torstai 19. marraskuuta 2015

Eläimellistä menoa.

  Alunperin talkkarin piti vähän ruotia glamourisen Mia Mari Johannan intoa haalia koiria itselleen ja sokerina pohjalla on toki yksi minisika. Luopuminen varmaan johtui yhdennäköisyydestä Mia Mari Johannan kanssa, joita voi olla samassa residenssissä vain yksi. . .  samanoloinen ihraa yllensä varastoiva eliö. (anteeksi aidot siat vertauksesta)

  Rakkaus on rajua ja varsinkin, kun kyseessä on itse Mia Mari Johanna, joka ei osaa edes lyödä pöytäkirjojen mukaan. On näet käyty pariskuntana rasittamassa julkista terveydenhuoltoa, ylkällä ventti päässä ja Mia Mari Johannalla sormessa. Ja ihan ilman mitään ennakkotietoja tai muita visioita, kyseessä on ollut piilopullon etsiminen tai oikeammin ylkän huonomuistisuus, mihin sen oli laittanut. Reppanaresukka alkaa pikkuhiljaa löytämään paikkansa palvelijana, sekä rahoittajana glamourisen elämätavan ylläpitäjänä Mia Mari Johanna Tukiaiselle. Mutta, jossain kaukana häämöttää avioliiton rauhaisa satama . . . Rakkaudesta se hevonenkin potkii, sano.

  Mutta muutama sananen koirista . . . Ilmiselvästi mopsi on paras vaihtoehto sekakäyttäjälle. Mia Mari Johanna on sen näet todistanut kerta toisensa jälkeen, varsinkin kun on tämän koiransa lihottanut omalla glamouriselle tasolleen, toki hyvää maun puitteissa.
  Kestää kovakouraisen käsittelyn, osaa pienenä koirana piiloutua esim. sängyn allle tai muuhun paikkaan, mihin Mia Mari Johannan galmourisen notkea tanssijan tuhdinpönäkkä ruho ei taivu. Ja omaa erittäin pitkän pinnan, sekä ei pysty puolustautumaan puremalla . . .

  Jos kumminkin talkkari kerrankin elämässään tekisi jotain hulvatonta ja ennenkuulumatonta, lähtee katsomaan Mia Mari Johannan glamourista joulukiertuetta ja ihan tonttuna  . . .  kohta näet sekin hupi tulee loppumaan kaikelta kansalta, joko toimeenpantavan tuomion tai siirtymisestä avioliiton rauhaisaan satamaan.