sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Uutta "sekoilua" pukkaa.

  Lienee syynä Mia Mari Johannan sekoiluun on Kärppien Suomenmestaruus jääkiekossa, sillä oman kertomansa mukaan on taas ottanut ns. pataan kateelliselta tai kateellisilta naisilta. Lukumäärä varmaan tulee muuttumaan tarpeen vaatiessa. On siinä Tallinnan poliisilla kestämistä, kun aloittavat raskaan rikostutukinnan.

  Yhtä kaikki passi, olematon hammasharja sekä kännykkä on taas varastettu. Tosin jollain ihmeellisellä tavalla Mia Mari Johanna antaa väliaikatietoja tapahtuneesta . . . Emmy Rich se ei voi olla, sillä tämä on kieltänyt kaiken tapahtuneen, mutta tämähän on vain ruotsalainen . . . huippumuusikko ja lauluntekijä. Eli sen täytyy olla se SUURI kokoinen mies, ketä pelasti glamourisesti prinsessa Mia Mari Johannan etana- asennosta . . . Kansalaisuudesta, luottokorteista tai miljoona omaisuuksista vielä ei ole tietoa, mutta eiköhän se tarkennu jollain aikavälillä, glamourisesti vähintäänkin . . . mustaa Amexia pukkaa, mutta kultainen Mastercard kelpaa pahimpaan puutteeseen.

 

perjantai 25. huhtikuuta 2014

Samat elkeet . . .

  On näköjään taukki- Tauno (tauski) Peltonen "oppinut" jotain entiseltä duetoltaan, glamuoriselta Mia Mari Johannalta oikean tähden elkeitä. Taunon eduksi on toki luettava muutama luritus, mitä ovat nousseet virallisille listoille ja karaoke- baareihin.

  Ylimielisyys, jurrissa esiintyminen, vastakkaisen sukupuolen pahoipitelyt . . . Mutta aina on tullut turpaan miehiltä, kun on alkanut paukuttelemaan olemattomia henkseleitään, vaikka onkin jonkinlaiset töherrykset tatuoitu käsivarsiin tai hinttikoru korvassa . . . Taukki, siis virallisemmin Tauno / Tauski on vaan unohtanut sen realiteetin, että voima jyllää eikä leveilijän elkeet . . . kyllä maailma vielä opettaa, vaikka joku itseään henkivartijaksi tituleerava hormoonihemmo pyörimärrä ympärillä, kuin pahainen persekärpänen.

  Viimeisin floppi vaan kävi Talkkarin syntymäkotikaupungissa ja Taukin onnekseen Talkkari ei ollut siitä tietoinen, kun ei ollut lupauksista huolimatta toimittanut keikkaesitteitä. Hyvä vai paha, kas kun Talkkari oli etsiskellyt ne keikkajulisteet ja syöttänyt ne Tauskille koko yleisön (noin 10 kpl) performaisesti . . . henkivartijasta viis. Toki reiluna miehenä Talkkari olisi tarjonnut muutaman kossupaukun palanpainikseeksi . . . Eihän sentään Talkkari ihan sydämmetön ole . . . ja laulanut: Sinä vain . . .

torstai 24. huhtikuuta 2014

Kuin Feenix- lintu . . .

  Tai oikeammin Talkkari toteaa, että savolainen ongenkoho, miten Mia Mari Johanna  tavalla tai toisella pomppaa "pinnalle" . . . Juuri kun kansa sai surra glamourisen herkistävää testamenttia, niin jo tämä TunkeroPunkero on kuulemma lähdössä keikalle Tallinnaan ja siellä taustalla huojuu jotain oikein Ameriikasta asti tulleita . . . Lie ei ole Miamisesta, kun sitä Tuhdein Tukiainen erikseen mainostanut. Tosin kun ollaan surullisen kuuluisassa pintaliitopaikassa, eli Glo:ssa (mm. huumeita ja kuolemantapauksia) niin oletettavaa on, että jälleen on Mia Mari Johanna vetäissyt viivat vauvantalkista, kuten aikoinaan Tunkeron kanssa levyttäneen yhtyeen keikan jatkoilla.

  Talkkari on vähän taas tiiraillut internettiä ja siellä tulla tupsahti eteen tutkimus, missä seksikumppanien määrä pystyttiin mittaamaan alntion leveydestä . . .
  Mia Mari Johanna on enemmän, kuin leveä eli siis ns. synnyttäjän lantiot . . . se maaginen lantionleveys on 36 cm. Ja mitä leveämpi niin sen enemmän tämä jakaa tavaraansa ja Mia Mari Johannahan on jakanut . . .  ja yleensä aina maksusta, kuulemma. Oli myös yrittänyt opettaa tätä edesmenneelle pikku- siskolleen: Aina kun levität jalat, niin ota maksu . . .

