keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Uusia villityksiä . . .

  Ilmeisesti on Mia Mari Johanna vienyt glamourisesti esiintymiskäytäntöjä maailmalle . . . sillä jo kaksi suurta naistähteä on ihan selvästi alkanut matkimaan Mia Mari Johannan glamourista Hellokittynaihasinpukka- showta . . . lie ensin Lady Gaga englannissa  ja sitten amerikoissa Rihanna.

  Toki näillä supertähdillä on ollut oikeus . . . hieman, vain hieman muuttaa esiintymistään, mutta tässä muutama kuvantapainen asiasta:
http://www.iltasanomat.fi/videot/viihde/vid-1288614760268.html
  ja
http://www.iltalehti.fi/viihde/2013103017664672_vi.shtml

  Talkkarin mielestä esiintyjillä on vain lievää yhdennäköisyyttä . . . kaikki ovat syntyneet naisiksi ja lien kaikki ovat käyneet Miamisessa . . .

tiistai 29. lokakuuta 2013

Poliisi on POP . .taas . . .

  Talkkarikin ihmettelee sitä, että eräät ammattikunnilla ei ole mitään rotia hoitaa rivejään kuntoon, että olisi uskottava kansankin silmissä. No, poliitikot ovat oma erikoisuus, mutta sentään kansalaisten turvallisuudesta ja henkilkohtaisestakin koskemattomuudesta huolehtiva POLIISI on taas näyttänyt, ei niin yllätyksellisesti median julkituomana todellisen "sisäsiittosuuden" . . . ties vaikka keskinäisiä kikkelikarnevaaleja järjestäisivät . . . kin . . .

http://www.hs.fi/kotimaa/Vaimonhakkaaja+kelpaa+poliisiksi+n%C3%A4pistelij%C3%A4+ei/a1354538735043?ref=tf_iHSisboksi300-artikkeli&jako=c3af56563d7f415c6957a6a21cb66ac8

  On poliisipäällystölläkin ammattietiikka hakusessa, kun moisia linjauksia on tehnyt . . , kyseisen jutun mukaan . . . Mutta . . . paljon on vielä tekemättä, että kansan TÄYSI luottamus alkaisi löytymään . . . ja lienee se voisi alkaa siitä, kun poliisiylijohtaja T/Paatero jää eläkkeelle . . .

  Toki jokaiseen koriin tulee ja ilmestyy "mätiä omenia" mutta terveiden pitäisi ne itse jo ammattietiikan vuoksi poistaa, ja mitä nopeammin . . . sen parempi. Mutta löytyykö halua ja tahtoa, kas siinä kysymys ? ? ?

Taas on valittu . . .

  Talkkari seurailee jonkin verran myös musiikkia ja maailmalla on listattu parhaimpia albumeita, kautta aikain. Hieman yllärinä voiton vei, The Smithsin levyn The Queen Is Dead. Hyvänä kakkosena oli Beatlesin Revovel. Muita listalla oli Nirvanasta alkaen.

  Tosin kysymys on vain yhden tahon, eli Brittiläisen musiikkilehden New Musical Expressin toimituskunnasta, joten Talkkarikaan ei juurikaan noteeraa moista listaa kovin korkealle. Talkkari onkin ajatellut tehdä pienen kepposen, kun Halloweenikin on käsillä ja lähettää pikapostina Mia Mari Johannan määkimisröhkinä- kappaleet tälle populalle . . .

  Tai jos olisi tarpeeksi pokkaa ja rahaa kustantaisi, itse glamourisen hellokittynauha- artokuuluulinnaan- isällänionpsykoosi shown . . . täysipitkänä versiona . . . ja pariin kertaan. Kyllä siinä alkaisi hieman listaukset muuttua . . .

maanantai 28. lokakuuta 2013

Syysmyrskyä . . .

  Johan viikonloppuna saatiin jonkinmoinen myrskyvaroitus, kun itse Ma Mari Johanna "esiintyi" jossain Ikaalisten kylpylän liepeillä . . . Talkkarien salaseuran salaisen agentin kamera meni "hieman" epäkuntoon, joten taasen on turvauduttava muiden ,  , , kestävimpien kameroiden käyttäjien tuotoksiin, vaikka pahaa tekee . . .
http://aijaa.com/N0vcVi  Talkkarin mielestä ko. kuva ei oikein ole onnistunut, sillä joko kamera veteli viimeisiään tai sitten kuvaajan maltti retkahti totaalisesti . . . tiedä häntä sitten . . . sitten, mutta kaikki kunnia hänelle . . .
  Mutta, ainakin yhden henkilön ei tarvitse laittaa kiviä taskuun, jos tuo syysmyrsky kuulemma iskee tänne  . . . vaikka koirapopulaatiotaan veisi ulos . . . mutta lienee jotenkin muuten tietyt hommat hoidettaneen . . .

  Mutta, kuulemma Aerto on menossa vankilaan, kulkematta lähtöruudun kautta, Ja keikkamyyjä Jarna (1% totuutta, ilman sitä  H-D moottoripyörää??) on saatnut jonkinmoisen ns. Mia Mari Johannan tapaisen keskenmenon . . . ja  . . .

lauantai 26. lokakuuta 2013

Lauantai- illan huumaa . . .

  Ja jälleen kerran saa suomen kansa "nauttia" jossain päin Suomea glamourisesta HelloKittynauhashowsta . . . kera erilaisten lisukkeiden . . .

  Mutta kiivaaana käy pohdinta ja spekulaatio, kun rakasparas pikkusisko täyttää kohta vuosia . . .
Ja missäpä muualla on kyseinen julkituotu asia, kuin on internetissä:
Johanna Mia Mari Tukiainen Se riippuu täysin ihmisestä ja geeneistä miltä näyttää, olemme onneksi kaikki saaneet tosi hyvät geenit äidiltämme emmekä näytä ikäistämme vanhemmalta!!!! Sunkin ikää on tosi vaikeaa veikata ulkonäön perusteella, voisit ihan hyvin olla esim. 26 vuotias! Mehän ollaan katsottu naisten kuvia joissa he ovat huomattavasti ikäistään vanhemman näköisiä esim. mun iässä 35v. naiset näyttävät 45 vuotiaalta, esim. kun leikkaavat tukkansa lyhyeksi ja tummentavat sen, alkavat käyttää vanhentavia ja ankeita vaatteita jne. NAISEUS KUNNIAAN, MEIKIT, HIUKSET, KAUNIIT VAATTEET, KORKOKENGÄT JNE. SANON MINÄ!!!!

