tiistai 23. syyskuuta 2014

Raskas rikostutkinta . . .

  Ainakin Helsingin huumepoliisissa ja sen entinen päällikkö Aarnio lienee tavallaan salaa on onnellinen, että itse varsinaisesta Paatero- organisaatiosta täysin eriytetty, poliisin sisäistä tutkintaosastoa ei ole olemassa. KRP on kumminkin aina jollain tapaa kytköksissä Paateron porukan kanssa . . .
  Ja mitä enemmän paskakasaa pöyhii, niin sitä enemmän se alkaa tuoksumaan . . . tällä kertaa kohteeksi on joutunut MC Helsingin huumepoliisin, Kuopion kalakukko- alajaosto:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014092318689608_uu.shtml

  Ihmeen hiljaa on poliisien organisation "presidentti" poliisiylijohtaja Mikko Paatero . . . Tosin aito poliisikoulun käymätön kun on. Ei taida tietää T/Paatero kaikkea mitä laitoksen ns. kunniakoodistoon kuuluu.
   Lie oppia ovat ottaneet aidoiksi järjestäytyneiksi rikollisjärjestöiksi leimatuista ns. moottoripyörä- kerhoista ja oppihan ei ojaan kaada . . . vaan kateelliset, ketkä eivät ole päässeet osingoille.


  Varsinkin, tuon raskaan rikostutkinnan lanseeraanut Mia Mari Johanna olisi onnes niin pinkin värisenä vuodattaisi jäätyneitä kyyneleitä pitkin poskipäitä, kun tällainen erillisorganisaatio automaattisesti ottaisi Mia Mari Johannalle väärin perustein annettujen tuomioiden ja turhien tutkintojen uudelleen arvontaan . . . ja onnennumero olisi pinkki 13:sta. Ei ole glamourista syytä tutkia Mia Mari Johannan oletettuja rikoksia, sillä ne on vain pahasuopaisesti ja kateuksissa tehty . . .

  Vaikka kaikenlainen kidutus on kiellettyä, niin eiköhän kielenkannat ala laulamaan, jos Aarnio joutuisi katsomaan, haistamaan ja tunnustelemaan Mia Mari Johannan muunnellun HelloKitty- nauhashow:n ryyditettynä kermavaahdolla . . .  Mutta on olemassa toinenkin aspekti: Aarnio joutuisi psykoosiin ja lähtisi etsimään pyöreästä huoneestä nurkkaa, mihin pääsisi kuselle ja helpottamaan päänsä paineita . . .

sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Katkeruuden karvas kalkki.

  Ensinnäkin vihreät ovat lähteneet hallituksesta (kansa kiittää) lupauksensa mukaisesti, mutta aivan liian myöhään, siis kansan näkökannasta ajatellen. Vihreiden mielestä aina ja ikuisesti heidän ajamat aatteet ja päätökset ovat olleet niitä ainoita oikeita ja muiden puolueiden täysin vääriä.

  Toiseksi, eipä myöskään ole Mia Mari Johanna Tukiainen oppinut mitään siskonsa Julian kuolemasta, sama meno jatkuu omaan glamouriseen pinkkiin tyyliinsä. Samalla tapaa yrittää nyt taas kerran syyllistää pikkusiskoaan Julian kuolemasta: MISSÄ oli Jasmine kun Julia kuoli???? MIKSI Jassu ei lentänyt Julian perään Jollakseen???? No mutta kaikkihan on mun vika aina!!!!
  Niin tosiaan, kun muistelee kyseisen tragedian vaiheita, niin glamourisesti Mia Mari Johannalla oli jotain bisneksiä tsm. meneillään ja ei lie juolahtanut mieleen siskonsa kuntoa kuullostella, vaikka Suomessa oli. Tämä Jasminen raaka ja epäinhimillinen lapsus tarkistaa isosiskonsa olotila lie johtaa raskaaseen rikostutkintaan.
  Itse Mia Mari Johannan rattijuopumus syyte ja tuleva tuomio saivat hieman glamourisen pinkin päätöksen . . . Syyttäjä esittää ehdotonta . . .

 Myöskin Mia Mari Johanna on kunnostautunut lääketieteessä, eritoten malarian erään jälkitaudin diagnosoinnissa  . . . lesbous tsm on kuulemma se. Kuulemma Mia Mari Johanna ja Merikukka Forsius ovat sairastaneet saman malarian yhden muodon:  Plasmodium falciparum,  joka on yksi viidestä aiheuttajasta.
  Mia Mari Johanna on oman käsityksensä mukaan parantunut paremmin, kuin Merikukka . . . joka kuulemma naisen kanssa yhdessä . . . Lie kumminkin syynä Vanhasen Matin huonot uuniperunat . . .

