torstai 28. helmikuuta 2013

Annos Tukiaista, mutta vain henkisesti

  Talkkari ei ole ihan terveydellisistä syistä (pakki sekaisin ja näkö sumenee) johtuen kirjoittanut Tuhdi ja vähemmän tuhdin Tukiaisen kuulumisia, huhuja sekä kuultua kansan syvistä riveistä. Mutta pakko mikä pakko, paheet ne Talkkarillakin . . . siis kun menee helvetin hyvin. Sillä täytyyhän olotila pitää balanssissa.

  Ja taas on kuulemma kärrätty se "hitaampi" ja laihtuneempi Tukiainen lanssilla sairaalaan. Kuulemma on joutunut tehohoitoon . . . Joko se Tuhdimman ujuttama antabus- kapseli tai sitten verensokeritasapaino- ja keto- aineet on aivan pielessä.
  Tuhdin blogi antaa ymmärtää, että syynä jollain tapaa olisi Julian henkisesti sairaat miehet, joihin on likka haksahtanut ( ryhävalaan glamourisesti pettämätön diagnosi ).  Kuulemma niin suurta diivaa voivat esittää, että on oikeutettua myöhästyä keikalta monta tuntia. Tosin respeketit siitä Talkkarilta ( henkiset vaan ) että kumminkin ilmestyivät paikalle . . . ja toki jurrissa, enemmän tai vähemmän, mutta suotakoon se glamourisille taitelijoille ( glamourinen = Ö- luokan taiteilijat )

  Tuhti taasen vonkuu sitä rikasta miestä itselleen, kun vielä kaiken hyväksi muistuttaa omassa kierossa mielessään jotain Jordan- nimistä povimallia. Talkkari mukaan lukien haluaisi nähdä sen peilin, mistä itseään tämä Tuhti katsoo ja huomaa samankaltaisuuksia. Talkkari mukaan niitä on tasan kaksi ( 2 ) : kummallakin on jonkinmoinen römpsän tapainen härpäke ja kummallakin on silikonit. Tai siis aivan oletuksena kumpaisen kohdalla tämä navan alla oleva riemurasia . . .  Ja erilaisuuksiakin on, Jordan on synnyttänyt lapsia, mutta Tuhti vasta etsii sitä rohkeaa miestä ken tuuppaisi tämän raskaaksi . . .

  Jaahas, eiköhän tässä ole tarpeeksi loivennusta Talkkarin hyvään oloon . . . ja pakko riipaista taas kännin tapainen olotia, että tuo maha rauhoittuu ja pystyy syömään kiinteää ravintoa.

tiistai 26. helmikuuta 2013

Nyt avautuu Talkkari

  Monen palveluammatin taitajat ovat "avautuneet" asiakkaiden käyttäytymisistä ja antaneet yleispäteviä neuvoja, miten pitäisi toimia. Talkkarilla on moinen lista ollut jo hyvän aikaa ja tässä ohjeita asukkaille.

1. Vaikka olet osakkeen omistaja tai asut vuokraluukussa, niin suoranaisesti et ole talkkarin tai huoltomiehen työnantaja tai käskyttäjä. Pyytämällä saa enemmän, kuin vaatimalla.

2. Jos unohdat avaimet kotiin, niin ei se ole ovenavaanjan vika. Tehdystä työstä on saatava jonkinmoinen korvaus, vaikka luonnossa. Ei nimittäin olemassa lakipykälää, joka velvoittaisi vittuilevan jurrisen  tai kalkattava juoruakan päästämisen kotiin. 

3. Jos vedentulo tai lämmitys loppuu, niin ei Talkkari mahda mitään, kun syylinen on kaukolämpöyhtiö tai vesilaitos.

4. Talkkari ei ole tuomari, sosiaalityöntekijä, pappi tai erotuomari kun kotona riidellään. Tosin tarvittaessa Talkkari voi ja kutsuu virkavallan selvittämään parisuhde sotkunne.

5. Se saatanan kilon painosen paketin voi hyvin kantaa parkkipaikalta kotiin, eikä ajaa sitä kinneriä oven eteen estämään toisten kulkua.