  Talkkari vaan toteaa, että toki kauneus on katsojan silmissä  . . mutta jos ne kieroon katsovat niin mitä silmlleen mahtaa , , , Kukin kantakoon siis kilonsa . . . ja vaikka isä on psykoosissa . . .

  Mutta talkkarien salaseuran salainen agentti on kuulemma menossa katsomaan glamourista showta johonkin epämääräiseen "baariin" jolla ei ole nimeä . . . tai sitä ei edes löydy internetistä . . . Eli olisiko kyseessä ns. pimeä keikka mistä maksetaan suoraa vain glamouriseen meikkipussiin, ohi verottajan ? ? ? Kuulemma yksi "kuppila" onkin joutunut tekemään konkan sen jälkeen, kun glourinen Mia Mari Johannan käynti oli suoritettu . . . ei lienee silloinkaan tuotot olleet suuremmat, kuin saatu menetys . . .

torstai 24. lokakuuta 2013

Litinää ja lotinaa varsinkin

  Tai oikeastaan, no Talkkari jättää otsikon arvuuttelun lukijoiden varaan . . . Eli kestosuosion saanut itse Mia Mari Johanna on alkanut "aktivoitumaan" perin pitkässä juoksussa, missä pitäisi löytää a) aviomies ja siihen liittyen elättäjä ja b) samaa "paskaa" vähän eri muotissa . . .
 
Sekoilijasinkku Mia Mari Johanna ei ole ennenkään tavallaan pitänyt " kynttilää vakan" alla, vaan Talkkarin tulkinnan mukaan . . . istahtanut sen päälle . . . useampaan kertaan, toki maksusta. Siitä on useampi valaehtoisia todistuksia ja Talkkarikin on kirjoittanut "aiheesta" totuuteen sitoutuen ja silminnäkijöiden kertomuksiin tukeutuen . . .

  Näet, Talkkari ei halua ehdottomasti taas joutua poliisin raskaaseen rikostutkintaa . . . eikä joutua maksamaan vähintään 100 000 euron korvauksia . . . Unohtamatta Mia Mari Johannan palkkaamien lakimiesten ? ? ? ? korvauksiin . . .
  No, sentään oikein paperiversiossa ainakin parissa oikeuden istunnoissa on tullut selväksi, että glamourisesti Mia Mari Johanna  . . . kuppaa yhteiskuntaa, sillä ainakin parissa viimeisimmässä episodissa . . . yhteiskunta on maksanut koko "teatterin" . . .

  Mutta, keikkaa pukkaa näin pikkujoulujen aikaan, on "onnistunut" keikkamanageri Jarna . . . Tuo entinen keskustan kunnallisvaali- ehdokar, Woman`s MC:n perustaja (ilman moottoripyöriä edelleen) ja 1% kertonee sen, että mahdollisuus hankkia ne, on sentään agresiivisesti aktivoitunut  . . . Ohessa listaa Mia Mari Johannan tulevista "esiintymisistä" ( blogattu netistä)

1.11.2013 Basso, Turku. Johanna Tukiainen Show.
2.11.2013 Keikka Karhulassa varattu!
8.11 Myyty Moisio, Turku
22.11.2013
Yksityistilaisuus PORI!

Jarna Leskelä 7.12. 2013 Ravintola Papillon RIIHIMÄKI!
noin tunti sitten · Tykkää
Jarna Leskelä 21.12. Ravintola Ravintola Yki Ylikiiminki

  Täytyy siis talkkarien salaseuran salainen agentti laittaa oikein kunnolla tienpäälle, että galmourisesti saadaan tietää mitä ja missä on tapahtunut . . . Kalliiksi tulee, mutta kannattaako . . . sen tietää jälkipolvet joskus.

keskiviikko 23. lokakuuta 2013

So . . . vs. Las . . . .

  On se meininki mennyt kummalliseksi täällä Suomessa, täytyy vaan ihmetellä sitä että tulevaisuuden toivoihimme ei panosteta paskan vertaa . . . Talkkari huomasi tämän uutisen ja pakko se on näyttää kaikelle kansalle, ympäri maailman . . . kaunis kiitos vaan Talkkarin palstan lukemisesta ympäri maailman . . .

   http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013102317639835_uu.shtml
Tottahan toki politiikkaa ja voipi olla, että raflaavasti on kirjoitettu . . . mutta jos näin on, niin miksi helvetissä isoisämme ylipäätänsä puolustivat tätä maata ? ? ? Köyhän kansan selkänahasta revitään rahat JA annetaan jonnekin MUITA hyödyttämään . . . Talkkari saa sitten rasistisen merkin otsaansa . . . taas, mutta peruslaissa ei ole kielletty millain tapaa arvostella . . . Eli, ketä väitää Talkkaria rasistiksi, on itsekkin rasisti ja vieläpä pahimman kautta . . . sanavapauden estäminen kun on hirvittävä rikos demokratiaa vastaan . . .

  Mutta itse uutisesta . . .  Perusteet ovat aika huteria, jos näin rahanjako toimii . . . Talkkari ei onnekseen joutunut monasti kärräämään jälkikasvuaan ao. paikkaan, mitä nyt muutamat mukkelis- makkelikset käytiin korjaamassa, mutta Talkkarilla kun on tuota jälkikavun jälkikasvua, niin toivottavasti heidän ei tarvitse joutua nykyisiin tiloihin hoidettaviksi . . . mutta tulevesta ei ole tietoa.
  Kaunis kiitos ja kumarrus, syvä sellainen Talkkariltakin että nykyisissä tiloissa henkilökunta jaksaa ja pystyy tehdä töitä . . .

tiistai 22. lokakuuta 2013

Ihan perseestä . . .

