perjantai 6. marraskuuta 2015

Tuli ja meni . . .

  Tässä on viettetty, jos jonkinmoisia juhlapäiviä ja sun muuta alkaen verokalentereiden julkaisemista alkaen. . .  on pyhäinpäivää ja hallowenia, ja glamouriseen mallin . . . varsinkin kun sen järjestää Mia Mari Johanna.

  Pyhäinpäivän kieppeillä Mia Mari Johanna kyykkäili kännipäissään jonkun haudalla ns. kunnioittamassa vainajaa . . . ja toivottavasti ao. edesmennyt ei ole vetäynyt juuri Mia Mari Johannan takia itseään ns. "jojoon".  .  . Ja toki "hyvääpäivääkirvesvartta" on asiokaasti 7,77 :n euron tarjouksella tämän käinnikohelluksen tarjoaa . . .

  Lienekö Mia Mari Johanna "harjoittaa harmaata taloutta" vaiko tukee sitä, kun ei näy glamourista viihde"taitelijaa" top 1000:nkaan joukossa verokalenterissa . . .  Ei sen puoleen nykyinen ylkäkään näy miljoonatuloineen . . . lie ne "pussit" on Mia Mari Johanna jokusen kerran, kännipäissään imuttanut tyhjäksi . . .  kuin konsanaan lukioaikoinaan Laajasalossa . . .

  Ja viimeisenä episodina on jääminen ulos jo alkukarsinnoissa Kirja- Finlandian saaminen, kun se ikuisuusprojekti ole edistynyt, edes haamukirjoittajan toimesta . . . olisihan siitä jo glamourisesti raportoitu . . .

  Siis jätettäköön tuo Halloween ihan lukijoiden mielenterveyden ja muiden seuraasten vuoksi väliin . . . glamourisesti siitä saattaa näet koitua mm. munuasaltaan tulehduksia, malariaa, sekä mielenterveysongelmia . . .