  Talkkari ajatteli mittailla akkansa lantion leveyttä, mutta tuloksena oli melkein musta silmä ja vähintään viikon selibaatti tiedossa . . .

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Testamenttia . . .

  Rakas paras sisko ei ehtinyt tai välittänyt, kun kuolema korjasi hänet. Mutta glamourisesti Mia Mari Johanna on kohdallaan päättänyt toisin, usean itsari- yritysilmoituksen jälkeen. Tosin taatulla tasolla turvallisesti mennään. Telkkarikin menee kodittomalle . . . ja keskustan sähkötön kämppä palautuu omistajalleen. Talkkari vaan ihmettelee, millä Mia Mari Johanna oikein asunnon omistajaa pitänyt hypppysissään ja hiljaa. Ei tule mieleen muutakin narsistin kiero ja rikollinen luonne, joka on pitänyt otteessaan tätä onnetonta.

  Rätei ja lumppui jaellaan avokätisesti Amnestylle ja Punaiselle Ristille, tosin lattiamopeista siellä lienee pulaa. Omatuntokin on alkanut kolkuttamaan, kun Mia Mari Johanna taisi aikoinaan lähteä lipettiin äitinsä lompakon kanssa. Äiti saa siis vain "arvokkaat" turkikset ja takit, sekä glamouriset kristallit.
  Hurstin dynastia pääsee myös osalliseksi, tosin keittökaappien kohdalla lie joutuvat ne purkamaan ne seiniltä . . .
  Varastetut koiratkin on hyvällä maulla, totta kai testamentattu, mutta missä on sika ? ? ? ? 
Ja entä mihin se erikoisvarusteltu BMW oikein joutuu  ? ? ? 

  Tosin onkohan Mia Mari Johanna käynyt sairaalassa ja siellä on glamourisesti ilmoitettu jäljellä oleva elinaika . . . Tai sitten taas on pillerit napattu väärässä järjestyksessä, tiedä häntä.

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Kohti kevättä . . .

  Pääisiänen tuli ja meni, Talkkarikin väisti munien maalauksen tai tervauksen. Tuli sitten kyynel silmässä, vanhoja aikoja muistellessa . . . siis Talkkarin silmässä, kun puita laittoi puuvajassa palasiksi . . . aika entinen ei palaa, kun haloilla keskuslämmitys- uunia tuli ladatuksi niillä . . . tai kunnon koksia lapioi lusiferuksen tapaan . . .

  Mutta kaikenlaista muutakin on taas paljastunut . . . salainen operaatio November ( http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014042218231567_uu.shtml ) ei onnistunut poliiseilla alkuunkaan, vaan roistoille tuli kunnon December ( joulu )  . . . ja ylipoliisijohtaja T/ Paatero taas levittelee käsiään ja pyytää jotain helvetin selvitystä . . . KRP:ltä.
  Talkkari on huvikseen keksinyt KRP:lle uuden uutukaisen nimen: Kaikkien Roistojen Populaatio. Yhtä kaikki, nahkapäätös kumminkin tulee . . . korppi kun ei korpin silmää ei puhko.

perjantai 18. huhtikuuta 2014

Talkkarin pääsiäinen

  Talkkari on kera noitansa ja kattien siirtynyt maaseudun rauhaan viettämään pääsiäistä. Pitäähän se joskus vähän ottaa lomaa töistä ja kaupunkielämän riennoista . . . ja tuhdeimman Tukiaisen seuraamisesta. Tai siis Talkkari on vaan koordinoija salaseuran ja salaisen agentin tekemisten kanssa. Salainen agentti alkaa toipumaan pikkuhiljaa alkoholismistaan, mutta vain pikkuisen . . . Ei mene enään 5 pulloa punkkua päivässä, vaan 3 pulloa kirkasta. On tuo piru jostain saanut hankittua aitoa pontikkaa, kyllä Talkkari tietään mikä on hyvää korpikuusen kyyneliä.

