perjantai 15. helmikuuta 2019

Ihmeparantuminen . . . talkkarillekin käynyt.

  Juu, talkkarikin on päässyt vakuutuslääkärien "ihmeparantumiseen" sairaudestaan tai vammastaan, suureen joukkoon . . . Aikoinaan, noin vähän yli 2000- vuotta sitten, Jeesus- Jumalan tuo poika, paransi ihmisiä- - - -  Lasarus, ota vuoteesi ja käy yms. mitä talkkari raamatusta muistaa . . . intissä putkassa, jossa oli ainoana lukemisena raamattu . . . Ja likainen mielikuvitus . . .


  Talkkari on siis kokenut lääketieteen lisensiaatin (LL) päätöksellä, pelkkiä papereita katsomalla, että lääketieteen tohtori ja erikoistunut vielä ortopediaan eritoten . . . ja pari muuta samanlaista, alan ammattilaisen diagnoosin, tyrmää . . . parilla lauseella . . . Nooh, talkkarin kysellessä- EI kelpaa edes leikkaukseen assistentiksi, pysyköön leikkaussalin ulkopuolella.
    Siis talkkarin rakas laskenut, että noin 6 kk. s-lomaa ja on jäänyt ottamati sen 1 000 000 (miljoona) askelta, a`0.60 cm/ askel . . .  Tosin tässä tuli tehtyä jalkatesti . . . jalkalihasten kunto, ikäisekseen . . . on erinomainen. Siinä 20- vuotta nuoremmatkin olisi kateellisia . . .  30 sec. kyykkyn ja sormenpäät maahan  . . . 32 krt.


  Mutta, perjantai ja kohta lienee saunaan kivien alle tulta ja takkaan valkeaa, että saa sen makkaran paisteltua, takan hiilloksella . . .  Ja, toki unohtamatta . . . talkkarin akan tekemää sinappia . . . Se on sitten, jos myyntiin tulee . . . hinta sitten on kohdallaan . . . tutut saa alennuksia . . .


  Jk. Kiivana kyllä käy uuden moton etsiminen, ensi suveksi . . . akalle kanssa . . . mutta tosin vaan 600 cc . . . ja lie mieluummin kuristettuna . . .