tiistai 14. huhtikuuta 2015

Ken on kaikkein kaunein . . .

  Jotenkin tähän tyyliin meni ja menee missikisojen tunnari . . . Ja valtakun on saanut uuden missin Rosa- Maria Ruuti:stä . . . Ja toki kalabalikki sun muu vouhotus on taas alkanut tuoreen ja tunnustetun kaunottaren ympärillä . . . .

  Esimerkiksi Malli"mamma" Marjo Sjööroos on taattuun tapaansa aukonut päätään uuden kuningattaren ulkomuodosta . . . itse kun ollut vain mallina joskus nuoruudessaa  . . . Herramajeesus . . . . Talkkarillakaan ei paljoa värähtelisi, vaikka  . . .  Nooh . . , antaa olla.
 http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1428983898816.html

  Ettei ihan totuuskaan unohtuisi, niin glamuorisen Mia Marin Johanna synnyttänyt henkilö on ollut jossan peräkylän missikilpailuissa . . . Itse ryhävalaan kuvistus ei lienee ole ollut missään ns. kauneuskilpailluissa, mitä nyt Hello Kitty hahmojen kanssa. Varmaan oli ja on syynä pers- jalkainen ja pottunokainen savolais. alkuperä . . .

  Ja kevät etenee, joten Mia Mari Johannan mahdollisuus saada kylmettymisestä johtuvia sairauksia vähenee . . . Tosin saavutettu ihrakerron suojannee vielä pitkään . . . Ennen kuin jälleen kavitaatio- hoidot alkavat . . .