torstai 18. joulukuuta 2014

Kalteritangoa . . . toivottavasti.

  Jälleen kerran on lehditö repäissyt kunnon glamouriset lööpit Mia Mari Johanna Tukiaisesta . . .
http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1418878701829.html

  Tämähän on jo tuttua settiä, myös talkkarien salaseuran salaiselle osastolle, mukaan lukien salaiset agentit. Ja nämä agentit ovat nähneet ja todentaneet yhtä, jos toista muutakin laittomuuksiin viittaavaa . . . joko itse henkilön tekemänä tai sitten todistetusti yhden managerin tekemänä. Näet löytyy ihan oikeaa dataa siitä, että tämä harhainen manageri agressiivisesti yritti ostaa Lyrica- nimistä lääkettä. Kun kohdehenkilö (agenttin kaveri) epäröi, niin hinta tuplattiin ja oltaisiin tultu hakemaan alta tunnin . . . Lie tuskassa tai harhassa ollaan oltu ostajapuolella. Tosin tämä kauppa meni mynkään ja ko. henkilö kiikutti lääkkeet apteekkiin hävitettäväksi, sillä sivuvaikusten takia eri pystynyt käyttämään niitä.

  Entisen ESSO:n baarissa on alkamassa vedonlyönti, että lähteekö Mia Mari Johanna Tukiainen istumaan siltä sijoilta . . . tai sitten ei edes ilmesty koko istuntoon. Talkkari ei tähän jälkimpäiseen laita euron euroa, sillä näyttää siltä että on oppinut olemaan paikalla oikeuden istunnoissa, vaikka vähän glamourisesti myöhässä Miamilaiseen tapaan.

keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Talkkari lomailee . . .

  Siis näin nyt joulun ja uudenvuoden aikaan saa vähän järjestelemällä jokusen ylimääräisen lomapäivän arjen aherruksesta, toista on yksityisyrittäjä Mia Mari Johannalla. Pitää olla timmissä kunnossa koko ajan valmiina keikoille  . . . Nooh, lie suotakoon tälläinen pieni joulukevennys.

  Talkkarin on ihan periaatteessa lähdössä käymään pelipaikoilla Kanarian saarilla, että itse ihan näkisi millaisissa loistoravintoloissa esiintyi ja millaisessa hotellissa Mia Mari Johanna, kera kiireesti mukaan oletetun ns. taustaesiintyjän kanssa aikoinaan oli. Siis historian havinaa ja sun muuta . . . Jossain vaiheessa (taas) glamourinen Hello Kitty- nauhatanssija on tuonut julki, että ilmestyy ko. saariryhmälle uudelleen . . . Unohtamatta muuttamista Miamiseen . . .

  Talkkarin akka on ollut onnekas nainen viime päivinä . . . Kun moppitukkaa taas uusittin Tallinnassa niin akka pääsi livantamaan Mia Mari Johanan ohi huomaamatta ja suoraan laivaan. Oli kuulemma ollut oikein glamourinen näky, ennen muovisen moppitukan asentamista ja sen jälkeen . . .
 

lauantai 13. joulukuuta 2014

Jouluhimmeleitä ja harhaa . . .

  Ns. toisella rintamalla on jonkinmoinen jouluinen kissatappelun tynkä päällä . . .  Jarja, tuo pullan tuoksuinen WOMAN`s MC:n perustaja, keskustan entinen kunnallisvaali- ehdokas ja Matti Vanhasen vieressä kuvattu on lähtenyt pillerinpyöritysleikkiin mukaan.

  http://jarnakervinen.blogspot.fi/2014/12/minua-on-uhkailtu.html Kolikolla on toki aina toinenkin puoli . . . Ja lienee tässäkin tapauksessa mediapainotteisuus ole ratkaiseva, fakta kun puhuu jossain vaiheessa totuutta . . .
  Talkkarien salaisella salaseuralla kun on edelleen dataa ja tarkkaa tietoa, että Kervinen mikä, lie muu nimeltään on,  tarkkaa tietoa ja dataa mm. LYRICA- nimisten lääkeaineiden ostoyrityksestä, ohi laillisten kanavien . . .  Tosin ei osto ei onnitunut . . .  Tältä henkilöltä . . . vaikka hinta hilattiin aika nopeasti erittäin korkealla, verrattuna hankintahintaan . . .

Lucian- päivä . . .

   Joulu senkun kiihtyvällä tahdilla lähestyy ja yksi virstanpylväistä on rantaruottalaisten Lucia- neidon valitseminen. Lie miksi on rantaruottalaiset omineet kyseisen tapahtuman itselleen . . . Mutta kovasti on kiilaa lyömässä itse glamourinen Mia Mari Johanna Tukiainen, sentään vanhemmat ovat asuneet Ruotsissa ja ovat Upsalan- ekonomeja. Ja pikkusisko ja pikkuveli asuvat myös Ruotsissa. Eli vahvat olisivat meriitit valintaan . . .