  Ja kävipä taas Talkkarille perinteisesti saunassa, tuli näet kisailtua kipakoista löylyistä akan kanssa. On tuolla naisella kova viinapää . . . Talkkari näet lorautti tuhin tujaksen kossua löylyveden joukkoon. Seuraksena on enneaikainen juopuminen, sillä saunan lämpötila oli miedonlainen ja naaras halusi kunnon hikilöylyt . . . kuupallinen vedensekaista alkoholia kiukaalle noin 10 sekunnin välein. Loppujen lopuksi Talkkarille meinasi tulla väsy, joten naaras raahasi Talkkarin ulos ja roiskaisi miehen jokeen virkoamaan. Tuli sitten Talkkari uineeksi voimakkaassa virtauksessa alavirran suuntaan jokusen kilometrin . . . Olihan se hyvä kyllä, ettei hyttysiä ollut . . . Lie siinä jokunen lehmä meni umpeen,  kun Talkkari kulkuset kilisten pinkaisi laitumen ohi kohti mökkiä.
  Mökillä naaras oli onnellisesti unten mailla (sammunut) kun Talkkari pääsi takaisin, sentään autosta löytyi se erikoistapauksia varten piilotettu puteli . . .  Talkkari myös joutui siirtymään akkansa viereen, kun reipas liikunta ulkoilmassa ja se yhdistettyä 80 volttiseen vodkaan raakana juotuna aiheutti . . . tuli pikku väliaikainen väsy . . .

tiistai 15. huhtikuuta 2014

Poikkeamia . . .

  On sitten blondilta ( Tiina Jylhä ) löytynyt joku ihmeellinen 2 cm. poikkamana aivoista . . . Lie on botoksi siirtynyt sille tarkoitetulle paikalleen. Onhan tuo ollut viekas, kuin mikäkin puuma ja vienyt monelta mieheltä rahan lisäksi luottotiedot . . . Näin kertovat pikkulinnut maailmalta.
  Talkkari vaan ihmettelee, että missä vaiheessa Tape"tumputtaja" havaitsi Tiinan lärvin roikkuvan . . . Tunnetustihan hormoonien käyttäjillä on tuo libido erittäin korkea ja jos ei saa sitä ihteään, niin käsitöiksihän se kuulemma menee . . .

  Mutta toinen julkisuuden kuuluisuus ei liene ole lipsahtanut glamourisesti botoksiin, eli kaiken kansan Mia Mari Johanna. Tämä kvaak- huulinen on tursottanut jotain muuta mustan aukon ympärille, siellä yläpäässä . . . Tosin kuulemma se ei menoa haittaa, sillä keikkakiertuetta pukkaa taas . . .
 
  Tiina Jylhä taasen ei ole ollut halukas edes käymään Suomessa, kun tiettyjä asioita on kesken ja tappi-Tapella myös eräät viranomaiset huohottavat niskassa . . .

maanantai 14. huhtikuuta 2014

Yleistä "hauskaa" . . . .

  Helsinki- Vantaan lentoasemalla on tehty bio-hälytys . . . Oli jäänyt tuhdeimmalla Tukiaisella jäänyt yksi kassillinen kusen polttamia rättejä lentoasemalle . . .
  Talkkarien salaseuran salainen agentti ei onneksi ehtinyt samaan koneeseen, vaan on siirtymässä tai siirtynyt Mia Mari Johannan kantaan ja toivottavasti ei ala sekoilemaan pillereiden ja viinaksen kanssa, varsinkaan samaan tahtiin itse varjostettavan henkilön kanssa . . .
  Sentään salainen agentti on kokeillut ns. turnauskestävyyttä jonkinmoisen feikki- Tukiaisen kanssa . . . hopeamitalli jäi tälläkin kertaa käteen . . .  Lie olis hauskaa laittaa feikki ja aito juomaan alkomahoolia ja nappailevat pillereitä samaan tahtiin . . .  ja vetoa sitten vaan peliin, kummalla olisi pää pystyssä vielä viikon kuluttua . . .

perjantai 11. huhtikuuta 2014

Uppoava laiva . . . ? ? ?

  On se kumma, kun tehottomuus viety huippuunsa, mukamas kustanustehokkaaksi ylistetyssä Suomessa, mutta tässä maassa on hallintokoneisto mitoitettu Ranskan kokoista valtiota varten..... Esimerkki: Kuntapuolella on viisi (5) pomoa yhtä työntekijää kohti.... 
 BKT:stä jo noin 60% menee jo julkisen hallinnon pyörittämiseen, mikä on täysin kestämätön tilanne pidemmän päälle.