6. Talkkari auraa ja hiekoittaa silloin kun on tarvetta, eikä jonkun pikkukengissä tepastelevan puliveivarin aikataulun mukaan.

7. Ne roskat on vietävä astiaan asti tai voipi käydä niin, että ne löytyvät postilaatikosta tungettuna luukkusi.

8. Talkkari ei ole määritellyt itse, paljonko hoitoalueen koko on, van sen tekee kapitalismi ja pihit asukkaat ja isännöitsijät. Rahalla saa ja hevosellä pääsee, sano.

9.  Lavuaari, hana tai muu kiinteä huoneistoon kuuluva kaluste ei juuri mene itsekseen rikki, kyllä Talkkari tietää . . .

10. Talkkari eikä huoltohenkilöstö tee talonne budjettia, joten käytettävissä olevat rahavarat ovat rajalliset, joten kullitettu hanoja on aivan turha pyytää.

maanantai 25. helmikuuta 2013

Oscar- gaala, mitä jäi puuttumaan ?

  Talkkarikin on monen muun pervon tapaan odottanut Oscar- gaalan sisäänmenoa punaisella matolla. Ja nähtävää oli . . . siis paljasta pintaa. Onkohan villinä veikkauksena se, että ken eniten tussua tai tissiä näyttää, niin tulevaisuus on jollaintapaa taattu seuraavissa castingeissa, vai miksi niitä roolituksia kutsutaan. Niin ja Talkkari oli siten pervo, että uuden akkansa olan yli katseli kekkereitä. Ei auttanut naaraani tehdä jo melkein perinteeksi muodostuva, siis jos persposket sen kestävät . . . tuupata Talkkarin kankku ja ihan kuulemma aina ja aivan vahingossa, kiukaaseen kiinni. Vielä toistaiseksi on käynyt niin, että vain toinen kankku on saanut pienenpinen palovamman takalistossa. Oli kuulemma yrittänyt paistaa ja poistaa alkavan pubertti- iän vitsauksen, finnin.
  No, tämäkin yö menee sujuvasti parvekkeella, mutta onneksi siinä on lasitus, eikä yöksi ole luvattu pahoja pakkasia, vain jonkinmoista täyskuuta. Voipi olla, että kun Talkkari ulvaisee verta hyytävästi, niin on tasan kaksi vaihtoehtoa. a) tulee poliisi ja aamu aloitetaan putkasta tai b) käsky tulee naaraani selän taakse ja kädet on pidettävä kokoajan näkyvillä . . . Talkkaria kyllä itkettää, mutta yksin syynä ei ole valkosipulilei akan kaulassa.
 Mutta hiukka hempeilyä iltaan . .  pidetään lippu . . . ihan sama mikä . . . korkealla:
http://www.youtube.com/watch?v=9an_aY_6gwI

maanantai 18. helmikuuta 2013

Juoppohullun päiväkirjan elokuvan: Arvostelu vol. 1

  Talkkari on tässä jo pidemmän aikaa ajatellut käydä leffassa, mutta nyt vihdoin ja viimein sitten tuli tilaisuus siihen. Talkkari tarkoittaa tilaisuudella sitä, että sai naispuoleisen ( kauniin) ihmisen mukaansa. Talkkarilla kun vähän välillä taipumusta reagoida npeasti ja mikä paremmin niin rauhoittaa, kuin nainen. Tosin jo ennen istumaan pääsyä Talkkari oli vain pari kertaa törmännyt tolpaan ja kerran heittänyt vahingossa voltin rullaportaissa, kiitos tämän naisen. Kummasti se jopa Talkkariakin rauhoitttaa, kun nainen katsoo toruvan- odottavasti silmiin tai siis Talkkari ainakin visioi tähtiä nähdessään.