  Jostain kumman syystä lattareilla on yleismaailmaailmallinen himo isoihin perseisiin . . . Ja tässä raadollinen esimerkki, missä kuvankäsittelyllä saadaa yrjöpallo ( Talkkarilla ainakin) saadaan pyörimään kurkunpäässä:
  http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288612055067.html
Rajansa kaikella "glamourilla"kin . . . vaikka sillä elääkin, amerikkalaiseen tyyliin . . .

  Siis yksi räyskä  laittaa riipurinnosta ja isosta perseestään kuvansa, kaikkien runkkarien iloksi:  http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288610673868.html
niin toinen hyväkäs jatkaa samaa märkää päiväunta . . . "macho- miehille" . . . Tunnetustihan kuulemma lattari- miehillä on suuri ego, räiskähtelevä persoona ja joidenkin tietojen mukaan myös pienet munat . . . Näin kertovat Talkkarin tuntemat naiset, jotka ovat vähän kiertäneet maailmaa . . .

  Mutta pakkohan Talkkarin:kin oli heittää kehiin kotimaisentapainen savolaistyylinen ja glamourinen vastine . . .
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/934995_382902445147543_1500503733_n.jpg

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhxVQBuZaVShGPtdRTAOZt6sZ2DlcLvT-3mPr8Aam5QnElXp-z-FY5WqJLtCP7GVj6bC3DmFjKjU-cYEzkGKxR463OieOv_DmVMo0Tqv2Ty8KWQqOoLHSzyVxwSH52QAz1zBe6axsqPHkY/s1600/35669.jpg

  Ja kaiken kruunaa tämä glamourinen otos . . . 
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/303596_400068446750379_757070322_n.jpg

  Ei näitä latinot tai brassit voi tai pysty vetämään näitä kuvia paremmaksi . . . Talkkari ainakin uskoo ja varsinkin toivoo . . .

 Vapisi Miami . . . ja varsikin CIA, FBI, NSA, DHS, FEMA ja DEA:n kannattaa olla tarkkana, jo, kun laalaa-maailmassaan Mia Mari Johanna ja siskonsa Julia tulla tupsahtavat sinne . . . tästähän "ilmoituksia" useampaan kertaan siskokset julkisesti esittäneet . . .
 Päivityy:
  Talkkari huomasi, että on saanut etukäteen sivustatukea . . .  Ja ei mikään turha "tyttö" . . . Talkkarikin ns. puolimärkä uni toteaa . . . ( parempi lyhentämättömänä. . . versiona) Taikka muutoin väärentäin alkuperäistä juttua . . .
http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288612291367.html

maanantai 21. lokakuuta 2013

Ihania "uutisia" tai miten sen taas ottaa . . .

  Maailman sivuhan naiset ovat kamppailleet vallitsevana olevaa kauneusihanteen mukaisesti, painonsa puolesta tai vastaan. Yleensä naisen pitäisi olla 0- kokoa, eli ei todellakaan Talkkarin mieleisenlainen olotila . . .
   Kyllähön naisella pitää vähän takamusta ja rintoja olla, muttei sentään Mia Mari Johannan- suuruisesti . . . Lienee tällä jokinorsulla on jonkinmoinen alkoholi- dietti ollut päällä jo pidemmän aikaa ja varmaan kohta kilot alkavat karisemaan . . . siis vain Talkkarin mielestä oletuksena. Eli se siitä "juottoporsas" dietistä ja sen tehosta . . .

  Tukiaisten suvun "hitain" mitä tulee m. järjenjuoksuun, itse The Kooma alias Julia onkin (erittäin) verkkaisen aivotoiminnan tuloksena tullut siihen ällistyttävään toteamukseen, että 1- luokan diapetes on mitä mainioin dietti . . . Voi syödä mitä tahansa ja eikun laihtuu vaan . . . 

Julia Tukiainen
Ihanaa, kohta hakemaan THAI ruokaa, täällä on aivan ihana Thai ravintola!!! Todella maukasta ruokaa!!! Nyt yksi ihana uutinen: Voin syödä mitä vaan haluan, niin paljon kuin haluan ja en lihoa!!!!! KIITTI MUN SAIRAUS!!! JOTAIN HYVÄÄ SIINÄKIN. :DDD


  Todellakin . . .mikä ällistyttävä havainto . . . Talkkarin täytyykin käväistä entisen ESSOn baarissa jättämässä uusi veto sisään . . . Milloin tuo järjenjättiläinen oikein itseauheutusti potkaisee tyhjää . . . Pitää kyllä vähän terveysalan- ammattilaisilta hakea taustatietoa, että Talkkari voi tehdä kunnon tilin . . . toisen kuolema on toisen elämä, kuulemma. . . . raadollisesti ajateltuna.

lauantai 19. lokakuuta 2013

Ongelmia asukkaissa vai kiinteistöissä ? ? ? Osa 2.

  Talkkarille tuli aikoinaan soitto, sellaisesta talosta missä oli koneellinen tulo- ja poistoilmajärjestelmä, toki suodatuksella ja tuloilman lämmityksellä. Oli asukas joka sairasti astmaa ja kilautti Talkkarille, kun vahvasti epäili pahentuneeseen oloonsa syyllinen olevan koneellisessa ilmanvaihdossa.
  Ensinnäkin Talkkari toki kysyi "vähän" asumiskäyttäytymisestä, sillä jotain koulutusta Talkkarikin oli saanut hengityselinsairauksia potevien asuntojen optimoinnista . . . vuosien varella.
  Ensinnäkin, oli tuuletettu, vaikka se oli ehdottomasti kiellettyä ao. ilmanvaihtomuodossa . . . Toiseksi, taloudessa oli vain tavallinen pölyimuri vailla HEPA- suodatinta ja kolmanneksi . . . no, astmaatikon inhokki n:ro 1 . . . kangasräsy / karvalankamattoja lattialla . . . sen enempää Talkkari ei viitsinyt kysellä, vaan totesi: Laita ensin väärin tekemäsi asiat ensin kuntoon ja soita sitten uudestaan. . . .
  Talkkari vaan edelleen odottaa sitä soittoa . . . ja aikaa on kulunut se 18 vuotta, lie joku ihmeparantuminen on käynyt tai sitten kyseessä oli vain joku  . . . Talkkari ei viitsi edes sano, saatika kirjoittaa mitä tarkoittaa . . .

