausrikoksista joka neljännellä tuomitulla oli tausta ulkomailla: joko jonkin muun maan kansalaisuus tai kaksoiskansalaisuus. Törkeissä tapauksissa osuus oli 41 % ulkomaalaistaustaisten tekemiä . . . 

 Jotain siis on pielessä, kun ulkomaalaistaustaisten osuus on lienee alle 10 % mutta raiskausrikosten määrästä nämä vintiöt tekevät jo määrällisestikin 1/4:n. Optulan ( oikeuspoliittisen tutkimislaitos ) erään päätelmän mukaan: Suhteellisesti useammin ulkomaalaiset ovat olleet vuosittain epäiltyinä raiskauksista, muista seksuaalirikoksista ja ryöstöistä.

 Talkkarihan ei ole raisisti, vaan ja ainoastaan roturealisti joka toki antaa kaikkien kukkien kukkia, kunhan ei rikoksiin ryhdy . . . Ja elävät maassa maan tavoilla ja kunnioittavat lakeja.