tiistai 8. maaliskuuta 2016

Huomenna on päivä uusi ja sen jälkeen,

  Huomennahan on taas ja voitaneen todeta, että käräjäoikeuden- sarjakävijän päivä taas. Siis jo talkkarin salaseuran salaisen tuksu- osaston tukkikirjanpidon mukaan jo x- kerta. X kirjain siksi, että kirjaa pitänyt talkkari, toki pitkän linjan ammattilainen mutta kumminkin vain sivutoimisena hommaansa hoitanut, mitä nyt poliisina muun ajan ollut. Nyt päässyt eläkkeelle ja retkahtanut ryyppäämään . . . esimerkki lie teki kaltaisekseen. Eli se siitä inside- tiedosta toistaiseksi.

  Jostain jotain syytetään ja toki jälleen glamourisesti Mia Mari Johanna Tukiainen on täysin syytön. Ja jos tuomiontynkää tulee, niin väärin perustein tuomittu ja asianAjani (valtion kustantamat) tulevat tekemään rikosilmoituksia ja jälleen alkavat raskaat rikostutkimukset . . .  Jälleen kerran . . .


  Niin tai näin, tänään on kansainvälinen Naistenpäivä . . . lienee tuo Mia Mari Johanna on saanut oikein shampanjaa sängyn vierelle, kera mansikoiden yms. yms. yms. Tai jos ei, niin turpa turpoo jollain . . .  Toista se oli Miamissa ja Dubaissa . . .
  Mutta, odotellaan mielenkiinnolla 14.03:ta päivää.
Näet se on kansainvälinen pihvin ja suihinoton päivä, (hetero)miehille . . . Liekö tuo pyylevä morsian tulee antamaan glamourisen gliimaksin olevalle / tulevalle rahoittajalleen . . . Vai onko se vakiintunut tapa lauantai- illan viinipillerihjuumassa . . .tyhjälle viinikalikalla otsikkoon ?