lauantai 29. maaliskuuta 2014

Tanssiakurssia pukkaa . . .

  On Mia Mari Johanna on taas kailottanut maailmalle glamouriseen tapaan tarvitsevansa taustatanssijoita. Talkkarien salaseuran salainen ja alkoholisoitunut, sekä myös siitä johtuen helvetisti turvonnut on suuressa viisaudessaan alkanut vapaaehtoisesti etsimään näitä taustatanssijoita.
  Ja tämä salainen ja alkoholisoitunut onkin löytänyt jo muutaman ehdokkaan, mutta nämä vaan ovat yhtä ns. turpeita ja alkoholisoituneita, lie myös pillerien kanssa on pyöritty . . .

  Ja glamourisen suurelliseen tapaansa Tollukka on valinnut harjoittelupaikaksi Helsingissä Kisahallin, siinä stadikan vieressä. Sattumaa vain muuta, mutta samassa rakennuksessa sijaitsee myös poliisin ns. juopuneiden selviämisasema. Talkkari kaveriensa kanssa taitaa ihan periaatteessa käydä katsomassa muutaman tanssiharjoituksen, vaikka pientä maksua vastaan . . . Ja luultavasti seuraava yö tullaan viettämään siellä selviämisasemalla, perinteiseen tapaan sanoen poliisin pahnoilla.

Päivän uutisantia

  Talkkari näin kesäajan kynnyksellä on herännyt aikaisemmin ja lukaissut uutisia ja tässä on sitten tulos, kaikessa karmeudessaan . . .

  Eli, hätäkeskuksissa on kuulemma pulaa pätevistä työntekijöistä: On siis entiset / pois potkitut / vasta valmistuneet poliisit työllistyneet muualle . . . Ei enään kuulla ratkiriemukkaita kommentteja mm. ihmisten painosta ja turpaanotosta naisilta yms.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014032918166820_uu.shtml

  Seuraavan hypäti silmille harmistunut tuleva ex- ministerin kommentti "viimeiseltä ehtoolliselta"
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288671200126.html?pos=ok-nln
ei enään sitä "vasuri" lie istu puhtaan valkoisten pöytäliinojen ääressä, vaan tyydyttävä on ruudullisiin pöytäliinoihin . . .

  Ja ei mitään uutta ex- presidentti Halosen toiminnasta . . . toivottavasti tämä punapää ei pääse taivaaseen . . .
http://www.iltalehti.fi/uutiset/201403290054109_uu.shtml

  Ja etukäteen voittajasta päätetty Guggenheim-museon arkkitehtikilpailu alkaa muodollisesti . . . mutta vielä on auki koko kilpailun rahoituskin . . .  Talkkarikaan ei tiedä, ketä on pahempi pettämään kaupanteossa, juutalainen vai arabi tai peräti venäläinen ? ? ?

  Aamun viimeisenä "pläjäyksenä" olkoon se että, yli 70 poliisia tai poliisihallinnon virkamiestä on saanut sakkoja Mika Myllylän kuolemaa koskevien tietojen kaivelusta . . . yli 70 voi tarkoittaa siis  toiselle sadalle menevää lukua . . .  Ja selityksetkin ovat aivan alakouluikäisen tasoa, ketkä ovat jääneet kiinni koulun takana tupakan poltosta välitunnilla . . . No, tässä nähdään poliisi"miesten" henkinen taso ja kehitys . . .
  Toivottavasti nämä sanktiot menevät ao. henkilöiden nimikirjaan, joka eräänlainen työtodistus jossa näkyy ansiokaskin palkitseminen, kuin myös rapsut . . . Kuten itse pääpiru poliisia leikkivällä (muodollisesti pätevä) T/Paaterollakin, jolla löytyy sieltä ainakin yksi ylinopeus- sakko . . .
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014032718161680_uu.shtml

keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Salanauhoitus . . .

  Se "toinen" kohupaljastuksillaan ja Mia Mari Johannan kanssa sukset ristiin menneellä lehdellä on mukamas SUURI uutinen, on kuulemma YOUTUBE- palvelussa pyörinyt salaa kuvattu ja äänitetty juttu Tukiaisen oikeuskäsittelystä.
  Sattumoisin talkkarin salaseuran salainen agentti, siis ennen alkoholisoitumistaa, raportoi erään "pullantuoksuisen" naishenkilön olleen päissään paikalla ja tämä henkilö oli se ken sen nauhoituksen teki. Tiettyjen tahojen johdosta ei Talkkari silloin maininnut asiasta, mutta samalla kertaa tuo edellämainitun eräs henkilö teki diiliä tämä nauhottajan kanssa . . . Oli mukamas lähdössä matkalle yms. mutta piti vaan turpansa kiinni, lie rahallista korvausta vastaan . . . 

Leikkauslistoja . . .

  Taas on hallitus päästänyt kunnon aivopieruja ilmoille. Hyvin meni aikoinaan, mutta nykyinen hallitus se on syytänyt rahaa maailman auttamiseen surutta ja nyt sitten joudutaan säästämään. Leikkauslistoilla on mm. lapsilisät, työmatkojen kustannukset jne. Tosin kehitysyhteistyötäkin leikataan, mutta lie ei ole listalla kehitysyhteistyö (lue: kehitysmaille tarkoitettua tukea) Venäjälle . . . lie sinne ropisee edelleen kymmeniä miljoonia euroja . . .

  Takametsistä herraspöytään ponnahtanut ent. ministeri Kyllönen kuin kuoleman suudelmana on päättänyt lakkauttaa Malmin lentoaseman, lentosuoritteilla laskettuna Suomen toiseksi vilkkaimman, kommari kun on kateellinen. Talkkari kyllä ihmettelee Kyllösen matematiikka, kun tämä väittää 70- ilmailuharrastajan käyttävän Malmin kenttää, kun oikea luku on noin 700 aktiivista karrastajaa. No logiikka sekin, kun nolla ei ole mitään ja entisen ministeri toiminnasta voi antaa pyöreän nollan.