  Lapsilisien leikkausta ministeri Huovinen perustelee  Unicefin raporttiin vedoten, jossa on tarkasteltu lasten hyvinvointia laajasta näkökulmasta.Ministeri huomautti, että raportin mukaan suomalaisten lasten hyvinvointi on maailman huippuluokkaa. Talkkari vaan toteaa, että ennen tulevia lapsilisien leikkauksia . . . loppupeleissä tulos on aivan jotain muuta. 
  Ja että byrokraateilla olisi töistä, niin mukamas leikkaus kompensoidaan seuraavalla tavalla: Hallitus aikoo tuoda lähiviikkoina eduskuntaan esityksen, joka porrastaa asumistuen omavastuun ruokakunnan koon ja alaikäisten lasten määrän mukaan. Talkkari vaan toteaa, että lie tässä on otettu huomioon perheen varallisuus, vai meneekö se samaan malliin kuin lapsilisien maksatus ? ? ? Varallisuudella ei ole merkitystä, toki malli on demokraattinen . . . mutta . . .

  Ja vielä erityinen "kukkanen" on sotiemme veteraanien tilanne. Sotaveteraaneille perustettiin aikoinaan heiden vähäosaisia veljiä auttamaan arkisissa askareissa ja kuntoutuksessa liitto, jos toinenkin. Tämän vuoden lopussa heitä on ennustuksen mukaan jäljellä noin 28 900 kappaletta . . . Mutta asiassa on pieni "pulma" sillä jatkuvasti kerätään lisää rahaa nion 2- 3 miljoonaa euroa, mutta liittojen omaisuus on noin 87 miljoonaa euroa . . .
  Yli 60 miljoonaa euroa on Sotainvalidien Veljesliitolla, joka päätti tänä vuonna kaksinkertaistaa veteraaneille maksettavan tuen. Liitto lupaa, ettei omaisuudesta jää euroakaan sotainvalidien jälkeen. Talkkarin laskukaavan mukaan JOS omaisuus realisoidaan vaikka 60 miljoonalla, niin jokainen vuoden 2014 lopussa elävä veteraani saisi noin noin 2 miljoonan summan käytetäväksi loppuelämäkseen . . . ja tämähän ei taida todellakaan käydä mitenkään heille, jotka tätä bisnestä pyörittävät. . . isohkolla palkalla.

 Talkkari pahoittelee, että tämä jäi jäkijunaan ns. esitämättä:
https://www.youtube.com/watch?v=bfx4J6aL3dE

tiistai 8. huhtikuuta 2014

Eipäs- juupas-julkkis Harhailee . . .

  Kevät on rakkauden aikaa, ja niin edelleen . . . Mutta myös silloin varttihullut ja täyskahelit "heräilevät" talviuniltaan, sen on Talkkari asuntopuolella huomannut . . . kaiken maailman kaasunjen haistelua, sokaisevia säteita ja sienien sisään sijoitettujen kuuntelulaitteiden etsimistä yms. huppijuttua on pukannut.

  Vapaaehtoinen päihdetyöntekijä (opettaa juomaan viinaa ja käyttämään pillereitä ? ? ?  kokemuksen suomalla rintaäänellä), Woman`s Mc tuo täysin naispuoleisen rikollisjärjestön peruajajäsen, Keskustapuolueen kunnallisvaaliehdokas, pullantuoksuinen malliäiti, Mia Mari Johanna Tukiaisen ex- manageri, taustahuojuja, Toimitusjohtaja on kuulemma nyt oikein. . . Jarna Lahdevuo on taas sairastunut ms- tautiin. Taas siksi, että sairauden diagnosi on jo kerralleen purettu / peruttu.Myöskin on saanut diagnoosin jostain puretiinistä. Talkkarien salaseuran salainen asiamies on siis päässyt karkuun pannuhuoneesta ja siirtynyt seuraamaan tätä Jarnaa jollain taivoin. Toivoa täytyy, ettei saa liian hyviä neuvoja Lyrican käytöstä ja annostelusta tältä kotikutoiselta apteekkarilta.

  Talkkarin täytyy siis laittaa sana kiertämään pohjoisen Uudenmaan ja Hämeen rajamaille, että etsivät tämän salaisen agentin ja varoittavat alueen kolleegoita tästä mieleltään järkkyneestä epä- julkiksesta.

 

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Elävien kirjoissa, vielä toistaiseksi.

