torstai 25. helmikuuta 2016

Onnellisuuspillereitä . . .

  Onnellisia on yksinkertaiset, jossain ollaan tavattu näin sanoa. Mia Mari Johanna Tukiaista voidaan sanoa hyvällä omallatunnolla ja käsi raamatulla näin myös luonnehtia . . . Mutta, mistä Mia Mari Johanna haalii tai vetään vielä yksinkertaisempia ja tyhmempiä itseään kohti.
  Viimeisin, tuo tuleva ylkä (ehkä) antaa itseään pyörittää kuin hyrrää . . . tai ex- puoliso Arto . . . samaa sarjaa, unohtamatta loistavia taustatanssijoitaan . . . "huojuvia homoja" .

  Ja vielä nenästä vedettäviä on poliitikot . . . ex- ulkoministerillä vähän tuli näppäilyhärö valtion kustantamalla Nokia- kännykällä, näet näppäili itsensä ulos ministerin pallilta . . . ja ei lie edes päässyt glamourista privatti- tanssia, eikä perinteistä patjapolkkaa kokeilemaan.
   Ja ei niin uutena tietona on paljastanut, että Toimi Kankaanniemi, tuo kerubikasvoinen, pervo, josta kansan hiljaiset rivit vaan ovat olleet hiljaa . . . on myös takinkääntäjä. Kristillisten entinen kansan"edustaja" ja raittuisministeri, kenen suu onkaan sitten tuohesta tehty. On myös jotain huseerannut Mia Mari Johannan kanssa "jotain" mystistä leikkiä . . . Nooh . . . paljastakoon jotkut vähän lisää, Talkkari sitten avaa sen sontakärryn takaluukun lukituksen ja kertoo kaiken . . . Tieto on valtaa, varsinkin kun sitä ei ihan heti jaa  . . . antaa toisten raottaa glamourisesti vähän verhoja . . .
  On siis Perussuomalaiset saaneet oman pervon . . . kun kristillisten anekaupan laari oli tyhjennetty tai pj  Räsänen ei enään ollutkaan kiinnostunut Toimin toimista  . . . ei tainnut olla mitään kolmiodraamaa tässä . . . Vai oliko ? ? ? 

  Tosin tässä on talkkari tuumaillut tulevaa kesää, kaikelta kantilta. On jo viime vuonna, kun MA-TU invaasio alkoi, niin huomattava pompahdus rikostilastoissa . . . raiskaukset, yritykset ja muut naisiin kohdistuva ahdistelu . . .
  Mitä jos Mia Mari Johanna kesällä kaivarin kulmilla pillerijurrissa hortoilee ja vastaan tulee kiimaisia MA-TU:ja . . . Miten kävisi tilanteessa . . .  matut makaisivat ja vaikerteleisivat rikottuja sukukalleuksiaan tsm. vai antaisiko Mia Mari Johanna vastentahtoisesti ja sitten asianajaja(ni) tekisi taas rikosilmoituksen ja poliisi aloittaisi raskaan rikostutkinnan ? ? ? Ja Mia Mari Johanna, maksusta tottakai antaisi valikoiduille "keltaisille" lehdille aukeaman jos toisenkin täyttävän haastattelun . . .

  Toki tämä oli vain pelkkää spekulatiota ja lie passin sun muun virallisten tietojen mukaan Mia Mari Johanna on "nainen"  . .. suomalainen sellainen, vaikkakin hullu (viralliset paperit sen todistaa) . . . Niin ei sellaista soisi edes galmourisesti . . . ja toiseksi siksi, että ei se hullu enään pompahda julkkistaivaan pintaliitäjäksi ja suvakkien suosisiksi ja esikuvaksi . . . Vaikka esikuva onkin päättömästä toiminnasta järjen ääntä vastaan << Elää omassa kuplassaan  . . . unnukanunnuka.