  Läytyisihän noita esimerkkejä enemmänkin, mutta seuraavassa kolumnissa on vuorossa sitten itse rakennuttajat ja rakentajat . . .ja vieläpä julkiselta puolelta . . .

torstai 17. lokakuuta 2013

Toisaalla melkein hiljenee ja toisaalla taasen nousee . . .

  Mia Mari Johanna on alkanut lienee taantumaan, kun julkisuudessa ei enään entiseen tapaan "tempaise" . . . Mitä nyt ishkä tarvii M1- lähetteen ja äiti eroaa . . . Deittejä ja rikasta miesystävää etsiskelee. Talkkarien salaseuran salaisella angentilla on sitten työt vähissä . . .
  Tosin epä- julkkis Julialla on tulossa synttärit, joten ei taida jutut loppua kokonaan Tukiaisten suvusta. Talkkarin saamien tietojen mukaan Julian synttäreitä ei voi viettään ns. piikkiin, vaan kaikki on maksettava etukäteen ja mieluiten käteisellä . . .

  Toisaalla on tämän Viron tuonnin entinen aviomies,  Carl J. Danhammer (oik. Jouko Juvonen) ja Gonjan prinssi on alkanut aukaisemaan omaa sanaista arkkuaan, ex- puolisostaan Anu Saagimista : Kadulta minä sut pelastin, koska ei ollut kämppää ja karkoituspäätös Venäjälle oli takataskussa. Ilman minua olisit joutunut Venäjälle oitis, kun virkavalta olisi saanut sut kiinni - ja pysynyt siellä. 

  Siis jonkinlainen Neuvostoliiton sisäinen karkoitus oli odotettavissa, tuomittuna jostan rikoksesta ? ? ?  Ja mistä rikoksesta  ? ? ? Voisikohan entiset Viru- hotellin valuuttabaarin kävijät valaista asiaa ? ? ? Ja miten "pelastaminen" hoidettiin ? ? ? Yleisestihän on tiedossa että itänaapurista tuli naisia, jotka hoitivat avioitumiseen osin rahalla ja osin "karva- visaa" vinguttamalla . . . Mutta joukkoon toki mahtuu aidosta rakkaudesta solmittuja avioliittojakin . . .

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Ongelmia, asukkaissa vai kiinteistöissä ? ? ?

  Toden totta, Talkkarikin on huomannut että rakentamisen taso on laskenut, ei ole enää ns. suomalaisen rakentajan ammattikunniaa, koska Suomalaisia rakentajia ei oikein ole . . . Yhä useammalla ja mitä suuremmalla osalla ja mitä isommasta urakasta on kysymys, niin ohjeet ja varoitustekstit ovat monilla ulkomaan kielillä . . . Hyvä vai paha, ainakin kielenkääntäjät kiittävät.
  Toki joukoon mahtuu ulkomailta tulleita, jotka ovat ja haluavat orientoitua paikallisiin määräyksiin ja tapoihin tehdä kunnollista jälkeä. Mutta rakennutajilla ja rahoittajilla tuppaa painaa kiire päälle ja valmista pitäisi olla jo alle aikayksikön . . . Time is money.

  Mutta itse asukkaisiin, tai niinkuin monessa tapauksessa Talkkari käyttää termiä, asukki, tuo reppana joka luulee olevan ammattilainen asiassa kuin asiassa ja mutu- tuntuma on se määrävin kriteeri . . . niinkuin sekin eräs bussikuski, joka "yleni" rekkakuskiksi. Isompi auto, isommat kuvitelmat itsestään . . .

  Aloitetaan tästä "ex- bussikuskista" . . . Asuivat kaupungin vuokra- asunnossa, jossa oli 3 h+ keittiö ja lisänä vielä 1 erillishuone . . . Pariskunta oli vaatinut ja saanut paikalle kunnan terveystarkastajan ja toki tarkastaja oli kutsunut paikalle huoltoyhtiön edustajan.

  Soitettiin ovikelloa ja "päästiin" sisään, niin heti eteisessä oli yksi telineellinen nyrkkipyykkiä kuivumassa. Huoneistokohtaisen iv- kone oli pysäytetty, että pariskunta halunnut demosroida "huonon" ilmanvaihdon.
  No, valmistajan ohjeissa tosin kiellettiin koneen pystäyttäminen kokonaan ja käyttökytkimissäkään ei ollut stop- nappia, vain nelinopeuksinen kytkin ja huuvan perhoispellin tehostuskytkin . . .
  Lattioilta löytyi karvalankamattoja, seinillä oli kangasraanuja, sekä aikuisten makuuhuoneesta "löytyi" ilmankostutin . . . ja tavaraa oli kämpässä, kuin parhaalla kirpputorilla . . . sekä lapsten makuuhuoneeseen oli teljetty koira, sentään lyhytkarvainen bokseri.
  Mutta astmaa sairastava pikkuvaimo, joka myös tupakoi . . . unohti sen yhden erillishuoneen koneellisen ilmanvaihdon laittaa pois päältä . . . Lie siinä oltiin sitten keskusteltu perheen piirissä asiasta, kun huonosta sisäilmasta johtuva astmasta mennyt läpi . . .

  Kyseisessä yhtiössä sentään melkoinen joukko asukkaista sentään oli ymmärtänyt huoneistokohtaisen ilmanvaihtokoneen käytön ja jokunen oli oikein ihastunut sen käyttömahdollisuuksiin . . . 

  Talkkari kyllä jatkaa surullisia tarinoita, miten ihmiset omalla toiminnallaan aiheuttaneet ongelmisensa, jopa alkamisen tai jopa pahentamisen . . . Toki . . . syyllisen sormi ei ole aina osoittaman kohti loppukäyttäjää, vaan kotin rakentajaa . . .

