perjantai 20. helmikuuta 2015

Pirun perilliset ? ? ?

  Jotain yhteistä on Mia Mari Johanna Tukiaisella ja Anneli Auer:teella, nimittäin kumpainenkin on enemmän tai vähemmän pystynyt välttämään lain kouran. Auer näet jo toistamiseen on todettu syyttömäksi miehensä murhaamiseen.
  Tukiaiselle on taaseen kyllä tipahdellut tuomioita, mutta aina asteikon alapäästä . . . Nooh, kertomansa mukaan Vantaalla ei osaa edes lyödä. Vantaan istuntoa oli seuraamassa talkkarien salaseuran salainen agentti, joka kommentoi tapahtumia melkein reaaliaikaisesti. Tosin siitä alkoi agentin hidas ja varma alamäki, kaikinpuolin. Kellokoskella nyt oleilee ja raportoi sentään toisinaan pullantuoksuisesta WOMAN MC:n perustajasta ja johtajasta, joka oli myös tunnettu erikoisista muuveita Johannan taustatanssijana. Ura tosin oli erittäin lyhyt ja tapahtumarikas.

  Talkkari ajatteli tässä ottaa muutaman viskipaukun ja visioida mielessään, mitä tapahtuisi kun Anneli ja Mia Mari Johanna tapaisivat Vantaan vankilan käytävällä. Tai vielä jos talkkari vahventaa olotilaansa, niin nämä olisivat peräti sellitovereita.

  Mutta kaukana on oikeuslaitos, aidon oikeista ja oikeudenmukaisista tuomioista . . .