  Arhinmäki on taasen pannut rahaa palamaan kymmeniä miljoonia teattereiden "kunnostamiseen" . . . Juopotellut Sotsissa ja no, jääköön toistaiseksi paljastamatta muita sählinkejä .

  Hallitus suuressa viisaudessaan on paisuttanut julkisen talouden yli 50 % bruttokansantuotteesta, lie heillä oman logiikan mukaan se käänteisesti maksaa itse itsensä . . .

  Pitäisiköhän koko hallitukselta leikata kaikki karvat, tervata ja pyörittää vielä höyhenissä. Eritoten Kataiselta pitäisi leikata ns. munat ? ? ? Ettei kusipäisiä tulla tupsahtaisi lisää Suomeen . . .  

perjantai 21. maaliskuuta 2014

Rikolliset "Julkkikset" . . .

  Lie eniten on palstamillimetrejä, lie metrejä on rikollisesta tai sii omasta mielestään väärin ymmärrettynä, on glamourinen kuningatar itse Mia Mari Johanna Tukiainen . . . löytyy varsinkin pahoinpitelyjä, sekä jokunen rattijuopumuskin. Linnaanhan tuo on lähdössä, jahka oikeuslaitoksen rattaat pyörähtävät riittävän glamourisesti . . .

 Mutta on niitä toisiakin julkkiksia, ketkä mieluusti vaikenevat oikeuden langettamista "tuomioista" . . . Ja otetakkoon yksi viidakon tähde: Tiina Jylhä. On kuulemma jokunen tuomio veropetoksista ja kirjanpitorikoksista . . . pilkku on lienee ollut joskus väärässä paikassa, kun anfetamiini pillereitä tuli popsituksi . . . mutta kaikenlaistahan ihmisille sattuu. Ja tarpeeksi kun sattuu, niin siihen lienee tottuu.
  Tiinan uusin "valloitus" Tapani "Tape" Valkonen onkin vallan erikoinen monialaosaaja . . . Takana on mm. tuomio: ryöstöstä, dopingrikoksesta ja rattijuopumuksesta . . . Ja kaikki tuomiot ovat kuulemma "lusittu" . . . ryöstönkin koeaika päättyy kesäkuussa 2013. Eli puhtaalta pöydältä siis jatketaan . . . mahdollisia jälkeen päin selviteltäviä "lipsahduksia" . . .
  Jokunen entinen missi on jäänyt kiinni mm. kokainin käytöstä, ylinopeudesta yms. Ja samaan sarjaan menee jokunen kansanedustajan rattijuopumus, sekä ylinopeus . . . Toki unohtamatta ylinopeuksia valvovan viranomaisten omia huomattaviakin ylinopeuksia . . . Tosin suurin likapyykki on sillä puolella vielä pesemättä . . . jahka "huumepoliisi Aarnion juttu saadaan syyttäjälle asti . . . lie tuo kumminkin jossain vaihessa tekee oman ratkaisun, avitettuna tai ilman . . .

Ken kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa.

  Otsikko on wanha kunnon värssy, mikä pitää monessa asiassa paikassa . . . Putinhan, tuo Venäjän uusio- tsaari on sitten alkanut laajentamaan ja lie haikailee entisen Neuvosto- Tasavaltojen- Liiton järjestelmää ja kokoa  . . . onhan tuo veijari entinen KGB:n upseeri.

  Venäjällähän pidetään "vähän" pyöreimmän muodon omaavista naisista, varsikin yli 30 vuotiasta . . . maatuskoista. Mia Mari Johanna voisi liennyttää nykyistä tulenarkaa tilannetta, omalla suurella painollaan Krimillä, ottamalla ja matkustamalla Kremliin ja suorittaisi siellä sitten yksityisen glamourisen HelloKitty- nauhatanssin ja samalla heittäisi setin muutamasta kappaleestaan (mitä lie ne olikaan), joista on tulossa hittejä . . . ehkä joskus.
  Kun tämä liennytys onnistuisi, niin Obama kutsuu Mia Mari Johannan Miamiseen viettämään luksuselämää . . . hyvällä maulla tottakai. Näin lyötäisiin helvetin moni kärpänen samalla kertaa . . .

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

"Uutisten" takaa . . .

  Talkkarikin on huomionut, että lama tai opetuksen alasajo puree varsinkin itseään toimittajiksi tituleeravian joukossa. Tai sitten on tarkoituksellisia rimanalituksia, missä kosiskellaan köyhtyvää kansaa ostamaan  lukemaa lööppien ylisanoja aiheesta, kuin aiheesta.

 - Sunnuntain aamuun pisti silmään tämäkin "uutinen" . . .
Iltalehti oli otsikossaan uutisoinut Järvenpään Jampassa aamuyöstä tapahtuneesta ammuskelusta ja tämä tapahtui noin kello 05.40. Eli 20 minuuttia vaille aamu kuutta (6).
  Kaikkihan on kyllä tavallaan ajallisesti suhteellista, mutta kyseinen kellonaika ei normi- ihmisellä ole aamuyötä . . . Tosin on tainnut jutun kirjoittajalla olla suhteellisuus vuorokauden ajoista sekaisin, rankan perjantain ja lauantain trendikkään bilettämisen takia . . .

