sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Talkkarin lusikkakokemus . . .

Juu . . . paljon vettä tullut taivaalta ja motokin viety talvilepoo, vihdoin ja viimein.

 Mutta ja onneksi on talkkarin villit poikamiesvuoden sitten onnellisesti ohi. Nyt talkkari vaan ajelee yhden mahtava ( on muuten kanssa ns. pulleat purjeet edessä)  takana, koko loppuelämänsä. On näet sen werran hyvät perät, niin "mopossa" kuin talkkarin loppuelämän NAISELLA.

 Talkkari on saanut aivan mahtavaa vierihoitoa, siihen että ei ole hetkeen voinut ajaa motollaan, toinen kun ymmärtää toista ja aivan täydellisesti. Saanut oikein ns. lusikka- hoitoa useamman kerran, päiväselläänkin. Ja pakko mikä pakko, välillä nousta ruokkimaan muutakin, kuin rakkautta. Talkkarikin on tässä viikonlopun aikana sen 5 kg. vähäntään laihtunut . . . Sitä se rakkaus teettää.
 Ja onhan se muutakin teettänyt, tuli paikkakunnan ainoaa kiertoliittymään kierrettyä sen 5 kertaa ja piruuttain vastapäivään . . . Ei saanut talkkari silmiään irti tuosta naisestaan . . . Tähtisilmä ja sydän perään.

 Tosin lienee työntäyteinen kesä tulossa . . . Talkkarin on aina talkkari ja vähän rakennusmieskin . . , Ja lienee repettuaaria täytyy kasvattaa tuonne puunkatkomispuolelle. Parisen koivua pitää kuulemma saada vaaka- asentoon ja siitä sitten saunanlämmitykseen jalostetuksi . . . Ettei vaan talkkari innostuisi tästä uudesta hommastaan liikaa . . . Saattaapi olla naapurustonkin puut sitten olla vaaravyöhykkeessä.