keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Talkkari lomailee . . .

  Siis näin nyt joulun ja uudenvuoden aikaan saa vähän järjestelemällä jokusen ylimääräisen lomapäivän arjen aherruksesta, toista on yksityisyrittäjä Mia Mari Johannalla. Pitää olla timmissä kunnossa koko ajan valmiina keikoille  . . . Nooh, lie suotakoon tälläinen pieni joulukevennys.

  Talkkarin on ihan periaatteessa lähdössä käymään pelipaikoilla Kanarian saarilla, että itse ihan näkisi millaisissa loistoravintoloissa esiintyi ja millaisessa hotellissa Mia Mari Johanna, kera kiireesti mukaan oletetun ns. taustaesiintyjän kanssa aikoinaan oli. Siis historian havinaa ja sun muuta . . . Jossain vaiheessa (taas) glamourinen Hello Kitty- nauhatanssija on tuonut julki, että ilmestyy ko. saariryhmälle uudelleen . . . Unohtamatta muuttamista Miamiseen . . .

  Talkkarin akka on ollut onnekas nainen viime päivinä . . . Kun moppitukkaa taas uusittin Tallinnassa niin akka pääsi livantamaan Mia Mari Johanan ohi huomaamatta ja suoraan laivaan. Oli kuulemma ollut oikein glamourinen näky, ennen muovisen moppitukan asentamista ja sen jälkeen . . .