perjantai 9. lokakuuta 2020

Perse edellä puuhun, jälleen kerran.

 Kiittäkäämme siis niitä uuvatteja, ketkä menivät halpaan - Alkaen "vappusataseen" uskoneet, unohtamatta toki nukkuvia äänestäjiä. Kaikki kärsivät, mutteivat tasapuolisesti. Harva joukko naatiskelee nyt, väärin äänestäneiden tuloksista.

 Talkkari tässä on sentään muuttanut maaseudun rauhaan ja täällä vihreät eivät todellakaan "hillu" kuten, Helsingissä. Erikoisena huomiona, talkkarin silmiin pisti - nämä Elokapinalliset käyttivät istuinsuojina, uusiutumattomia luonnonvaroja . . . muovisia alustoja, ettei persettä palele. Laittaako miettimään lukijaa näiden todellisista arvopohjista tai tarkoituksista ?  Tai missä näiden häiriköiden vaatteet on tehty ? ?  Tuskimpa ihan kotimaassa ja hevoskyyydillä tuotu heidän ostettavaksi, KELA:n / sos.toimiston / valtion myöntämien opiskelijarahoilla ? ?  Vaiko: Pappa betala ? ? ? Kuten entinen kiihkovasemmistolainen aikoinaan teki . . . 

 Talkkari on tässä, myös pohtinut: Lihan syöjällä, kun vesi herahtaa kielelle hyvän pihvin saadessaan eteen- Niin vegaanilla sylki roiskuu nurmikkoa leikatessaan ? Eläimet ovat tuntevia, mutta kasvit eivät kuulemma ole . . . Tarkoituksen mukainen logiikka tai sitten ymmärrys ei riitä saatuihin tutkimuksiin ?

 Talkkari ei ihan halua täysin mollata näitä vihervassareita täysin, ovathan he osa elämän kiertokulkua. Kuollessaan madot ja mikrobit saavat ravintoa. Toisaalta, jos tuhkaukseen päätyvät - Mikä ei ole suotavaa hiilidioksiidipäästöjen ja mikrohiukkasten, unohtamatta toki käytettävästä polttoaineesta johtuen, lienee ei aatteen puolesta ole todellakaan sopiva toimenpide.