perjantai 5. joulukuuta 2014

Itsenäisyyspäivän aattoa . . .

  Todentotta, huomisella Suomi jälleen juhliin 1917 tapahtunutta itsenäisyyttään, jossa oli alkutaival hieman poliittisestikin kimurantti . . . mutta kumminkin: Kolinkertainen eläköön- huuto siitä.

  Ja pakko mikä pakko; Mia Mari Johanna on antamassa oman "ei niin pienen" panoksensa tulevaan itsenäisyyspäivään, mutta näillä näkymillä vain tänään aattona, ei itse juhlapäivänä.

  Kansa lienee tulee "nauttimaan" tai kärsimään suureellisesta ennakkomainostuksen mukaan, jossain slummituvassa lähiökuppilassa joka on blokannut nimensä Italian suunnalta . . .

  Talkkarien salaseuran toinen agentti on erittäin lähellä tarkkailuasemissa ja on rapoirtoinut pikaisesti, että valmistelut tulevaan glamouriseen keikkaan on aloitettu . . . Talkkarin mielestä se "valmistautuminen" on jo tapahtunut erilaiasia päihteitä nautittana jo erittäin kauan sittten mm. vauvan pers`talkkian nenään vetämällä . . .

  Enempää tässä vaihessa iltaa ei ole mahdollista paljastaa enempää, sillä salainen agentti ei olisi ei niin salainen ja joutuisi Mia Mari Johannan juristien kautta erittäin raskaaseen rikostutkintaan. Mutta itsenäisyyspävän kiireiden jälkeen varmaan ja taatusti palataan asiaan.