sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Katkeruuden karvas kalkki.

  Ensinnäkin vihreät ovat lähteneet hallituksesta (kansa kiittää) lupauksensa mukaisesti, mutta aivan liian myöhään, siis kansan näkökannasta ajatellen. Vihreiden mielestä aina ja ikuisesti heidän ajamat aatteet ja päätökset ovat olleet niitä ainoita oikeita ja muiden puolueiden täysin vääriä.

  Toiseksi, eipä myöskään ole Mia Mari Johanna Tukiainen oppinut mitään siskonsa Julian kuolemasta, sama meno jatkuu omaan glamouriseen pinkkiin tyyliinsä. Samalla tapaa yrittää nyt taas kerran syyllistää pikkusiskoaan Julian kuolemasta: MISSÄ oli Jasmine kun Julia kuoli???? MIKSI Jassu ei lentänyt Julian perään Jollakseen???? No mutta kaikkihan on mun vika aina!!!!
  Niin tosiaan, kun muistelee kyseisen tragedian vaiheita, niin glamourisesti Mia Mari Johannalla oli jotain bisneksiä tsm. meneillään ja ei lie juolahtanut mieleen siskonsa kuntoa kuullostella, vaikka Suomessa oli. Tämä Jasminen raaka ja epäinhimillinen lapsus tarkistaa isosiskonsa olotila lie johtaa raskaaseen rikostutkintaan.
  Itse Mia Mari Johannan rattijuopumus syyte ja tuleva tuomio saivat hieman glamourisen pinkin päätöksen . . . Syyttäjä esittää ehdotonta . . .

 Myöskin Mia Mari Johanna on kunnostautunut lääketieteessä, eritoten malarian erään jälkitaudin diagnosoinnissa  . . . lesbous tsm on kuulemma se. Kuulemma Mia Mari Johanna ja Merikukka Forsius ovat sairastaneet saman malarian yhden muodon:  Plasmodium falciparum,  joka on yksi viidestä aiheuttajasta.
  Mia Mari Johanna on oman käsityksensä mukaan parantunut paremmin, kuin Merikukka . . . joka kuulemma naisen kanssa yhdessä . . . Lie kumminkin syynä Vanhasen Matin huonot uuniperunat . . .

  Mutta tänään saa pienen ripauksen galmourisesta, muunnellusta HelloKitty- nauhatanssista nauttia Joensuu . . . Siellä oleva talkkarien salaseuran salainen jäsen tosin on jo perjantaina lähtenyt metsään ja syvälle, puolukkaan kertomansa mukaan.
  Talkkaria jäin vähän kaivelemaan tuon malariamuodon jäkitauti, joten pitänee ottaa yhteyttä looshin lääketieteelliseen (melkein) asiantuntijaan, jahka ensin pääsee katkolla ja ties milloin pois. Kuulemma vieläkin viikon jälkeen hönkäilee mittariin yli törkeän rattijuopumuksen ylittäviä lukemia (alkaen +2 promillea) . . .