Ongemia asumisessa . . . ja . . .

  Nykymenon mukaan syyllinen on melkein poikkeuksetta rakentaja . . . Talkkari on jo jokusen vuosikymmenen, ensinnäkin katsonut rakentamista (kiitos isäukko, kun oli timpuri) ja toiseksi Talkkari on hoitanut ja huoltanut kiinteistöjä kohta kolme vuosikymmentä. Eli jonkinmoista "kontaktipintaa" on alalle olemassa, jos sitä joku tohtii edes epäillä . . . vaikkakaan Talkkari ei ole onnekseen insinööri tai DI.

  Ensinnäkin melkeimpä nyt on "trendinä" koulujen homeongelmat . . . Talkkari voi todeta, että syynä on se, että "suuressa viisaudessaan" . . . "jotkut" ovat antaneet suosituksen ja / tai jossain se on oikein määrätty, että koneellinen ilmanvaihto pysäytetään totaalisesti, kun suvivirren viimeiset sävelet ovat hiljenneet urkuharmoonista . . .

  Kesähän on enemmän ja vähemmän kosteaa . . . joten Talkkarinkin logiikan mukaan se ulkoilman kosteus imeytyy rakenteisiin, sekä siirtyessään jää muhimaan sinne, ilmanvaihto ei ole kun päällä, joka taasen hoitaisi ylimääräisen kosteuden pois, kun ulkoilmassa on kuivempaa kuin se lämmin ja kostea sisäilma.
  Helsingissä aikoinaan kaupungin ns. oman ja onnettoman kiinteistöhoitoyhtiön päivystäjät joutuivat ravaamaan harva se kerta kouluissa (ja lie edellenkin) , kun iv- koneen palovaaratermostaatti tai automaattinen paloilmoitinlaite "huusi hoosiannaa" . . .ja eikä taatusti se sisäilma ollut kosteusprosentiltaan Saharan luokkaa, mutta lämpötila kyllä. . . . vaikkakin sisäilma oli sitä . . . lähinnä trooppista.

  Yksi "hauskuus" tehtiin aikoinaan, että lämmityksen ja ilmastoinnin kiertovesipumput sammutettiin kesäksi, ihan "järkevän" säästötavoitteen takia . . . säästetään sähköä, Mutta jälleen mentiin ojasta allikoon, moninkertaisesti tuli maksamaan se, että sakka ja moska mitä oli putkistoissa jatkuvassa liikkeessä, pysähtyi ja vajosi putkistojen pohjalle. Eihän siinä mitään ongelmaa olisi ollutkaa, jos se sakka olisi vajonnut pelkään putkeen, mutta kun jonkinmoinen määrä erilaisia ventiilejä on siinä "rakennelmassa" . . . yhdistettynä mukana. Onneksi tämä onneton yritelmä säästää "vähän" sähköä on katoavaa kansanperinnettä . . . Euron säästöllä saadaan  . . . monen euron ongelmat aikaiseksi . . .

  Mutta, missä ihmiset ovat periaatteessa enemmän, kuin työpaikalla . . eli koti se on "kultahin ja kaunehin paikka" vaikka 100% velkarahalla "ostettu" . . . Siellä sitä "osaamattomia" onnettomia vasta löytyykin . . . myös . . . ja varsinkin tuntuu ja "kutkaa" Talkkarilla on, että vedätyksen makua on  . . . helvaten paljon OMIEN virheellisten "asumistottumuksen" peittelyssä . . . Ei sen puoleen, samaa "hupia" harrastataan vakavalla naamalla, myös vuokra- asuntojen puolella . . .

  Ettei tästä kolumnistä tulisi liian pitkä, todettujen ja havaittujen tapausten ruotimiseen, niin Talkkari armahtaa ja tulee jatkamaan juttua  . . . useamman kerran . . . . mm. omakotitaloa myyytiin ilmastoinnilla varustettuna . . . ja kun hengityselin- sairauksiin sairastunut tuli vastaan ovelle, tupakka suussa ja koiran pyöriessä siinä jaloissa . . .

maanantai 14. lokakuuta 2013

Miami . . . but not in USA . . .

  Toden totta, vain vähän väärin ymmärrettynä Mia Mari Johanna on todellakin käynyt Miamissa . . . Sillä jälleen kerran on glamourinen HelloKittynauhashow:n tullut vedetyksi, ravintola Miamissa Töyrynummella. 
  Talkkari oli viikonlopun vähän lomaa viettämässä maaseudulla ja kuin melkein vahingossa tuli mielenkiinnosta koukattua Vääkyn kautta katsastamassa ravintola Raja-tupaa, paikka kun on myös saanut glamourisen kosketuksen Mia Mari Johannalta . . . No, se "koukkaus" oli noin 200 kilometrin luokkaa . . .
   Toden totta, melkein keskellä ei mitään . . . Toisaalta tietyiltä lieveilmiöiltä naapurit säästyvät . . . Töyrynymmen "ravintola" on myös tavallaan hieman syrjässä, vaikkakin alueen päätien varressa ja mikään suurten ihmismassojen kokoontuminen ei ole ollut odotettavissa.

  Ja keikka melkein kuulemma meni totuttuun tapaan, kera huojuvienhomojen . . . Talkkari on taas käyttänyt internettiä hyväkseen, kun talkkarien salaseuran salainen agentti ei isosta rahastakaan käynyt kuvaamassa glamourista keikkaa:
http://aijaa.com/rHTzM
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.252539628226747&type=3&l=92e660a818
  Tosin Mia Mari Johanna ei kuulemma ollut yhtä kovassa änkyräkännissä, kuten normaalisti ja syynä täytyy olla liian lyhyt limousinematka.

lauantai 12. lokakuuta 2013

Sittenkin . . . ero.