- Toinen uutinen kertoo, että Voice of Finlandissa on nähty seksiä tihkuva esitys . . . Maya Kurki, etunimi lie "taitelija"nimi  . . . on esittänyt seksiä tihkuvasti kappaleen Come Together. . .
  Toki tässäkin tapauksessa, seksikkyys on katsojan silmien ja varsinkin pervon mielikuvituksen tulos. Mutta pelkkä minimekko vesirajaa hipoen, halpis- korkkarit, yhdentekevä meikki ja tukisukkahousut eivät ainenkaan Talkkarin viisaria juurikaan väräyttäneet . . . Eikä Talkkari ole sentään mikään pervo ole parsoonaltaan. Perusnätti likka . . . ilman mitään sykähdyttävää.

- Ja laihdutus ja elämäntapa- remontti ylipäätänsä . . . Milloin joku julkkis on niin ja niin paljon laihduttanu jne. No, saahan siitä palstantäytettä ja "uusia" laihdutusohjeita, lisää kaiken kirjavaan valikoimaan. Talkkarilla ei ole ollut moisia ongelmia, mutta moni "juoksee" tai siis melkeimpä lyllertää vinkkiviidakossa ja aina uusimman ahaa- idean perässä, jonka lanseeraa entinen läskijulkkis.

                           Pakko mikä pakko . . .
  Tuoda esille suurimmista suurin ja glamourisin laihduttaja, itse Mia Mari Johanna Tukiainen. Oman kertomansa mukaan kavitaatio- hoidot ovat joskus tuottaneet tulosta ja joskus ja ihan oman kertomansa mukaan IBM on ollut 24 tai jotain sinne päin, siis omaan erehtymättömäänsä tapaan.
  Samoin kyseinen punkero, oman kertomansa mukaan loistaa laulutaidollaan ja jolle on tehnyt "joku" ruotsalainen ammattisäveltäjä tsm. pari uutta luritusta joskus viime vuonna . . . Tosin eipä ole vielä näkynyt Suomen tai Ruotsin hittilistoilla . . . Tosin kuin pituuteensa nähden helvetin turpea lienee on helvetinmoinen hittitehtailija Miamisessa . . . Minne on haikaillut jo monen vuoden ajan.

  Ja sitten viimeisin aivopieru . . . Susanna Penttilä julkaisi rohkean kuvan- Nyt näkyy kaikki läpi !
http://www.iltalehti.fi/viihde/2014031518126188_vi.shtml
  No, pari kumilla terästettyä "leiliä" jotka ovat suhtkoht ryhdissään, mutta missä näkyy ns. loput ? ? Onko brassi- sheivattu vai villinä ja vapaana rehottava "puska" . . . Noitahan näkyy taas kohta Suomen suvessakin . . .

Hiukset, tuo naisten "kruunu" . . .

  Talkkari nyt ei ihan muista oikeaa ilmaisua, mutta lyhykäisesti se taisi olla niin että mitä tuhheammat hiukset on naisella, sen parempi.

  Mitä tässä nyt on ajanoloon muoti yms. muuttunut, niin ennen käytettiin kaiken maailman peruukkeja ja alkeellisia lisäkkeitä omaa kuontaloaan vahvistamaan. Ja nyt teollistumisen myötä sitten kaiken maailman muovisia tai jopa aitoja hiuksia on pidennyksinä on tällätty liimalla kiinni alkuperäiseen kuontaloon . . . Talkkari ja varmaan moni muukin sen ymmärtää, että jos on jostain elimillisestä syystä huispohja huono tai jopa sairauden vuoksi karvat karisseet, niin ihan oman psyykkeen vuoksi karvaa tällätään lisää päähän . . .
  Toki esiintyvät taitelijat ovat maailman sivu lisänneet kuontalonsa lisäkkeitä, siis todelliset taitelijat mutta kun esirippu on laskeutunut niin ottaneet lisäkeet pois ja ihan mukavuussyistäkin.

  Talkkari on vähän syvällisemmin tutustaunut asiaan. Joskus 1400- 1600 luvun kieppeillä ylimistö ei pitänyt soveliaana käydä pesulla, kuin rahvaat. Vaan käyttivät jonkinmoisia kosteuspyyhkeitä ja varsinkin kaikenlaisia hajusteitä kehonsa jonkinmoiseen puhdistamiseen. Eräskin kreivi oli kuulemma viety kylpyyn pakolla ja ammeen pinnalle oli jäänyt noin parin sentin paskarantu . . .
  Lie Jollashovin kruunamaton ruhtinatar elää mielessään kyseistä aikaa . . . Kiitos nykykosmetologian, ei vielä Mia Mari Johannalla ole pahempia myrkytyksiä, mitä nyt huuliperppestä ja muita ihomuutoksia, kehoon kertyneen rasvan lisäksi.

 

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Ennakkoluuloista huolimatta . . .

  Glamourisen rautaisen ammattimaisen otteen . . . tällä kertaa Mia Mari Johanna sen "näytti" oli sentään perjantain keikkapaikalla, tosin suurille (painonsa puolesta) se heille suotakoon. Eli Jakomäki hetken sai kokea jälleen maita ja mantuja järtisyttävän shown.

  Talkkarin poikakin erehtyi samaisena päivänä viinanhaku- reissulle (ikä 23v.) kun alkon tuoteet on niin kallita . . . Niin joutui järkyttymään paluumatkalla, sillä Mia Mari Johanna "Tukevainen" oli samalla laivalla. Poika kavereineen sentään saivat suojattua tuomisensa lukittuun hyttiin, vaikka pojan mukaan ylipainoisen kissan tavoin yritti vaania poikien juomaksia. Talkkarin poika, joka sentään on nähnyt yhtä sun toista kaverinsa kera järkyttyivät ja aloivat paluumatkalla vetämään viinaa itseensä liukuhihnan tavoita . . . Oli siisä kyyppärillä kiire, kun kahta janoista nuorta miestä yritti palvella, siis juomaa tarjoilemalla. Lie on tullut uusi ennätys paluumatkalla myydyissä paukuissa per henkilö. Talkakri ei vielä näin lauantai- iltapäivänä tiedä kumpi voitti . . . Jahka pojat selviävät niin sekin asia selviää . . . jos on selvitäkseen.