  Mutta itse leffa oli Talkkarille osittain pettymys, mutta kun ymmärtää Juha Vuorisen kieron mielikuvituksen, niin elokuva on itsensä näköinen sepustus. Juoni oli ns. suora kopio ilman liirunlaarumeita ensinmäisestä kirjasta, mutta moni huippu hupihetki oli jätetty pois. Muutamaan otteeseen kyllä kirjan tapahtumia leffa kyllä noudatti, mutta . . .
  Roolituksessa Talkkarin mielestä onnistuttiin jotenkuten vain saksalaisen erotiikan asiantuntija pervo- Mikaelin kohdalla. Muut esittäjät olivat kalpeasti sitä, mitä Talkkari ja moni muu on kirjoista visioinut. Itse Juha Berg oli liian pieni . . . siis kokonsa puolesta, mitä kirjaan antamaan informatioon tulee. Kristianin rooliin olisi esim. Mikko Kivinen ( lihavampana) ollut oiva vaihtoehto. Myöskään elokuvan pituus 85 min ei riittänyt julkituomaan kirjan kaikkia tapahtumia . . .

  Vuorisella on vielä lunastamatta jäänyt antamansa lupaus Talkkarille . . . joten 5:stä tähdestä voi antaa noin 3 1/3, ihan vittuuksissaan. Kyllä se Finlandia- palkinto jossain vaiheessa napsahtaa Vuorisenkin kohdalle, kerta joku friikki Sofi Oksanenkin on sen saanut.

torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävänpäivää . . .

  On näköjään "se" aika vuodesta, kun kortteja lähetellään ja treffeillä käydään. Talkkarillakin on erittäin monet treffit tänään, mutta vain virtuaalisesti . . . toistaiseksi. Ja päivän piristykseksi on löytynyt jälleen kaikelle kansalle internetin ihmeellisestä maailmasta seuraava linkki:
http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288539971549.html
  Eihän tuo ihan tavatonta ole läiskytellä akkojen perseitä käsillä. Erikoista on se, ettei tule takaisin ja saa avokkaasta jommalle kummalle tai molemmille poskille, kynsin tai ilman. Talkkari vähän tapansa mukaan visioi asiaa vähän toiselta kantilta. Miksi käyttää käsiä, kun omasta takaa on rumpupalikka ? ?  Ja miltä näiden neitosten takamukset näyttävät artistin suunnasta katsottuna ? ? Miten nuo perseet oikein viritetään ? ?
  Kas siinä on pohtimista . . . täytynee värvätä jokunen mimmi, niin Talkkarikin voi aloittaa taas uuden musiikkiharrastuksen . . . jälleen kerran. Mutta toisaalta homma menee varsinkin tässä tapauksessa . . . päin persettä, onnistui tai ei.  Talkkarilla on kyllä kiikarissa jokunen tiukka ja pieniperseinen nainen, mutta basso- ja patarummun kokoiset perseet on vielä hakusessa. 

perjantai 8. helmikuuta 2013

Uutisia ja uutisia . . .

  Talkkari on taas käynyt internetin ihmeellisessä maailmassa ja toki löytänyt jos jonkinmoista. Joku jenkkiläinen tutkimus on listannut 10 ammattia, jossa mitä todennäköisemmin johtavat seksiin työkaverin kanssa, mutta ei ole tietoa ei heteroseksuaalisesta kanssakäymisesta, Talkkarillakaan.

  Selväähän on se, että sihteeriköt tsm. ovat listalla, mutta vähän ihmeelliseltä hutkimuksen väite automekaanikkojen seksiseikkailuista työkavereiden kanssa. Talkkarilla on vähän semmoinen intututio, että ao. alalla poijaat harrastava keskenään peitsileikkejä, sillä ei lienee monella autokorjaamolla tasa- arvo sukupuolisesti toteudu. Samaan kategoriaan menee lienee histaajien ammattikunta . . . Talkkari kyllä tuntee muutaman naispuoleisen hitsaajan ja kyllä niistä kipinää lähtee, kun vähän raapaisee . . .

