tiistai 26. huhtikuuta 2016

Harhoja sekä näkyjä.

  Jaahan, syökykierre päihteiden kanssa vaan kiihtyy kiihtymistään. Kuka ihme oikein niitä nappeja Mia Mari Johannalle järjestää ja millä korvauksella ? ?

  Talkkarin täytyy vähän nostaa virtuaalisesti virtualista Hankkija- lippistä, kun suoranaisesti ei ole juurikaan alkanut sekaantumaan tähän Sipilän toivottamia karvaranne MA- TU lapsien invaasioon.  Muuten, se raiskattu nuori tyttö Sipilän kotikunnassa oli, kuulemma veljentytär . . . Liekö se jumala jollaintapaa on jo etukäteen rankaissut  . . .
  VAi onko vielä sen verran järkeä päässä, vai kaukaa viisaasti ollut hiljaa ja sitten tilanteen kehittyessä tietyyn asteeseen . . . Avaa tuo "monttunsa" . . . sitten ja toki glamourisen profetaallisin kiertoilmaisuin . . . Taattuun Tukiaslaiseen tapaan ? ? ?   

  Talkkarien salaseuran salaisessa osastossa on arvuuteltu sitä, että lie seuraavaksi Mia Mari Johanna ilmoittaa tulleensa raskaaksi "pyhästä hengestä". Lienee tuleva sulhanen ei ole ollut osallisena tässä tapauksessa . . . Sentään saa aina kahdesta: Kysyä ja olla ilman

  Ei taideta viettää häitä, liekö hautajaiset ajankohtaisemmat ? Entisen ESSOn baarissa kuulemma keskikaljapöhnässä tuumivat.