  Edelleen on talkkarien salaseuran salainen agentti  . . . ehdokasharjoittelija on entistä syvemmälle uittauttunut mahdollisen tulevan seurattavansa rooliin, tällä kertaa tämä on alkanut harjoittelemaan pummaamista. Ensin nyt sentään naapureita sokeria, hiivaa yms. arkisia asioita, mutta lienee jossan vaiheessa siirtyy ravintoloihin kerjäämään paukkuja, juomaan toisten laseja, sekä harjoittelee maksamattoman laskun välttelyä . . .

  Talkkari on näet ollut vähän aikaa pitänyt ns. matalampaa profiilia, sillä ainoalta naispuoleiselta rikosslijärjestöltä on tullut "ojennuskirje" rienaamisesta . . . Mutta siitä myöhemmin.

torstai 13. maaliskuuta 2014

Sekaisin, kuin pinkki käkikello.

  Talkkari myöntää itsessään olevan vikoja, mutta ei niin paljon kuin eräät ken, tahtoo hinnalla millä hyvänsä pysyä glamourisesti julkisuudessa . . . ja jotka jakomielitautisen taivoin "yrittävät" pysyä pois . . . mutta yöperhostakin vetää valo (kuuluisuus) puoleensa . . .

  Jälleen on internetin ihmeellinen maailma tallentanut ikuisiksi ajoiksi kuuluisia aivopieruja . . . Joiden näiden tuottajat vain luulevat pyyhkiytyvän DELETE- näppäintä käyttämällä . . . Talkkari kyllä tiettää, että kiveen hakattu ei ole totta sillä kivenhän voi murskasta . . . mutta internet on sen asian muuttanut . . .

  Eli, lie glamourisesti lihonut Mia Mari Johanna on päässyt kuulemma vyöryämään Tallinaan ja alkanut järjestämän niin takkutukan pidennyksiä ja minkin perskarvoista nyhdettyjä ripsien pidennyksiä . . .
 Onnekseen Talkkari lähtee lomalle täysin toiseen suuntaan.

  Ja sitten "Harha- Jarna" vai miksi tuota "sekaisin" (täysin) olevaa pitäisi kutsua, kun postauksissa vähän väliä taas menee naimisiin, lapisista ei saa keskustella internetissä mutta itse heittää juttua sinne . . . kaikkea, mistä ei ole mitään järkeä tai todenpohjaa . . . lie siteeksi on se, että rikollisjärjestöksi itse tunnustautuva Woman`Mc:n yksi perustaja on "porsinut" kaksi lasta ja tietojen mukaan toiseen lapseen on lähestymiskielto määrätty . . . ei pääse pullantuoksuinen "äiti" pulkkamäkeen, kera kihlattunsa kanssa, joka toi pohjoisesta turkin. Tosin nyt ei turkkia ei tarvinne ja pulkkamäkeen varmaan etelän "lumilla" on turhaa yrittää . . .
  Onnekseen, kaameaa fyysistä kostoa peläten Woman`s Mc:n taholta Talkkari lähtee lomalle toiseen suuntaa . . . Puukko on, mutta puntari puutuu, mutta lienee tuokin löytyy . . . jossein muualta, niin marketin hedelmäosastolta . . . digitaaliaikaan kun on siirrytty myös pohjanmaalla:kin ?

 Ja vielä, talkkarien salaseuran salainen agentti on aikuisen oikeasti mennyt ns. katkolle . . . ja tämä tyrkkyagenttikokelas on ajatellut jatkaa tutustautumista itse seurattavaan "persoonaan" alkamalla pummaamaan kaikkea mahdollista . . . sentään pois lukien pillerit ja napit  . . .
  Mutta siitä ensi viikolla mahdollisesti enemmän, että astuuko uusi agentti remmiin ja miten kuviota väännetään alkoholisoituneen ? ? ? salaisen agentin kanssa . . .  

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Harhaista menoa . . .

  Itse Woman`s Mc:n rikollisjärjestön perustajajäsen, tuo pullantuoksuinen vastuullinen äiti, keskustan entinen kunnallisvaaliehdokas joka on nähnyt silloisen pääministeri Vanhasen . . . Jarna Lahdenv . . .ääh.  kukaan ei taida pysyä perässä tämän naikkosen, ei edes henkikirjoittaja . . . sukunimistä.
  On taas alittanut "riman" jälleen. vähintäänkin Lyrican (reseptilääke) verran. Harhainen ihminen luulee sekopäässän, että saa ja voi ns. härnätä toista rikkomaan lähestymiskieltoa . . . Mutta kerrankin, vahingossa tai tahallaan Mia Mari Johanna ei ole ottanut täkyyn kiinni.
  Missäköhän on se "Lapin Ruutanan" tuoma turkki ? ? ? , kun tämä kihlattu poikaystävä tuli todistamaan oikeuteen lähestymiskieltoa hakiessa ja miten nopeasti mies sai lähteä  . . . Kas siinä kysymys . . . Joitain aikoja sitten, tämä pullantuoksuinen ja lapsiaan rakastava (toiseen lähestymiskielto) yritti ostaa internetin ihmeellisessä maailmassa ns. kolmiolääkkeitä . . . glamourisesti toki ilman reseptiä . . .
  Lie kohta aivot ovat yhtä pehmentyneet, kuin Mia Mari Johannalla . . .vetää nyt nenään jalkatalkkia . . .

  Mutta sirkus tarvitsee pellensä . . . yksi on joukosta pois, mutta toinen on uittautunut sisään todella hyvin . . . lisää hauskuutta odotellessa . . .

 

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Perjantaita odotellessa . . .

