torstai 17. joulukuuta 2015

Joulun odotusta . . .

  Talkkari on huomannut, että jonkinmoinen joulun ostoskiima on vuosi vuodelta aikaistunut . . . Mutta, myös muunlainen glamourinen sekoilu ja julkisuuden hakuisuus . . .

  Ja esimerkiksi voidaan nostaa Super- Marjo Niittyviita, toteutumaton hiihtotoivomme joka on kuulemma helvetin hyvää pataa, välittämättä vihitystä tossukastaan huolimatta. Lie vielä Itävaltalaisen etunoja Marjon päällä vielä toimii . . . Ja tuloksen on ainakin yksi . . . mutta virallisestihan aviomies saa kaiken kontolleen.
  Marjo tässä taannoin vuodatteli, että hampaita ja tukkaa lähti kun nuorinmaista odotteli . . . ilman lääketieteellistä koulutusta talkkarikin sen ymmärtää, että ottaa se kroppa ihan mistä vaan sikiölle syötävää kerta friikki vetää jotain diettiä odotusaikana . . .

  Ja aivan ohittamaton on glamourisesti Mia Mari Johanna . . .  Aina välillä muistellaan edesmennyttä siskoa . . . kun sekahuuruiltaa ehtii. Muutoin keikat ovat menneet glamourisen loistavasti, mutta järjestäjän puolelta on tekniikka aina pettänyt . . . ei ole löytynyt c- kasettisoitinta ja ei tuo alkuperäinen äänitekkään ole glamourisessa loistokunnossa, lie missä liemissä on pyörinyt.

  Mutta jotain, hyväpahaa tai päinvastoin . . . Riidat ovat unohtuneet sulhasen kanssa tai sitten lopullinen rävähdys on vasta tulossa . . . Täytyyhän sitä jotain palstantäytettä saada, kun muutakaan ei enään ole. Tosin edelleen on voimassa talkkarin kutsu tarkistuspunnitukseen . . . saataisiin todellakin tietää glamourisesti mitä Mia Mari Johanna todellakin painaa. Vaatekoon määrittelyssä kyllä tuottaa ylipääsemttömiä vaikeuksia, sillä yhdellä jos toisella on oma kokoluokituksensa . . . mutta taatusti Mia Mari Johanna ei ole ns. mallimaailman nolla (0) kokoa, pikemmin eteen voi laittaa ykkösen (1) tai pikemmin (2) kakkosen. Siis mallikokoa 10 tai 20, eli xxxxxl- malli.