lauantai 24. lokakuuta 2015

Naitatuksia.

  Julkisessa maailmassa ollaan kohuttu, tai oikeammin ei ole juurikaan ylittänyt uutiskynnystä, että Mia Mari Johanna on tekeytymässä oikein rouvaksi. Voi sitä onnetonta Loviisalaista "pässiä" jota viedään liekanarussa, kuin sikaa teuraaksi. Se "sika" ja voidaan lieneen todentaa, jo käytöstapojen sekä olomuodon osalta glamourisesti Mia Mari Johannaksi . . .  Ja samaan hengenvetoon talkkari pyytää anteeksi kaikilta Sus scrofa domestica:n edustajilta, mukaanlukien kaikki samaan sukupuuhun sisältyvät sorkkalajit. Siis "sika" vie "pässiä" teuraaksi, eli tässä tapauksessa ei niin rauhaisaan avioliiton satamaan.
  Ei siis todellakaan tarvitse ihmetellä, miksi myrskyt, tornadot ja pyörremyrskyt on aikojen alusta nimetty naisten nimien mukaan. Näet missä glamourisesti liikutaan, niin jonkinasteinen täystuho jää jälkeen . . .

  "Pässi" on samaa luokkaa, kuin Mia Mari Johannan glamuorinen entinen aviomies AERTO, joka oli hetken jollaintapaa yhteenliittyneenä ex- manageriin: Woman`s Mc:n perustajaan ja johtajaan, tuohon joka on kätellyt jopa Matti Vanhasta. Eli Jarna . . . mikä lie sukunimi nykyään . . . Leskelä tai joku muu . . .

  Se miksi Kalinaisen likka on alkanut dietin on, että jos tällä kertaa ehtisi morsiusneidoksi häihin . . . on ilmoituksena ollut se, että ei saa näyttää samalta . . . kuin morsian Mia Mari Johanna, painonsa puolesta. Näin kertoo sisäpiiri, joka on kuiskaillut talkkarien salaisen agentin salaiseen korvaan.

  Täytyy vaan toivoa ja pyytää luojalta varjellusta poliisilaitoksen wanhan ajan lyhdyn puolesta, ettei hääkiimassaan sitä Mia Mari Johanna glamourisessa sekakänissään menisi rikkomaan . . .