  Perjantainahan on melkein jo perinteeksi muodotuva kansainvälinen suihinotto- päivä. Tosin se on se yksinkertaistettu versio mitä lanseerataan lehdistössä, sillä silloin aitona (beef and blowjob- day) miesten pitäisi myös syödä pihvejä . . . se ei ole Talkkarin tiedossa, mutta itse kiinnostaa kokeilla; Syödä kokoliha pihviä ja muija ns. kansankielisesti kuvattuna muija ottaa poskeen samaan aikaan kokolihaa.

  Itse päivähän on tasan kuukausi Ystävän päivän jälkeen, jolloin naiset ovat pääosassa (poislukien Mia Mari Johanna) sydänmmenmuotoisten suklaaherkkujen ja kukkien kera.

  Talkkarillekin välähti, että tulevana perjantaina Mia Mari Johanna Tukiainen "esiintyy" Helsingin Jakomäen  ainoassa oikeassa "ravintolassa" . . . Ja siinähän on glamourinen tilaisuus primadonnalle paikata meikkipussinsa tyhjyyttä . . . Talo tarjoaa, toki pientä nimellistä maksua vastaan jauhelihapihvin suoraan Sivasta ja Mia Mari Johanna kun on alalla ollut aikaisemmenkin, ottaa "suikkiin" maksua vastaan glamourisesti . . .
 

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Failed . . . Suurimmat sikabileet.

  Talkkarilta on sitten mennyt aivan ohi kaikkien aikojen suurimmat sikabileet lauantaina Helsingissä . . . Hyvä ja huono, miten sen sitten ottaakin . . . Talkarien salaseuran sikabileissä on toki syöty sikaa, mutta myös tehty källejä sikahumalaan juotetuille kolleegoille.
  Talkkari itse vaan ei ole nähnyt lopputulemaa kotona "sikailuunsa" sillä ei ollut Talkkari paikalla onnekseen, kun vaimoväki on vastaanottanut talkkarinsa kotiin sikarypemisreissulta. Talkkari on vähän vain harrastanut jäynää . . . mitä nyt rippareiden stingejä ja käytettyjä kortonkeja piilotellut kolleegoiden taskuihin.

  Syy, miksi Talkari uskalsi tavallaan avautua tekosistaan on suurimman naisten hakkaajan ja potkijan pullistelu:
http://www.hymy.fi/uutiset/tauski-peltonen-oletko-sika

  Talkkari kuin talkkari lupaa, että alle 20 sec. kun kiinni saa niljakkeen, siirtään TAUKIN hellästi Mia Mari Johannan glamouriiseen huomaan . . . Tämä näet on lupaus, ei uhkaus . . .

polysiloksaanit oireilee.

  Glamourisesti Mia Mari Johanna Tukiainen on itselleen jonkinlaisen kumiryntäidensä tarkastuksen. Ja näköjään se kolmas kerta sitten toden sanoo . . . on mukamas muhkuraa ja kipeytymistä. Kun ei ole omaa rahaa hommata uusia ja edellisen ilmaisen kumitissien vaihhdon missasi ryyppäämiseen ja pillereiden kanssa pyörimiseen, niin lienee nyt on tarkoitus kustannuttaa yhteiskunnalla uudet ja toki glamourisesti suuremmat. Mia Mari Johanna väitää, että nykyiset ns. pisaran malliset eivät ole trendikkäät, vaan haluaa pyöreän muotoiset on silkkaa glamourista valehtelua. Mitä nyt Talkkari on päässyt rutistelemaan kumitissejä, niin maan vetovoima ja ylipaino ne muokkaa . . . ei kumitissipussit.

  Ja ei hyvää päivää ensi perjantaina. Glamourisesti paskalle haiseva Tukiainen töräyttää keikan  ö- luokan paikassa Helsingin Jakomäessä, Talkkari kyllä lähtee pienelle matkalle johonkin kauemmas . . . ryypiskelemään. Kuulemma pohjanmaalla tarvitaan puukko ja puntari, mutta täytyy etsiä  jostain puntari, mutta millainen. Edellisellä kerralla Talkari tempaisi mukaan digitaalisen hedelmävaaan, jota paikalliset kummeksuivat ravintolassa . . . Tosin kukaan ei kyllä tullut haastamaan riitaakaan.

 

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Uutisia . . .

  Kummasti on toimittajien ammattitaito laskenut, kun hieman alkaa pohtimaan uutisotsikoita ja todellisuutta. Talkkari on huvikseen listannut viime päivien "parhaimpia" pläjäyksiä:

 - Mies hyökkäsi postinkantajan kimppuun kirveen kanssa, "uutisoi" iltasanomat.
Traumaattinen tapahtuma sinänsä, mutta huvittavaa on "uutisessa" listaus: hänen hallustaan löytyi kirveen ja vasaran lisäksi taitto- ja heittoveitsi, ladattu kaasutoiminen ilmapistooli sekä Leatherman-monitoimityökalu. Huhheijaa . . . taisi vielä unohtua miehen peniksen pituus . . .

- 200- tonninen nosturi kaatui Espoossa "uutisoi" sama lehdykkä . . . Talkkari vaan ei tullut katsoneeksi, oliko uutisen takana sama kijoittaja.
  Tosin rakasparas kilpailija lehdykkä melkein "heitti" paremaksi:  Jättimäinen Nosturi kaatui työmaalla Espoossa . . .

Onnea oli tosiaan onnettomuudessa, mutta mistä repäistiin se 200 tonnia  ? ? ? Nosturin paino itsessään vai sen nostokyky, sitä ei ilmene "uutisessa" . . . Mutta iso on komeaa . . . 


 Toivottavasti "uutisissa" ei ole ns. tuotesijoittelua . . . mistä tv:n puolella ilmoitetaan joidenkin ohjelmien alussa, reilusti yleensä.