  Totuttuun tapaan Talkkari soveltaa tutkimusta kotimaan kamaralle omalla tavallaan. Eli top 10:ssä on toki ne sihteeriköt. Mukaan listalle mahtuu, kyökin puolen väki sekä tarjoileva henkilökunta.
  Talonmiesten arvostetussa ammatissa ei juuri naispuoleisia ole, mutta Svantte Pietarinkadulta pitää miehistä, kuulemma ja mitä todennäköisemmin. Ei ketään päästä Svantea selkänsä taakse, varsinkaan saunassa ja suihkussa. Ja siitä tuleekin mieleen erään kansanedustajan maininta, kun Ruotsissa kävi: Suomessa tyhjenee lompakkoja pää tulee kipeäksi, mutta Ruotsissa tyhjenee toki lompakko myös, mutta perse on kipeä aamulla . . .
  Kaupan alalla lie on myös sutinaa, kun listaa pitäis jatkaa työpaikkaromansseista ja unohtamatta varsinkaan kunnallisten ja valtioööisten virastojen väkeä.


 Ohuen ohut yhtymäkohta seuraavaan uutiseen on kyllä olemassa ja tässä on linkki siihen:
http://www.findance.com/uutiset/19672/tyttoystava-ei-soittanut-joten-seksia-hevosen-kanssa

  Viime vuonna Ruotsissahan maajussi sekoili lampaiden kanssa ja joku meksikaani veteli niin ponia kun jotain muutakin nelijalkaista, mutta tämä kyllä vie voiton Amerikkalaisten typeryydessä, ihan taatusti. Iso maa- paljon typeryksiä. 
  
 
  
 

tiistai 5. helmikuuta 2013

Paskahousupari . . .

  Kaikkein kummallisin uutinen tällä hetkellä on, että pari naistoimittajaa Ylioppilaslehdestä; paskahousupari, päätoimittaja Vappu Kaarenoja (vas.), 25 ja toimitussihteeri Aurora Rämö ehdontahdoin ottivat ja paskasivat housuunsa matkalla Helsingistä Turkuun, Talkkari ymmärtää jos "jännäkakkaa" pukkaa, mutta olisivat päästäneet ulos tuuman pari ja sitten niitannut " tulpan" . . .  mutta . . . mihin tämä maailma on oikein menossa, kun oikein ylioppilaat ehdon tahdoin paskovat housuihinsa ? ? ?
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288537746715.html?pos=ok-nln

 Ja yksityiskohtainen "raportti" tapahtumasta:
http://ylioppilaslehti.fi/2013/02/yl-raportti-paskoimme-housuun-bussissa-turkuun/ 

  Moni yrittää ymmärtää, mutta onko tässä mitään ymmärrettävää, no jos Talkkari näkee tämän kaksikon erikseen tai yhdessä, niin taatusti tulee mainitsemaan asiasta vähäntäänkin suureen ääneen.

Kateellisia . . . sun muutakin, taas.

  Taas on jonkinmoisen "kissatappelun" aineksia ilmassa. Jussi- gaalan jälkilaineissa on joku leveäperseinen pikkutähtönen ( Iida Ketola, ex- BB ja viidakon tähtönen ) avautunut twitterissä Vappu Pimiän ulkomuotoa ja painoa. Mutta, Vappu on Vappu, aito ja oikea rautainen viihdealan ammattilainen, eikä mennyt tämän tähdykän järjestämään "miinaan". Toki vähän sai sivustatukea muutamalta kolleegalta, sieltä radion puolelta. Talkkarikin pitää moista vuodatusta hyttysen ininänä, josta ei tarvitse välittää.

 Samoin Talkkarin salaseuran ensi pikkujouluhin ei Iiitaa kutsuta makoilemaan ruoka- alustana, helvetin hyvää korvausta vastaan. Mitä luultavimmin, jos olisi kysytty niin olisi ensinnäkin julkisuuden ja toiseksi helvetin paksun liksan takia tullut. Siitähän se myös Johanna Tukiaisen ura urkeni . . . aikoinaan.

  Lienee on tällä töölööläisparturilla pikkuinen alemmuuskompleksi tai sitten tätä ei ole riittävästi huomioitu keltaisessa lehdistössä . . . Talkkari piruuttain suoritti pienen haun internetin ihmeellisessä maailmassa ja tulos oli muutama juttu, sekä tukku enemmän tai vähemmän vaatteita keikistelevästä "perseestä". Mutta wikipediaan asti ei ole ollut päässyt tämä parturin tapainen "tähtönen.