perjantai 5. kesäkuuta 2015

Katkon katkaisu . . .

  Jahas, itse glamourinen lyllerö on taasen saanut herätyksen lähteä ns. katkolle = Akoholisteille tarkoitettuun viinasta vieroitukseen . . . Mutta mitä ihmessä Mia Mari Johanna siellä tekee  ? ? ? Eihän glomoutisesti ole myöntänyt juoneensa koskaan liikaa ja varsinkin vain ja ainoastaan laatutuotteita . . .  Uskoo ken haluaa . . . Ja rakas mamma ja pappa uskoo ihan kaiken, omalla Upsalaisen ekonomin tapaan . . .  sitä se huono koulutus teettää.
  Talkkarin telakalla olevan salaisen agentin laskuen mukaan Mia Mari Johanna on ollut ns. selvinpäin viime vuonna 2 päivää ja tälle vuodelle ns. selviä päiviä on kertynyt 3 kpl. Glamourisen laskukaavan mukaan, Mia Mari Johanna on ollut ns. raitis kolme (3) vuotta, uskokaa tai älkää . . . 

  Pappa- Murarri on lingonnut pahan silmän omavaan norsun, lie perssilmä kysessä, roskikseen. Hyvä vai paha, tulevaisuus sen tulee näyttämään . . . sentään aito ja lie varastettu feikki Hietalahden kirpparilta. Kyllä nyt fengsuin (hajun) kelpaa levitä taas . . .

  Ja nyt alta pois . . .  Kavitaatio- hoidot alkaa kohta, tosin omakustantaisena = pappa betala . . . tsm.
Voisi palvelun antaja kyllä laittaa soppariin helvetin isolla: Ihmeitä teemme hetkessä, mutta mahdottomiin tapuksiin tuhraantuu aikaa sitä enemmänkin . . .