  Ei helvate . . . Talkkarin on lienee otettava jonkinlainen suojakänni, kun alkaa lukemaan näitä suuria uutisia, melkein keltaiseksi mainitusta lehdistöstä (virtsaakin on monen väristä) Mutta varsinainen "keltainen lähdistö" ei moisista pikku- uutisista ei välitä, vaan tiiviisti seuraa mm. Viidakon tähtösiä, Johanna Tukiaista, Marianne Kalliota, Tauskia, Vesa Keskistä ja sun muita "oikeita" elämässään järjestäviä "uutisia" . . .

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Emma- gaala.

  Taas on taputeltu Emma- gaala kasaan ja selkään taputeltu kavereita, sekä hehkutettu muita. Lehdet pursuilevat kuvia juhlaväestä ja siellä on arvuuteltu, kenellä naisella paljastavin asu. Ekshibitionistien juhlaa, ilman että tarvitsi olla selittelemässä vilautuksia . . .
  Talkkaria vaan ihmetyttää Sini Sabotagen kommenttia: Pelkän koko ajan, että jostain vilahtaa. Ei helvetti, kun käsittämömän kommentti ja päällä on varsin läpinäkyvää . . . sekä rintavakoa ja reittä näkyy, kuin parhaassa stippariluolassa. Ei sen puoleen, mielellään Talkkarikin tiirailee hyvärunkoisia daameja keillä on mitä näyttää.

  Yksi varsinainen juhlija valitettavan onneksi oli poissa parrasvaloista, itse glamourinen Mia Mari Johanna Tukiainen. Olisikohan  kutsu mennyt väärään osoitteeseen tai peräti sähköttämään Alberinkadun kaupunkiasuntoon ? ? Talkkari näkee sielunsa silmissä ja lähtee välittömästi sen jälkeen huussin puolelle, kun itse glamourinen suuruus saapastelee punaisella matolla. Olisikohan arpa osunut tämän glamourisen asun kohdalle ? ? ?
http://forums.offipalsta.com/picture.php?albumid=2045&pictureid=69583
  Ja ei löytynyt kappaleita:  4-ever ja I’ll Be Waiting listoilta, vaikka tekijä oli ollut ruotsalainen "ammatti"muusikko . . .

 Mutta viikonloppu on vasta alussa, eli on toivoa pienestä tai isommasta (painonsa puolesta) säpinästä . . . Niin ja Talkkari toivottaa kaikille naisille Hyvää Naistenpäivää. 

perjantai 7. maaliskuuta 2014

Juhannusta muistellessa ja sitä odotellessa.

 Talkkari löysi erään vanhan kirjoituksensa noin vuodelta 2008 kieppeiltä:

Uutisissa oli taas; Pyhäjärveen oli hukkunut .

Suomessa on jonkun laskutavan mukaan 42 Pyhäjärveä ja omien laskujeni mukaan kahteen niistä on jo henkilö hukkunut, joten jäljelle on 40 kpl. joten jos trendi on sama, niin paljon tulee hukkuneita tälle vuodelle.

Niin meinasi, myös ystävälleni (se törmäilijä ja sisar hento juttu) aikoinaan käydä, kun viimeistä poikamiesiltaa vietettiin erään (ei Pyhäjärvi, muistaakseni) järven rannalla, saunoen savusaunassa ja viinaa juoden . . . . . samalla opastaen tulevaa sulhoa. Ei sellaista pelleilyä, kuten nykyään kaupungilla näkee.

Siinä kannu, jos toinenkin kumottiin saunaa lämmitellessä ja tikkaa heitellessä, sekä opastaessa aviomiehen velvollisuuksista. Jälkeen päin ajatellen ne tikat oli virhetikki .. Kännin voimistuessa, osumistarkkuus alkoi kärsimään, joten olisi pitänyt suoja-aluetta kasvattaa radikaalisti, mutta sentään laastareilla selvittiin.

No sauna oli valmis huolellisen lämmittämisen ja häkätuuletuksen jälkeen valmis. Ja porukalla istumaan lauteille, tuleva sulho tottakai keskelle. Heiteltiin siinä rauhalliseen tapaan löylyjä, jutustelin ja yksi meistä toimi juoman laskijana, selvin siis. Ensinmäinen kori kun hupeni alta aikayksikön, hän hakemaan pari korillista lisää olutta. Siinä kun laski korit alalauteille, niin sattumoisin huomasi, että sulhasella oli kulkuset valahtaneet lauteiden rakoseen , joten kovaan ääneen siinä kajautti, että nyt otetaan sitten kunnon löylyt ja paiskasi ämpärillisen vettä kiukaalle.
Löylyhuonehan tyhjeni alta aikayksikön, ainoana poikkeuksena oli rääkäisyn jälkeen, muniaan raplaava sulhanen. Saipa pujoteltua sulho kassinsa irti ja kun savusaunasta oli kyse, niin nokeahan oli ilmassa , samalla silmiään hieroen nousi pystyyn ja kolautti päälakensa kattoon. Siitä huumaantuneena hoippui alas lauteilta, ja horjahti perseellään kiukaaseen. Kauhea rääkäisy uudelleen ja vauhdilla kohti ovea, joka onneksi oli auki, samalla otsa sai kopsahduksen karmista . Pari taka-askelta ja uusi yritys, onnistuneesti sentään ulos. Mutta samalla teloen toisen jalan ukkovarpaansa, kynnykseen. Tosimieshän ei lannistu, matka jatkui kauhean kivun ja viinan voimalla hoiperrellen kohti pelastusta, mutta näin jälkikäteen ajatellen, eipä ollut paras vaihtoehto . Konpuroi hyväkäs vielä laiturilla ja heittäytyi vatsalleen veteen, jolloin ilmat lähti keuhkoista, vetäen vettä sisäänsä. Saatinhan se mies kyllä ylös, eikä tekohengitystaitoja tarvittu tällä kertaa tai oltaisiin tarvittu, kun ukko oli kokoajan kampeammassa järveen istumaan, polttelevaa persettä ja jomottavia kiveksiä hautomaan, tosin paikallispuudutus alkoholilla oli kyllä tehnyt tehtävänsä, päässä.