  Tuiki harvinainen, ainakin Suomen oloissa . . . kansan valitsema ja tässä tapauksessa, tyhmien sellaisten tai huijarin puheiden sokaisemat, varmaan kiroilevat tai jopa valittavat Heidi Hautalan eroa ministerin paikalta. Ja onhan tuo puunhalaaja aiheuttanut jos jonkinmoista vahinkoa Suomen maineelle kansainvälisestikin. Eniten varmaan vit***aa Greenpeacen väkeä se, että ministeritason tukija on poistunut, merkittävien tausta-avustajien joukosta. Ja samalla "kymmenysten" saaminen vähenee . . .
  Valtahan sokaisee ja siinä sitten tämän ammatimaisella paskanpuhujalla on unohtunut totaalisesti vallan kolmijaon periaate, jonka nojalla lainsäädäntö- ja toimeenpanovaltaa käyttävät poliitikot EIVÄT voi / ja saa puuttua tuomiovallan piiriin kuuluviin asioihin . . .

  Kanervan Ile on lienee ihan vihreänä kateellisuudesta, kun itse joutui eromaan muutaman txt- viestin takia. Vihreällä liitolla täytyy olla jollain tapaa Kataisen munista jonkinmoinen ote, kun toisella mokaamisella tai oikeammin ilmiselvillä rikoksiksi luokitetuilla toimilla saavat, todellakin NAUTTIA iso liksaa . . .

  Oliskohan lähtö tullut aikaisemmin, jos tuo naisen irvikuva olisi sekoillut jonkin miespuolisen pornotähden kanssa ? ? ?  Tosin olisi siinä mies tarvinnut paketin jos toisenkin Viagraa, että olisi peli toiminut . . . Olisi siinä ollut ammattikunnia ollut "kovilla" kaikella tapaa.

  Talkkarin mielestä, tosin ilman poliittista vastuuta, melkeinpä parempi ministeri olisi ollut itse Mia Mari Johanna. Olihan tuo glamourinen tanssija päättänyt ryhtyä kansanedustajaksi . . . Jäämme siis odottamaan, joko adressia tai sitten seuraavia eduskuntavaaleja . . . ja kansahan saa mitä se tahtoo. Talkkari ainakin siinä vaiheessa hakee poliittista turvapaikkaa, vaikka Bora- Boralta.

keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Greenpeace, rules ? ? ?

  No, ainakin yksi viherpipertäjä hallituksessa on ja lienee vielä räkä vähintäänkin roiskuen, vähän hämäräperäisen järjetön vankkumaton kannattaja . . . itse vihreiden ministeri Heidi Hautala.

  Ensinnäkin Greenpeace:n ajatus ja idea on Talkkarikin mielestä ihan hyvä, mutta . . . henkilökemioista yms. syistä johtuen, ns. paska levisi käsiin . . . ja tässä muutama linkki asiaan:
Esim: Vuonna 2005 järjestö sai lahjoituksia yhteensä 169,6 miljoonaa euroa . . . Rahan jaosta muun maailman ja amerikan välillä ei ole tietoa Talkkarillakaan, mutta suurin osa lahjoituksista tulee muualta, kuin Yhdysvalloista. Sillä "ryppy rakauteen" tuli kultaisella 70- luvulla: Talkkari lainaa Wikipediaa:

  1970-luvun lopulla ympäri maailmaa oli alkanut muodostua jokseenkin autonomisia Greenpeacen paikallisryhmiä. Pohjois-Amerikassa paikallistoimistot kinastelivat keskenään, sillä monet toimistot eivät halunneet toimia Greenpeace Foundationin ja sen pääsihteeri Patrick Mooren alaisuudessa. Mururoan atollin tapahtumien jälkeen McTaggart oli siirtynyt Eurooppaan käymään oikeustaistelua Ranskan valtiota kohtaan ja päätyi myös kehittämään Euroopan paikallistoimistojen yhteistyötä. Lopulta vuonna 1979 David McTaggart ratkaisi erityisesti pohjoisamerikkalaisten paikallistoimistojen välisen pattitilanteen perustamalla Hollantiin Greenpeace Internationalin ja järjestämällä organisaation hallinnon uusiksi.

  Toki kyseinen kirjoitus ei välttämättä ole kiiston, mutta varmasti ja taatusti oikean suuntainen. Talkkari onkin tässä pohtinut, että ideologistit ovat alkaneet tavallaan riidella "rahastakin" kaiken muun sälän lisäksi, idelogiaa unohtamatta . . .

  Mutta, itse ministeritason hölmäilyyn asian tiimoita . . . Heidi Anneli Hautala, tuo jo vaihdevuosien kuumien aaltojen ohittanut . . .vanha naiseksi juuri tunnistettava (passi). On ennenkin ministeri Hautala ennenkin vain "ihan vähän" mokaillut . . . Maaliskuussa 2013 julkisuudessa esitettiin väitteitä, joiden mukaan Hautala olisi teettänyt kotonaan oviremontin maksamatta työstä pakollisia eläkemaksuja ja toki pimeästi sekä myöhemmin maksaneensa kotiaan siivonneelle Tšetšeenipakolais- naiselle suoraan rahat käteen . . . ja toki hyvää hallintotapaa ja ministerin nuhteettomuutta noudattain. Sekä kun ministeri Hautala oli vielä, siis oli  jäsen harmaan talouden vastaisessa ministerityöryhmässä. Sentään ymmärsi erota . . . ihan naurispellon aita päässyt nauramaan täysillä.

  Mutta viimeisimmän jälkeen "hauskuuden" kaiken kansalle yrittää nyt selitellä tapausta, jossa nämä väärin johdetut "hihhulit" yksiselitteisesti rikkoivat lakia, mutta "puunhalaajan" päättelyn mukaan piti toimiman:
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013100917587036_uu.shtml

  No. kansa saa mitä on halunnut viime vaaleissa, ja toivottavasti seuraavissa vaaleissa kansan muisti pelaa . . . sillä on se jopa joskus pelannutkin . . .

"Oikeita" . . . töitä.

