tiistai 23. syyskuuta 2014

Raskas rikostutkinta . . .

  Ainakin Helsingin huumepoliisissa ja sen entinen päällikkö Aarnio lienee tavallaan salaa on onnellinen, että itse varsinaisesta Paatero- organisaatiosta täysin eriytetty, poliisin sisäistä tutkintaosastoa ei ole olemassa. KRP on kumminkin aina jollain tapaa kytköksissä Paateron porukan kanssa . . .
  Ja mitä enemmän paskakasaa pöyhii, niin sitä enemmän se alkaa tuoksumaan . . . tällä kertaa kohteeksi on joutunut MC Helsingin huumepoliisin, Kuopion kalakukko- alajaosto:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014092318689608_uu.shtml

  Ihmeen hiljaa on poliisien organisation "presidentti" poliisiylijohtaja Mikko Paatero . . . Tosin aito poliisikoulun käymätön kun on. Ei taida tietää T/Paatero kaikkea mitä laitoksen ns. kunniakoodistoon kuuluu.
   Lie oppia ovat ottaneet aidoiksi järjestäytyneiksi rikollisjärjestöiksi leimatuista ns. moottoripyörä- kerhoista ja oppihan ei ojaan kaada . . . vaan kateelliset, ketkä eivät ole päässeet osingoille.


  Varsinkin, tuon raskaan rikostutkinnan lanseeraanut Mia Mari Johanna olisi onnes niin pinkin värisenä vuodattaisi jäätyneitä kyyneleitä pitkin poskipäitä, kun tällainen erillisorganisaatio automaattisesti ottaisi Mia Mari Johannalle väärin perustein annettujen tuomioiden ja turhien tutkintojen uudelleen arvontaan . . . ja onnennumero olisi pinkki 13:sta. Ei ole glamourista syytä tutkia Mia Mari Johannan oletettuja rikoksia, sillä ne on vain pahasuopaisesti ja kateuksissa tehty . . .

  Vaikka kaikenlainen kidutus on kiellettyä, niin eiköhän kielenkannat ala laulamaan, jos Aarnio joutuisi katsomaan, haistamaan ja tunnustelemaan Mia Mari Johannan muunnellun HelloKitty- nauhashow:n ryyditettynä kermavaahdolla . . .  Mutta on olemassa toinenkin aspekti: Aarnio joutuisi psykoosiin ja lähtisi etsimään pyöreästä huoneestä nurkkaa, mihin pääsisi kuselle ja helpottamaan päänsä paineita . . .