Tilanteesta päästiin siten, että mökiltä haettiin köyttä ja kaveri istutettiin koivun juurelle, ja sidottiin intiaanityyliin kiinni. Viereen laitetiin sentään juomaa monta laatua ja ilta jatkui rattoisasti, mitä sulho tilanteeseensa alistuneen karjahteli juomaa lisää, toki avitettiin kyllä kipujakin, saavillinen vettä niskaan silloin tällöin, jälkeen päin kyllä ilmeni muutakin hoitokeinoa käytetyn.

Koitti aamu ja siinä väen heräillessä, sekä toisiamme katsoessa, huomattiin että sulhanenhan perkele puuttuu . Sydän kylmänä joukolla lähdettiin miestä etsimään ympäri tonttia. Nooh, kadonnut lammas löytyi edelleen köytettynä siinä koivussa, onnellisesti sammuneena .
Miestä siinä herätelteltiin ja aamukahville taluttamalla. Ja kas samalla joku keksi, että niitä vammoja pitäisi varmaan mennä näytättämään paikalliselle lääkärille. Toki kukaan ei ollut ajokunnossa enään, aamukahviin kun oli joku hyväkäs lorauttanut pirtua. Paikallinen taksiyrittäjä siis tilaukseen pelastamaan tilanne, ambulanssia kun ei periaatteessa tarvittu.
Katseli taksiyrittäjä kerran jos toisenkin, nokisia saatajiksi valittuja ja potilasta, liekkö säälistä ja päätään pudistellen sitten miehiä viemään lääkärin luokse, kuitenkin vuoraten takapenkin huolellisesti muovilla. Ei kyllä yleensä niin puhelias yrittäjä, tällä reisulla sanonut sanaakaan, katseli taustapeiliin ja huokaili vaan.
Oma episodinsa oli sitten lääkärillä käynti, kun oli meiltä muilta unohtunut takavarikoida, niin viejiltä kuin vietävältä, viinaksia .

Pääsivät sentään lääkärille ja vieläpä kävi tuuri, että ketään muita potilaita ei ollutj a jälkeenpäin ajatellen, onneksi . Koputus oveen ja ryhmä "Rämä" sisälle, potilas keskellä ja saataja kannatelemassa. Oli kuulemma lääkärillä leuka loksahtanut, kun "muskettisoturimme" oli nähnyt . Potilas tutkimuspöydälle sulavasti, edelleen lääkärin katsoessa epäuskoisen näköisenä touhua. Tottahan toki molemmat saattajat samalla puolella pöytää sattuivat olemaan, kun miestä siihen kampesivat, ja kas eikös sulhanen kierähtää pöydän yli, kuin hidastetussa kohtauksessa, kauhena älämölön ja kamalan kolinan saattelemana, niin hajosipa siinä antiikkinen instrumenttikaappi. Reippaina ja riuskoina, homma uudelleen, täällä kertaa sentään onnistuneesta sulho jäi tutkimuspöydälle, vatsalleen Joten lääkäri pääsi järkytykseltään töihin .Ensin sidottin telottu varvas, sitten siirryttiin otsavammaan, tarkastettiin päälaen vamma ja kun vuorossa oli se palanut perskannikka, niin housujen laskun jälkeen, ensin tohtori kiljahti ja kannikkaa hoivatessaan kiljahteli sitten sulhanen, vaikka oli hoitanut sisäisesti puuduttanut itsensä. Oli joku ajatellut sentään antaa ensihoitoa palovammaan, suksitervan muodossa, mistäköhän sitäkin on löytynyt.
Pääsivät sentään monen tunnin jälkeen pois ja sulholla oli, olosuhteiden pakosta ja siitä johtuen imrovisoitu takapuolen side, dementtiavaippa.

Että nykynuorisolle opiksi ja ojennukseks,i jatkakaa vaan niitä harmittomia polttareitanne, esim. bejihyppyjen muodossa tai hullunkurisesti pukeutumista.

Viikonlopun virittelyä.

  Jaahas, jollain tasolla on Mia Mari Johannan hiljaisuus ollut odotettavaa. Ensinäkin tulla napsahti lähestymiskielto ja erittäin lakia tuntevana Jarna on lopettanut puheajan lataamisen, kerta tavoitteeseen päästiin. Ja toiseksi Mia Mari Johannan sivut 7- päivää lehdessä ovat lopettaneet päivittymästä. Tosin lopputili ja lomarahat ovat näpissä, kun mm. fb:n kautta huhuilee olkalaukkuhomoa matkalle Tallinaan ja mahdollisimman nopeasti ja tottahan toki glamourisesti vielä ASAP. Kyseessä oletettavasti yhdistetty ryyppäys- ja moppitukan laittoa, ehkäpä jopa kulahtaneiden kumipussien vaihto . . . Talkkari vaan ennustaa, jos ylipäätänsä pääsee lähtemään niin punkku on se tärkein motivaattori matkalle.
  Vai onko kyseessä taktinen vetäyttyminen, koska Jarna . . . tuo pullontuoksuinen Woman`s Mc:n (rikollisjärjestö) perustajajäsen on taas matkalla poliisin luokse kysymään kyynel silmässä, että jos kysyy toista fb- kaveriksi, niin silloin rikkoo lähestymiskieltoa . . . Lienee ei Jarnalla tullut pilleripöllyssä mieleen estää Mia Mari Johannaa fb:ssä . . .