  Mutta tänään saa pienen ripauksen galmourisesta, muunnellusta HelloKitty- nauhatanssista nauttia Joensuu . . . Siellä oleva talkkarien salaseuran salainen jäsen tosin on jo perjantaina lähtenyt metsään ja syvälle, puolukkaan kertomansa mukaan.
  Talkkaria jäin vähän kaivelemaan tuon malariamuodon jäkitauti, joten pitänee ottaa yhteyttä looshin lääketieteelliseen (melkein) asiantuntijaan, jahka ensin pääsee katkolla ja ties milloin pois. Kuulemma vieläkin viikon jälkeen hönkäilee mittariin yli törkeän rattijuopumuksen ylittäviä lukemia (alkaen +2 promillea) . . .

keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Huomenna rytisee ? ? ?

  Huomenna on sitten varsinaisen "erikoinen" päivä tiedossa, Riihimäen suunnalla . . .  Samaisella päivämäärällä on mm. syntynyt HAPPORADION Aki Tykki syntynyt. Ja samaisena päivänä käydään käräjät Mia Mari Johannan ratista käryämisestä Riihimäen Peltolassa.

  Talkkarien salaseuran salainen uusi agentti lienee on paikalla dokumentoimassa glamourisesti, mitä tuleman pitää . . . Nytkö vihdoin ja viimein sitten se ehdoton vankeus koittaisi ? ? ?
  Ja mitä kaikkea kuullaan jutusta, ex- managerin / taustahuojujan, sekä teletappien osuudesta kännikoheltamiseen rättärillä . . . Kuka valehtelee ja kuka puhuu totta, jos on kukaan puhuakseen totta.
  Entisen ESSO:n baarin vedonlyönnissä kertoimet ovat melkoisen kohdallaan, kuulemma. Talkkari ei vaan ole tässä syyskiireissä ehtinyt mm. marjanpoiminta ja metsästys on vienyt aikaa. Niin ja kuulemma viime vuonna kaadettu lehmä on yrittänyt tavoittaa Talkkaria . . . on kesällä kuulemma syntynyt kaksoset . . . 

sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Syksy on saapunut ja Talkkari myös.

  Johan tässä on Talkkari viettänyt siestaa kirjoittamisesta, kun oli myös tuo melkein ennätyspitä hellejakso. Talkkari muistaa, kun pikkupoikana oli hanslankarina (lapsituövoimana) oli isänsä apuna rakennuksella, lähinnä homma oli vaarikaljan kuskaaminen paikallisesta Elannosta, sellaisia 2:n litran ruskeita kalikoita ne oli . . . Eikä pystynyt katolla tekemään pikitöitä silloin, ei sen puoleen viime hellejaksollakaan, siis pikialalla ei olla pysytty kehityksen allonharjalla . . .

  Mutta onhan sentään yhtä sun toista tapahtunut . . . Yksi ministeri on aivan pihalla sanomisineen, mitä tulee köyhien määrästä yms. Ministerillä se köyhyys on taatusti järjenköyhyyttä . . . Samaa voi sanoa 6000 euroa ja vielä autoedun omaavasta yksinhuoltajasta ( Blondi  ? ), mitä vuodatti tuntojaan iltapäivälehdessä, ei riitä raha ei . . . kun pitää vielä maksaa asuntoakin. Talkkari antaa erittäin yksinkertaisen ekonomistisen neuvon: Menot vaan täytyy suhteuttaa tuloihin. Ja menisi nyt syksyllä metsään keräämään sieniä ja marjoja, eikä hakisi niitä Stockmannin herkkutiskiltä ja tunkisi niitä Vuttonin ostoskassiin.

  Katais- Käteinen lähti ja Stubb- Stupido tuli ja sekaisemmaksi menee elo Suomessa . . . Eikä ihme entinen / nykyinen koulukiusaaja ei osaa ajaa edes fillarilla, kuin miehet saatika naiset:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/10660401_10204712306830631_1112792206_n.jpg?oh=4d09666af85f721e93dfc9be5f486bde&oe=540EE13A&__gda__=1410258091_1674ab4ccd95a7d6884f5f512525f325 
 Ei ole tällä oravanhampaalla munia, kun polvet kolisee vasten toisiaan.


  Ja kuulemma Johanna Mia Maria (Tuhti) Tukiainen on keplotellut itsensä yhteiskuntapalveluun, vanhainkotiin lukemaan vanhuksille . . . On siinä kestämistä elämänsä ehtoopuolella oleville, vielä pitää kerran mennä pohjamutia myöden ennen viimeistä henkäystä . . . Mitä pahaa nämä vanhukset ovat tehneet ? ? ?
  Talkkarin salaseuran uusi agentti on myös palaamassa tantereelle takasin . . . Pitkän ja ansaitun loman jälkeen huomattavan hoikkana . . . Mitä nyt luki ja oksenteli, kun luki Tukiasista tehtyä "paljastus"pokkaria . . . Talkki ei ole kuulemma hyvää nenäonteloille . . .