torstai 11. kesäkuuta 2015

Fantasiaa . . .

  Ja todettakoon otsikkoon vedoten  . . . Faktaa, Fiktiota ja suoranaista Farssia . . .
Ettemme glamourisesti sivuuta Mia Mari Johannaa, niin lie tuo vielä edelleen odottaa sitä miamilaista monimiljönääriä  . . . Hamaan tulevaisuuteen . . . Huojuvat homotkin ovat menneen talven lumia . . .

  Lienee seuraavan klipin päähenkilö on jotenkin joutunut Tukiaisten glamuisen dynastian paulouhin ja antanut oikein syväluotaavan haastattelun . . . Kas, kun ei ole Sari Havas viime aikoina ollut lööpeissä, mutta nyt rävähti kunnolla:
http://www.iltalehti.fi/viihde/2015061119844384_vi.shtml
Ah, mikä mikä juttu . . . Ja niin ne keski- ikäisen (kuten Mia mari Johannakin on) mielialat heittelevät . . . Sielujenko sympatiaa nämä tuntevat glamourisesti keskenään.


  Mutta, historian havinaa Lauttasaaren lukiosta . . . Mia Mari Johanna kuulemma saavutti suuren suosion poikasten keskuudessa ottamalla ns. blow job . . . välitunneilla . . . Näin on talkkarin korvaan usemapi samaa koulua käynyt kertonut . . . mutta eivät myöntäneet olleet moisessa toimituksessa mukana . . . rahan liikeistä ei ole sitovia todisteita olemassa, kas silloinkaan ei käyty kuittilla kauppaa . . . kuten ei nytkään.