  Mutta, kun Lucia- neidon tulisi olla nuori noin 20- vuoden kieppeillä oleva eteerinen ja nuhteeton neitonen ja mitä toivottavinta jopa neitsyt . . . Siis lie joskus entiseen aikaan . . .  Se kun on osottautunut mahdottomaksi, kiitos 70- luvun seksuaalisen vapautumisen ja rintaliivien polttamisen myötä . . .

  Ison vaihteen itsensä valitsemiseen on tehnyt ja koko isolla painollaan, on kohti Lucia- "neidoksi" pääsemiseen on tehnyt Mia Mari Johanna . . . Ensinnäkin, lie tuo vanha hääpuvun- reuhka ja toiseksi joku buukkaus Ruotsinpyhtäällä ajavat kohti Lucia- neidon valitsemista . . .

  Tavallaan tässä on jo eletty vaitoehtoisia valintoja, sekä rajoja rikkovia aikoja . . . Joten talkkarin täytyy myöntää aika, paikka ja glamourisesti rakennettu julkisuus on taidolla rakennettu . . . Kaikki vaan eivät sitä huomaa . . . Ei edes siwan- kassat.

sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Jobinpostia . . .

  Ei niin hyviä uutisia on etukäteen annettu Mia Mari Johannalle ja vieläpä oikein tämän vihaaman lehden kautta.
  http://www.hymy.fi/uutiset/syyttaja-vaatii-johanna-tukiaiselle-koventamisperustetta-osoittaa-piittaamattomuutta-lakia-kohtaan-vaaditaan-ehdotonta-vankeutta

  Mukana sopassa on toki Woman`s Mc:n perustaja, tuo pullantuoksuinen Jarna Kervinen . . . tai mitä nimeä nyt käyttääkään tällä hetkellä.
  Episodiin on myös haudan takaa vedetty "Kooma" . . . Varmaan kumpainenkin kaataa syyllisyyden tämän poismenneen niskaan.

  On se hyvä, että vihdoin ja viimein alkaa oikeuslaitoskin toimimaan siten, miten on lakikirjaan laitettu . . . Ei noita rikollisia voi hyyssätä maailman tappiin ja aina ymmärtää läpimätiä, sekä sielultaan sysimustia pahantekijöitä . . .

  Talkkari harkisee vakavasti, että kun Mia Mari Johanna lähtee lusimaan, niin vankilan porteilla otattaa yhteiskuvan tämän kanssa ja antaa pullon punaviiniä matkaevääksi vielä. Ja vieläpä julkaisee sen tässä blogissa, ehkä . . . Nimittäin saattaa olla niin, että tässä vuosien mittaan johonkin kuvaan on talkkari tullut dokumentoiduksi . . .

perjantai 5. joulukuuta 2014

Itsenäisyyspäivän aattoa . . .

  Todentotta, huomisella Suomi jälleen juhliin 1917 tapahtunutta itsenäisyyttään, jossa oli alkutaival hieman poliittisestikin kimurantti . . . mutta kumminkin: Kolinkertainen eläköön- huuto siitä.

  Ja pakko mikä pakko; Mia Mari Johanna on antamassa oman "ei niin pienen" panoksensa tulevaan itsenäisyyspäivään, mutta näillä näkymillä vain tänään aattona, ei itse juhlapäivänä.

  Kansa lienee tulee "nauttimaan" tai kärsimään suureellisesta ennakkomainostuksen mukaan, jossain slummituvassa lähiökuppilassa joka on blokannut nimensä Italian suunnalta . . .

  Talkkarien salaseuran toinen agentti on erittäin lähellä tarkkailuasemissa ja on rapoirtoinut pikaisesti, että valmistelut tulevaan glamouriseen keikkaan on aloitettu . . . Talkkarin mielestä se "valmistautuminen" on jo tapahtunut erilaiasia päihteitä nautittana jo erittäin kauan sittten mm. vauvan pers`talkkian nenään vetämällä . . .

  Enempää tässä vaihessa iltaa ei ole mahdollista paljastaa enempää, sillä salainen agentti ei olisi ei niin salainen ja joutuisi Mia Mari Johannan juristien kautta erittäin raskaaseen rikostutkintaan. Mutta itsenäisyyspävän kiireiden jälkeen varmaan ja taatusti palataan asiaan.

keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Sotaveteraanit, vanhukset ja . . .

