perjantai 1. toukokuuta 2015

Wappuja . . .

  Talkkari on vähän lomaillut ja kokeillut olla hunningolla glamourisesti, kuin Mia Mari Johanna . . . Mutta ei siinä normi- ihmisen maksa tai muutkaan sisuskalut kestä . . . mutta ryhävalas senkun porskuttaa punkun voimalla eteenpäin.
 
  Ja nyt kun on wappu, niin Mia Mari Johanna tuo melkein 4:n laudaturin ylioppilas voi ja saa pitää ns. lunta paskahuussin katolla . . . siis sitä valkolakkia. Pikemmin ko. henkilöllä sitä voitanee pitää jonkinlaisena "taparikollisen" teurastajan lakkina. Vielä ei ole tullut ruumiita, mutta lienee sekin aika koittaa . . . vähän voi lipsahtaa kurituksessa tai ns. itsepuolustuksessa. Vantaan sessiossahan Mia Mari Johanna valan velvoittamana on ilmoittanut, että ei osaa edes lyödä . . . huitaisuja, vaikka pullolla ei oteta huomioon. Eikä sitä, jos vähän "huojuvia homoja" kurmuttaa . . .

  Mutta yhtä kaikki . . . linnaan lähtö lähestyy, vaikka minkälaisista paniikkihäiriöistä kärsisi . . . ja toivoa sopii, ihan kaiken kansan nimissä . . . mitä nopeammin - sen parempi . . .

  Ps. talkkarien salaseuran salisen osaston salaisten agenttien kohdalla on tullut suuri vaje . . . Yksi on hullujenhuoneella ja toinen on muuten vaan kadoksissa, joten täytynee laittaa haku päälle . . . salaisesta agentista, jolla on lasikuitu- maksa ja  . . .