torstai 28. toukokuuta 2015

Loppukevättä ja alkukesää . . .

  Jaahas, se on sitten uusi ja uljas hallituskin muodostettu . . .  Keppiä vai porkkanaa on tulossa, jatko sen näyttää. Liekö talkkari vähän kiero luonteeltaan, kun haluaisi glamourisia kommentteja päiväpolitiikasta ja ylipäänsä maamme tilasta.
  Toki oikeuslaitos ja ylipääntäsä lait ovat olleet aina glamourisesti Mia Mari Johannaa vastaan, hänhän on aina ollut se syytön osapuoli, josta kaikkia syytetään.

  Läheltä liippasi, ettei Toimi Kankaanniemi olisi glamourisesti viestitellyt Mia Mari Johannalle. Poliitikot kun pitävät yhtä, puoluekantaan katsomatta . . . Ilkka Ile Kanerva on varmaan varoitellut tätä kristillissuuntaista poliitikkoa, jolla lienee perussuomaisiin liittymisen jäkeen on maalliset himot saaneet voiton . . . Ihan kokemuksen suomalla valtiopäivämiehen arvokkuudella.

  Mutta erästä manageria talkkari on jäänyt kaipaamaan . . . Jarna "Harha" mikä lie sukunimeltään, sentään WOMAN`s MC:n peruaja sekä kiistaton johtaja (3 h:koä)  . . .  ja tätä poppoota ei sitten löydy P/ Taaperon väsäämältä järjestäyneiden rikollisjärjestöjen listalta . . . vaikka vaarallinen, kuin mikä . . .
   On varmaan Kellokoskella saatu lääkitys kohdalleen ja elämä muutenkin rattoisasti hymyilee Aerton kanssa . . . Toki toinen vaihtoehto on ollut joskus alkukeväästä siirto suljetulle osastolle.
  Itseasiassa Mia Mari Johanan kannattaisi hommata ns. hullunpaperit, niin tulevia tuomioitakaan tehtäisi rankimman mukaa. Talkkari on näet mennyt laskuissa sekaisin, että onko kaikki tehdyt jo puitu ja vedetty hoviin . . . tuomio kun on glamourisesti aivan väärä.