  On taas huomattavissa, että vaalit on lähestymässä ja erilaiset tyrkyt ovat löytäneen epäkohtia yhteiskunnasta ja nostanee ne vaaliteemoiseen. Ja tottahan toki tällä tapaa vetoavat ihmisiin ja yrittävät päästä sinne "torkkupeiton alle" vetämään lihavaa liksaa . . . Toista se on ykstyisyrittäjällä . . . . Eli tässä yksi esimerkki, hyvä sellainen mutta miksi kukaan ei tee radikaalisti mitään:
http://annaleena.puheenvuoro.uusisuomi.fi/48741-hyvantekevaisyysjarjestojen-johtajilla-jattipalkat

 Ja talkkarien salaseuran salainen agentti oli nähnyt telkkarissa seuraavan dokumentin:
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2013/06/03/viimeisen-veteraanin-jalkeen-kasikirjoitus

  Ja vielä itse Mia Mari Johanna on ollut vanhainkodissa (kuulemma) yhteiskuntapalvelussa, suorittamassa rangaistustaan muuntona . . .
  Jos sodassa ja tai kotirintamalla on ollut kovia aikoja, niin täytyy vaan ihmetellä näistä asioista päättäneiden motiiveja . . .  Se suuri salaliittoteoria jälleen nostaa päätään . . . Talkkari kun pitää yli kaiken niistä ja tutkii . . .

  Jos ja kun Mia Mari Johanna on mahdollisesti käynyt suorittamassa "tehtäväänsä" niin sodan ja pula- ajan kauhut ovat nousseet vanhusten mieliin ja alkavat jollain aikavälillä riistää itseltään hengen . . . 
 

maanantai 1. joulukuuta 2014

Lyrica- Harhaa . . .

  Tässä on pikkuhiljaa tipahdellut yhtä, jos toista tiedonmurusta itse glamourisen managerista / keskustan kunnallisvaaliehdokkaasta / pullantuoksuisesta Woman`s Mc:n perustajasta, joka lienee nyt taas vaihteen vuoksi on nimeltään Jarna Lahdenvuo.

  On vettä valunut Kerevanjoessa, litra jos toinen . . . Että tyttärelle hankittu mielikuvitusponi ei ole ehtinyt, muuta kuin ryystää pintakuohuista  . . . ja se Range Rooverikin on vielä ihan tehtaalla erikoisvarusteltavana . . .

  Talkkarin salaseuran salaisella osastolla on ihan aikuisen oikeasti dataa siitä, että tämä sekakäyttäjä on yrittänyt ostaa reseptilääkkeitä (LYRICA)  . . . kun itsellä on a) kaikki käytetty b) ei saanut uusittua reseptiään . . .
  Kun ns. salamyyjä alkoi epäröimään, niin johan hinta nousi yhtä kapselia kohden  . . .  jopa kymmenkertaiseksi. Mutta olkaamme huoleti, ao. lääkkeiden laillinen koekäyttäjä kärräsi ylimääräiset pillerit apteekkiin tuhottavaksi, Jarnan harmiksi lie.

  Ja keikkaa pukkaa, nimittäin oikeudenkäyntien osalta . . . On vielä jokuset käräjät vielä käymättä . . .

Viikonlopun jälkeisiä.

  Talkkarilla ja muillakin normi- ihmisillä on ollut touhua viime viikonloppuna, mukaanlukien pikkujoulut ja muut vastaavat kinkerit. Helppoa on monella valita juhlapaikka, kun ei ole listalla glamourista HelloKitty nauha- showta . . . Mutta ainakin Helsingin ydinkeskustassa on ollut ja on pieni vaaramomentti, että Mia Mari Johanna Tukiainen glamourisesti tulee "kylkiäisenä" jonkun juopuneen "johtajan" mukana . . .

  Mia Mari Johanna on talkkarien salaseuran salaisten agenttien mukaan alkanut ainakin sanalliseen lyttäykseen tai sotaan entisiä hännystelijöitään ja perhettä kohtaan . . .  Ja taas varmaan ja jossain vaiheessa joku joutuu raskaaseen rikostutkintaan.

  Entisen ESSO:n baarissa on alkanut kansalaiskeräys, sillä ilmat alkavat kylmetä ja Mia Mari Johanna ei yleisesti tiedossa pukeutumisen mukaan . . . Käytä juurikaan alapäänsä verhoilussa juurikaan mitään eli hakusessa on rahasumma jolla saisivat hommatuksi kunnon kalsarit Mia Mari Johannalle . . . Pinkit tottakai . . . Ettei ala tuo munuaisaltaiden tulehdus uudelleen tai muu vastaava "vaiva" mikä estäisi tulevat joulukiertueen keikat.