  Talkkarin mielestä melkein kaikki on oikeita töitä, pois lukien paskan puhuminen eduskunnassa . . . muutaman muun "työn" lisäksi. Ja kuulemma työ tekijäänsä kiittää.
  On näköjään itse glamourinen suuruus myös ryhtynyt tai aloittelemssa "oikeaa" työtä . . . oikein tuotelanseeraksi (lie mikä helvetin ammatti) mutta, poikkeuksellisesti EI ihotököttien tai vastaavien tuotteiden parista, vaan ja sopivasti joulua odotellessa,  joidenkin kartongille painetuista joulupukki- peleistä.
http://www.seiska.fi/Johanna-Tukiainen/Sain-uuden-tyopaikan-keikkojeni-lisaksi-/1019781

  Talkkarinkin täytyy onnitella, mutta varauksella . . . sillä on Mia Mari Johanna kehitellyt ennekin erilaisia totuuksiaan pienessä ja sekakäytön sumentamassa päässään . . . Mutta lienee tilityksissä tulee sitten se tenkkapoo, eli ongelma. Varmaan käy niin, että Mia Mari Johanna syyttä jotain tai joitain, esim. huojuviahomoja varkaaksi tai sitten meikkipussin pohja on revennyt uskomattomasta määrästä rahaa, jotka ovat tulleet glamourisen suuresta (painonsa puolesta) myyntimenestyksestä . . .

  Ja kun keikkaakin pukkaa, niin siinä muiden oheistuitteiden ohella . . . joulupukki- pelit menevät kaupaksi. Niin, joulupukkihan on myös mielikuvitushahmo . . .

  Myöskin, kun joulua kohden mennään ja yksi julkkissarja on taas eilisellä alkanut jollain maatilalla, niin entistä ja tulevaa ajatellen porsaat, siat ja emakot ovat enempi tavallaan tapetilla. Talkkari löyti internetin ihmeellisestä maailmasta seuraavan "ilmoituksen" . . .  http://aijaa.com/mVXKo2 
  Niin, että hyvää joulun odottelua vaan . . . itse kullekin.


maanantai 7. lokakuuta 2013

Vihdoinkin "se" odotettu maailman"maine" . . .

   Jälleen on Mia Mari Johanna, ensinnäkin hauskuuttanut ja myös varmaan aiheuttanut mahanpurija ym. oireita . . . "esiintymällä" viikonloppuna muutamaan otteeseen. Sivuillaan hehkuttaa sitä, että joku oli peräti purskahtanut itkuun, kun Mia Mari Johanna "lauloi" toisen niistä rakkaus"laulustaan"
   . . . Talkkari vaan toteaa kuulematta tai tietämättä asian kaikkia puolia, että alkaa siinä kovempikin mies itkemään . . . kun vielä peräkylän pojat kuulevat ns. glamourista sössötystä ja kännitaso ei ole vielä riittävä, paitsi itse esiintyjällä.

  Toiseksi, Mia Mari Johannan kansainvälinen ura on sitten totta, mutta ei lienee aivan "glamourisesti" tarkoitetulla tavalla:
http://funnyfoto.net/funny-fotos/hilarious-makeup.html

  Ja suoraan Top 10:n kaksi ensinmäistä sijaa . . . Talkkarinkin täytyy henkisesti nostaa olematonta lierihattuaan . . . ja päästää kunnon röhönauru perään, pakko mikä pakko . . . Ja kuulemma nauru pidentää ikää . . . 
  No, leikki leikkinä ja iso perse pois Hello Kitty- tyynyltä . . . Tämähän on peräti toinen kerta, kun Mia Mari Johanna on päässyt mm. amerikoissa uutisiin . . . Jaa`a kukakohan muu glamourinen suomalainen julkkis on päässyt samaan  ? ? ?  Teemu Selännettä tai muitakaan kiekkoilijoita oteta lukuun . . . Ei taida edes ex- presidetti Tarja Halonen "muumimamma" edes päästä samalle tasolle . . . Halosen ja aidon Muumimamman ainoat erot ovat väri ja että Muumimammalla ei ole tiettävästi perseenreikää . . . ja Halonen on  . . . vaan.

lauantai 5. lokakuuta 2013

Sittenkin . . . . se tapahtui . . .

 Siis eilisen keikan ( nyt la.) tapahtui "SE" valitettava paluu helvetin paljon riman alle ja muutenkin mauton glamourinen show.

  Yleensö yksi kuva kertoo enemmän kuin 1000 sanaa, mutta tämän apinasuodattimen läpi kuvatut koosteet vastaa vähintään miljoonia kuvia:
http://web.stagram.com/p/560067574973933261_423840584
  Ja varsinkin herkkämielisiltä ja lapsilta kielletty:
http://web.stagram.com/p/559988480082472060_574987074

  Taas menee jokunen hetki, että Talkkarikin saa vatsansa toiminnan tasapainoon . . . muiden elintoimintojen lisäksi: Psykoosi, alkoholismi, maasta muutto jne. jne. Eli paska lentää ja balalaikka soi, hetken jos toisenkin aikaa, Talkarin luona.

  Mutta yhtäkaikki, yleisö on lienee saanut sen mitä on maksanut . . . Ja toki rahoille väki on saanut vastetta, vähintääkin Mia Mari Johannan kiloihin katsoen . . . "ibm" kun on se 24 . . .


  

Suuret setelit . . .

  Nyt kaikki kansa on on oikein kuvan kera nähnyt, että Mia Mari Johanna ei ole ihan pers`aukinen sekakäyttäjä . . . http://aijaa.com/NaYFaA
  Talkkarien salaseuran tukiais- osasto voi varmentaa, että kyseessä ei ole ns. vanhan kuvan postaus ja siihen on hyvät perusteet: Ihan itsensä lihavan näköisenä on kuvassa . . . sekä muovimoppitukkaa ei ole . . . Mutta hinta on laskenut, huikeista glamourisista summista, alle 500 euron . . . kuten kuvasta ilmenee.
  Ja keikka meni tälläkin kertaa . . . melkein taattuun tapaan.

  Ja toki verottajan kanssa on asiat hoidettu, glamouriseen tapaan. Sillä jälleen kerran Mia Mari Johanna on muuttamassa ulkomaille ja toki taattuun tapaan Miamiseen . . . jälleen kerran.

  Isipapan avaytumisista eräässä lehdessä on löytynyt jutun juurta, kyllästymiseen asti. Kas kun itse glamourisen kuuluisa ex- HelloKittynauhatanssija, on puinut ja ruotinut isänsä psykoosia.

