perjantai 3. lokakuuta 2014

Talvi lähestyy . . .

  Ensinmäiset pakkaset on koettu ja auton ikkunoita puhdistettu jäästä, Talkkari kun on tallipaikkansa luovuttanut nuorisolle musiikin tekoa varten.  . . . Ja sinne ei ole tervetullut Mia Mari Johanna . . . Ei edes selvinpäin.
  Lie tuo joutuu olemaan ihan aikuisen oikeasti olla ottamatta kuppia, kun kahdesti viikossa pitää "runoiltoja" tsm. elämänsä ehtoopuolella oleville ihmisille . . . Ei ole näköjään vanhusten rääkkäämisellä mitään rajaa . . . Ei riitä kerta viikkoon suihkussa käynti tai jatkuva wanhuusvaippojen käyttö, vaikka muutoin rakko ja suoli toimisi normaalisti . . .

  Talkkarien salaseuran tämä nuorempi agentti on ilmeisesti luisumassa alkoholismiin, mitä nyt päättelee salakoodilla lähetetyistä viesteistä . . .  Ja tässä yksi esimerkki oikoluettuna:
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014100318716380_ul.shtml

  Sentään talkkarien salaseura on jollain tapaa vielä ajan hermolla, että Mia Mari Johanna Tukiainen sai viimeisimmän tuomion törkeästä rattijuoppoudesta: 100 päiväsakkoa / 12 euroa kpl. Lie se kuuluisa meikkipussukka jossain vaiheessa kevenee . . . viimeistään silloin, kun tulee tapansa mukaan kiinniotetuksi ja kollataan hakuja . . .  mutta vanha sanonta pitää paikkansa: Money talks . . . lie tulee se Udi apuun taas kultaisen Amex:n kanssa . . .

  Talkkarin ja salaseuran täytyy tässä syyskiireiden jälkeen vähän palata "markkinoille" ja järjestää jotain hauskaa kaikelle kansalle . . .