lauantai 9. helmikuuta 2019

Kaaostako . . . malliin 19 . . .

 Juu, on tuota sisällissotaa-  veljesotaa- kapinaa viime aikoina hehkuteltu lehdyköissä. Toki kukin katsantokannaltaan, vielä toistaiseksi.

  On vaan aineksia . . . uuteen "hässäkkään" kun kansan valitsemat ovat oikein "kunnolla" alkaneet repimään rahaa itselleen, aatteelleen ja ties minne muualle.

  Vaaleilla valittu piäministeri, lupasi Kempeleen talonsa alaikäisille "turvapaikan" hakijoille - - -
Loppupeleissähän ei se kuulemma ollutkaan "turvallinen"  . . . Liekö syynä paikallisten, suuttumus tsm. tai sitten kuulemman mukaan, Sipilän veljentytär raiskattiin siellä suunnalla. Ja nimenomaan, kuulemma "turvapaikan" hakijan toimesta . . . Tämä siis, poliittisesti varteenotettavaa huhua, mitä ei KEPU vahvista, ainenkaan talkkarille.

  Ei sen puoleen, se hiusvahalla hiuksensa hoitanut "turvapaikan" hakija, on internetin ihmeellisessä maailmassa postattu, vaikka missä ja vailla minkäänläista "hätää" - jollei lasketa fyrkan loppumisen alkamisesta. Ja kuulemma "olisi voinut" todistaa olevansa "ala" ikäinen . . . Uskoo ken haluaa . . .


Tämä alkuperäinen "vuodatus" on aikaa, melkein miekka ja kilpi . . . Mutta taas on tapahtunut . . . Oulussa, Pietarsaaressa ja muuallakin on . . . paljastunut ulkomaantuontina, pedofiilirinkejä- alaikäisten tyttöjen järjestelmällistä hyväksikäyttö- köyrimistä . . . Ja tuo poliisi, poliittisen ohjauksen toimeenpanemana, piilottelee- vähättelee yms. ko. rikoksia . . .