  Mutta jälleen tämä adressi on ajankohtainen . . . koko ajan:
http://www.adressit.com/allekirjoitukset/johanna_tukiainen_yhdyskuntapalveluun__eika_vankilaan/

torstai 3. lokakuuta 2013

Nousu, uho ja tuhoa . . .

  Alkaa olemaan lienee lopullisen lopun alkua Mia Mari Johannalla, vaikka vielä itsepintaisesti pääsee riekkumaan "seven- hevenissä"  . . . Toki lehtitalo tahkoaa rahaa reppanalla, kun tämä säälittäviä postauksiaan tekee ja itse lihavamman puoleinen päähenkilö saa roposia postauksistaa. . . Molemminpuoleinen hyöty, mutta kumpi vedättää kumpaa  ? ? ?
  Toivottavasti mahdolliset maksut maksetaan pankkitilille, eikä suoraan siihen kuuluisaan vaaleanpunaiseen HelloKitty- meikkipussiin . . . Vouti ei varmaan katso moista toimintaa hyvällä. Pitäisihän niitä maksamattomia sakkojakin jotenkin lyhentää . . . ja vouti ei lienee hyväksy vaakatasossa maksettuja suorituksia . . . selällään tai vatsalla, eikä siskonsa suorittamana . . .

  Tosin kun kyseessä on monikansallinen lehtikonserni, niin voidaanhan palkkiot maksaa porno- pervoilun alkukotimaasta Tanskasta, suoraan Mia Mari Johannan salaiselle tilille Sveitsiin . . .

  Erään lehden tänään julkaisemassa jutussa oli kuulemma kuvauksia / kuvia glamourisen kuuluisasta Jollashovin  residenssistä . . . Talkkari on nähnyt vähän vastaavaa, vain ja ainoastaan muutamassa kunnan omistamassa ja ylläpitämässä vuokrakolhoosissa, ei koskaan omistusasuntojen puolella . . . koiran paskaa ja kusta ympäri kämppää . . . Ja nekin mitä on tullut nähdyksi, niissä on majallut juopoja, narkkareita ja sekakäyttäjiä.
  Eräässäkin kämpässä oli pantu kaikki pirstaleiksi, mutta ainoa mikä oli ehjänä oli kattokruunu. Ja syynä siihen oli, että hirtettynä siinä oli tämän sankarin tyttöystävä . . . pumpattava Barbara, "hoo.moilasena" sillä oli edelleen suukin auki.  Nimestä ei tänäkään päivänä ole Talkkarilla tietoa. Piti laittaa haudata roskiin ilman nimeä . . .

keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Seuraava "taso" . . .

  Alkaa olemaan loppusuorilla Mia Mari Johanna, mitä tulee alamäen viimeiseen mutkaan . . . ennen pohjaa . . tai tarkemmin glamourista jotain . . . tulee vastaan.
http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen-henkihieverissa-koira-pelasti/1019109
  Eli, joko alkaa sisukalut olla "kaput" ja/ tai sitten eilisellä on taas vedelty muutakin naamariin, kuin glamourisia simpukoita . . . tai molempia. Kuva ainakin on jonkin ajan takaa, ei tänään otettu. Eli glamourisesti patologinen valehtelija on taas jäänyt kiinni . . . (muivimoppitukka ja ankanhuulet ei täsmää)

  Rakas- paras- sisko on päässyt jonkinlaiseen tasapainon alkuun, mutta tämä 0- julkkis- kiinnostavuudeltaan oleva henkilö pääsee vanhempiensa valvovan silmän alta pois, niin odotettavissa on taas lanssireissu ja isosiskon glamourisesti avittamana . . .

  Entisen Esson baarissa on vedonlyöntikuviot meneet vähän uusiksi, kiitos glamouyristen vanhempien . . . Enään ei kovin korkealla ole kertoimet mm. että Julia heittäisi lusikan nurkkaan ennen vuodenvaihetta. Mutta nousussa on Mia Mari Johannan seuraavasta tuomiosta - - - ehdotonta vankeutta . . .

tiistai 1. lokakuuta 2013

Petipuuhia . . .

  Jo vain, johan on taas pelmuutettua petiä siellä siellä sun täällä . . . Esimerkiksi itse Esko Eerikäinen, tuo jonkinmoinen kolumbialainen- matkamuisto on "päässyt yli" ex- puolisostaan . . . päätä pidemmästä Marttina Aitolehdestä . . . Eihän sen suunnan miehillä pinna kestä päätä pidempää rääväsuuta.
  Ja päässyt "iholle" toisen BB- kilpailijan rungolle. On matkaopas Anne-Mari ohjannut miestä oikeaan ositteesseen, ammattilaiseen tapaan  . . . sängyssä ja kuulemma lienee tälläkin "rakovalkealla" on käynyt yksi jos toinen, lie ja vahva Talkkarin olettamus, o`le  . . .

  Ja edelleen, BB- julkiksista on kyse ja sentään ei mennä suoraan kammarin puolelle, niin Janica on rakastunut ex- ammattikiekkoilijaan . . . no kyseinen jääkiekkoilija ei ole ollut mikään ISO- suuruus ollut koskaan, kun ei ole kenenkään missin tai mallin katiskaan jäänyt. Eli, mitä misseiltä yms. julkkiskaunottarilta "jää" niin ne jäävät BB:ssä olleiden naisen ja (Niko) saaliiksi . . .

  Mia Mari Johanna ei vaan lienee ole tätä hommaa älynnyt, vaan on kiivaasti taklannut mukaan jonkin järkkärin yms. tapaisen ja yksinkertaisen hemmon sviittinsä . . . Ja heti näyttänyt ns. kaapin paikan:
http://www.seiska.fi/Johanna-Tukiainen/Otin-miehen-mukaan-Tampereelta-Stadiin/1018976

  Voi poika parka, sanoo Talkkari . . . paljon taas tarvitaan yhteiskunnan varoja saattamaan tämä vikapää normi- ihmisten olotilaan  tai edes sinnepäin . . .