  Mutta viikonloppu on vasta alussa, joten melkein mitä tahansa on odotettavissa . . . jäämme odottamaan ja kun vaan löytyisi se talkkarien  salaseuran salainen agentti, niin tämä voitaisiin laittaa matkan päälle ja raportoimaan kerrankin kunnnolla. Tyrkky agenttialokas taas yrittää epätoivon vimmalla orjentoitua Mia mari Johannaksi . . . mm. housuihin on paskottu, kassialmana oleskelu, meikkitesti vaan meni hiukka pieleen kun silmät turposivat umpeen ja vielä on kokematta jatkuvanoloinen ryyppääminen ja pesemättömyys . . .

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Turvaoppia Tauskille . . .

  Jahas lehdistä on Talkkarikin joutunut lukemaan, koska ei ole ollut määrärahoja josta johtuen ei ole ollut laittaa talkkarien salaseuran salaisen osaston agenttia katsomaan Tauno ”Tauski” ( Taukki)Peltosen edesottamuksia maailmalla. Kuulemma on hankkinut uuden ja uutukaisen "nyrkkeilypallon" joistain ulkomailta ja ja lie värikin on valittu tulevien mustelmien mukaan . . . Kun kuulemma on rohkeana "miehenä" antanut pataan entiselle vihitylle vaimolle, jo hääyönä . . . Niin se ori potki . . .
http://www.iltalehti.fi/viihde/2014030318090575_vi.shtml

  Mutta kerta Taukki, siis Tauski ja Mia Mari Johanna ovat tuttuja keskenään, niin voisi ottaa lähitaistelun oppitunteja tältä Tukiasten suvun tukevimmalta . . . TaukkiTauskista ei lienee kokeilemaan sumopainia Tuhdeimman Tukiaisen kanssa . . .

  Ja mikä se turvamies oikein on, kuin vaan haastatteluja jakaa eikä pysty turvaamaan asiakkaansa turvallisuutta ja koskemattomuutta. Vai onko takana hiljainen kosto, kun Taukki on käynyt höyläämässä ao. henkilön äitiä, sisarta, tyttöystävää tai vaimoa . . . .

maanantai 3. maaliskuuta 2014

Hauskuudelle ei loppua ???

  Talkkari on vähän viikonloppuna jos viihteelläkin, niin myös kaverin mukana ollut jodlaavaa matikkakoiraa kokeiltiin käytännössä . . . Toimihan tuo, mutta sitten se koira sai jonkun ihmekohtauksen  . . . kun tarjottiin janoon suoraan lekkeristä jotain kaakaon tapaista juomaa. Oli näet kaveri sittenkin lirauttanut joukkoon rommia . . . Tosin loppupäivä pohjoisen selkosillä meni rapsakasti . . . Kaveri jodlasi, Talkkari veti pulkassa vällyjen alla olevaa aitoa matikkakoiraa ja matikoita kolkattiin ja ylösnostettiin melkein urakalla.

  Mutta on tapahtunut myös galmourisesti muuallakin  . . . Mia Mari Johanna oli kuulemma kännipäissään ajatellut käydä rakas- paras- siskonsa haudalla viemässä "tingentangelia" ja sentään myös aitoja kukkia  . . . mutta jälleen oli suuntavaisto pettänyt . . . ja yö tullut vastaan, kun kohta lakavaa maatumista osottavaa siskoa ei löytynyt.

  Toisaalta pienen sisko (kokonsa puolestakin) on alkanut "oppimaan" isoimman (mm. kokonsa puolesta) taattua glamourista tyyliä pitää hauskaa . . . leualla tai ilman on Kalinainen ilmoittanut jatkavansa hauskanpitoa, kun kerta on taas kuivan kauden jälkeen alkuun päästy.

  Hahah. Jarnalle vaan tiedoksi, sen mitä olet kirjoittanut aikoinaan internetin ihmeelliseen maailmaan . . . se kyllä pysyy siellä ikuisesti ja pulpahtaa aina esille:
https://www.youtube.com/watch?v=i3DwY_7cxSg
  Juuri näinhän "pullantuoksuinen" pulkkamäessä viihtyvä täydellinen "äiti" toimii . . . kun ei tapaa lapsiaan . . .

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

"Kypsät" julkkisnaiset . . . .

  Talkkari löysi vähän internettiä rääkättyään jutun, missä "kypsät" naiset ovat kertoneet seksinsä olevan parempaa, kuin nuorempana. On siinä avautunut mm. Läski- Liski, Jungerin höyläys, Eini ja Tervon muija. Talkkari ei ole kyllä ketään taatusti muistinsa mukaan höylännyt, mutta Aarre Elon tytärtä voisi kokeilla  . . . eihän tuo ole kuin vasta vähän yli 40- vuotias . . .

 Liskiä ei sentään Talkkari ajatellut, kun lie tällä ei välttämättä ole viimeisen synnytyksen jälkeen ole sitä "isännänän tikkiä" isketty sinne alapäähän . . . taaskaan . . .
  Lopullinen "lerppu" iski, kun Talkkari alkoi vahingossa ajattelemaan Mia Mari Johanna Tukukiaista . . . siis suorarastaan jonkinlainen itse aiheutettu impotenttisuus . . . .  ei seiso ei, vaikka muija tuossa hepeneissään keikistelee . . . nytkin.

  Talkkarien salaseuran salaisen osaston salainen kokelasagentti on kysellyt, että miten vielä pääsisi lähemmäksi "pahuuden ytimeen"  . . . Mutta ei ole yleispätevää vastausta siihen, sillä sen täytyisi tapahtua pillerien pyöritysten kautta ja kun päihteettämään vapaaehtoistyöntekijään ei ole saatu yhteyttä pohjoisella uudenmaalla . . . Eli täytynee odotella seuraavaa viranomaistointa, missä ao. henkilö yhytetään  . . .