tiistai 13. lokakuuta 2015

Isoa "jakoa" . . .

  Kalinaisen Hennahan heitti kunnon jutun julkisuuteen . . . Alkaa jakamaan persettä vain rikkaille ja vaikutusvaltasille . . .  jahka laihduttaa riittävästi.
http://www.metropoli.net/julkkikset/henna-kalinainen-kun-ma-laihdun-alan-jakaa-persetta-huolella/
  Jälleen kerran suorasukaista puhetta . . johan tuo aikoinaan "tyhjensi pajatson" kun myönsi tehneensä pimeitä promokeikkoja . . . tingeltangelia esitellessään, lie ei sentään Mia Mari Johannan glourisia rytkyjä . . .
  Hennasta alkaa tulemaan varteenotettava vaihtoehto, glamourisesti . . . Mia Mari Johannalle, sen seitsämässä taivaassa  joka tulee ehkä- mahdollisesti vaihtamaan aviosäätyä ja leikkimään Loviisilaista herttuatarta . . .

  Talkkari on alunperin käyty synnyttämässä Helsingin ulkopuolella ja jonkin aikaa siellä asuneena on jonkinlaisia yhteyksiä ns. rantasuottalaisiin siis Sipoosta itäänpäin . . .
  Eli "jotain on" talkkarinkin tiedossa tulevasta "onnellisesta" aviomiehestä, mutta ei vielä parane melkein kihlaparin onnea koetella . . .  vielä . . . Kaikki aikanaan.

  Mitä ilmeisimmin Hanna on laittanut sevenhevenin inhokkilistalle, kerta toisaalla on antanut suurenmoisen vision tulevasta . . . kurtisaanin elämästään. Lienee tuo sitten melkein palajaa entiselle salarakas- tasolle tai vähän siitä alle. Mia Mari Johanna on kulemma kyllä ihan muutamasta viinaryypystä antautunut . . .  Siskolikalleen kyllä opetti tiiviisti: Jos selälleen heittäydyt ja jalkasi avaat, niin pyydä aina rahaa . . . tämäkin on todennettu monessa ei niin glamourisessa yhteydessä . . .

  Ja entisen ESSO:n baarissa käy taas vedonlyönti kiivaana . . .  ennen vai jälkeen joulun, Mia Mari Johanna heivaa ylkänsä pois, vaiko tätä ymmärtää glamourisesti poistua vilkkaasti takavasemmalle.