keskiviikko 19. helmikuuta 2020

Peukaloita(kin) pyörittäen.

 Taas on vuosi vaihtunut ja uudet kujeet astuneet kehiin. Harvinaista herkkua, kun täydellä palkalla saa olla kotona (remppa yms. varaus).

 Tosin talkkari on nykyään ns. toisen asteen koululainenkin. Paska vaan, että ei numeroita ole aikoihin annettu oppimistasosta. Tosin talkkari on pari kertaa jäänyt kiinni tupakan poltosta koulun alueen liepeillä. Sielunsa silmin talkkari näkee tulevan keskustelun, kuin Rummukaisten veljesten Ana jutteli mp- poliisin kanssa. https://www.youtube.com/watch?v=19r7FHK5sAY

 Talkkari nyt, kun jo jokusen aikaa asunut "maalla" niin on alkanut miettiä maanviljelyä . . . Ensialkuun vaan ihan pienimuotoisesti, vaikka nauriin kasvatusta. Kaveri on luvannut pienen lohkon lainata kokeiluun, kas kun Suomessa tuota entistä "perunaa" viljellään, vaan jokunen 90 hehtaaria. Pienestä se alkaa ja taivas on lopuksi varmaan rajana. Jos siitä uusi ura urkenisi.

 Täytynee vaan tarkastaa nuo EU- tukien määrä, kun velkarahalla Suomi elää. Kyllä, jos jotenkin edes onnistuu tuo nauriin kasvatuksessa, niin vihervassareille lähtee kerppu jos toinenkin, liitesanoilla: Paskalla ja sen puhumisella kasvatettu, ilman ilmaston muutosta ja sähköstetyllä traktorilla (valot ja startti).