  Talkkari piti jonkinmoista lomaa, mutta se kyllä melkein totaalisesti meni etsiessä talkkarien salaseuran erikoisjaoston salaista agenttia, joka on tosiaan alkoholisoitunut . . .  Jo useamman viikon tuo hyväkäs on seurannut tosi läheltä Mia Mari Johannaa . . . Ja taas on todellakin tapahtunut, on Tuhdein Tukiainen antanut vähintään avokasta, koska ei valaehtoisen todistuksen mukaan lyödä nyrkillä, omaa äitiään ja patologisen varkaan tavoin mukaan lähti vähintään äidin lompakko.
  Ja lienee jotenkin kyseessä oli Jollashovin valloitusyritys takaisin . . . No, kerta Mia Mari Johanna ei ole / ollut virallisesti kirjoilla, mutta vielä viime kesänä tosin posti oli ohjattu Talkilatielle . . . Näet salainen agentti suoritti silloin salaisen operation, jossa fyysisesti ja visuaalisesti todennettiin asian laita. Syynä oli varmaan sen vaaleanpunaisen kirjekuoren odottaminen suoraan Miamisesta, mihin kutsua odotettiin ja odotettiin . . .

  Mutta jotain "hyvääkin"  . . . Jos eteläinen Suomi on saanut kokea glamourisia hetkiä Mia Mari Johannan kanssa, niin missä vienti taattu . . . siis pohjoisessa Suomessa on odotettavissa glamourisen herkkiä hetkiä . . .
  Lie poroja nyt lahdataan normaalia enemmän, että pillunkipeät peräkammarien aikamiespojat lähtevät joukkolla, vähintäänkin kuolaamaan Tuhdin Tukiaisen showta, ellei Mia Mari Johanna valitse sitä mustan AMEX:in omaavaa porokeisaria.

  Talkkari on teljennyt tämän alkoholisoituneen wanhan ajan pannuhuoneeseen ja laittanut tämän lapioimaan hiiliä lämmityspannuun, vaikka lämmitysaika alkaa olla lopuillaan. Hikoileepahan viinanpirun itsestään ulos . . . wanhan ajan kunnon malliin . . .

torstai 3. huhtikuuta 2014

Moppitukankin mölinötä . . . sun muuta.

  Talkkarilla on ollut vähän hommia ja ei yksinkertaisesti ole töiltään ehtinyt tarkastamaan salaisen agentin salaisia raportteja Mia Mari Johannasta ja tämän naispuoleisen rikollisjärjestön perustajasta, joka oli viime kesänä Tunkeron manageri.

  Ja tämä helvetin villitys on se ylimääräisten hommien syy:
http://www.iltasanomat.fi/asuminen/art-1288673353332.html?pos=ok-nln
Helvetin vanhatpiiat ja kaapin alla kasvaneet ovat keksineet uuden harrastuksen kiusata muita ihmisiä. On siinä ollut römpsä märkänä ja lerppa heilunut Frederinkin tahtiin, kun ovat kyttäilleet monitorista naapurin roskanvientiä . . . Talkkari vaan teki yhdessä yhtiössä pienen jäynän yhdelle suurimmista kyttääjistä . . . Talkkari pakkasi lastenlapsensa paskavaippoja, kun tällä oli ripuli ja sain sen pussin olevan ehtaa biojätettä . . . Odotellaan nyt sen laukeamista, nimittäin mukaan erehtyi "jotain" muutakin . . . Tulee perufirmalle paskakeikka . . . roskahuoneeseen.

  Kaiken kansan inhoama ja muutaman höyrypään ihannoima Mia Mari Johanna on taas jälleen huhuillut Esmeraldaa . . . lie muuta Paris- possu on punkku- pilleri- pöhnässä unohtuneet. Siis ken sen koiraparan on kaapannut, varokoon tulevaa raskasta rikostutukintaa  . . .

  Ja tämä moialaosaajamanageri (ent.) mm. Woman`s Mc:n perustajajäsen (naispuoleinen rikollisjärjestä ??????? ) ent. Kansallisen Kokoomuksen kunnallisvaali ehdokas, pullantuoksuinen "äiti" (lähestymiskielto toiseen lapseensa) joka on peräti tavannut silloinen pääministeri Matti Vanhasen . . . on hankkinut Vileda- mopin ha on hehkuttanut sitä maasta- taivaisiin . . . Sitä se pilleriruletti teettää . . .

  Talkkarin täytyy vielä perusteellisemmin tutustautua alkoholisoituneen ? ? ? salaisen agenti seikkauluihin ja homma alkaa kulukorvausten ruotimisella ja keille on tarjottu noin 100 pulloa punkkua . . . Lien glamourinen vastaus tulee suoraan runoiltuna paskahuussipaperille.