lauantai 28. marraskuuta 2015

Pikkujoulun aikaa . . . otetaan shille . . .

  Jaahas, alkaa olemaan taas ne ajat, kun pikkujouluja vietetään. Tosin kaukana on ne ajat, kun rahaa oli rustosti ja viina virtasi kunnolla. Talkkari muistaa hamasta nuoruudestaan, kun oli yhden edesmenneen pankin palveluksena jonkinmoisena pikkujohtana . . .  Poikain kanssa pidettiin kunnon pikkujoulut ja talkkari allekirjoituksellaan kuittasi illan . . . siinä kymppitonnin luokkaa oli sen illan lystin hinta. Ja laskussa ei ollut tai ei sen puoleen tulisi koskaan Ö- luokan glamourisia esiintymisiä, johan siitä saisi v- mäisen miehen maineen ja lunta tupaan.

  Ja on tullut Loviisan suunassa kuulemma lunta tupaan ja vielä jäitäkin porstuaan ja paikkakunnan ainoat tulevat glamourisimmat häät on peruttu . . . Kyllä  rakkaus on raakaa, kun kupattavalta loppuu rahat. Ja siitä on sitten alkanut jonkinmoinen pilleriralli, oheistuotteineen. Talkkari tarkoittaa oheistuotteella sitä yhtä aivonsa sumentanutta yksilöä . . . Glamourisesti toki ei kannata nimeä mainita . . . ihan siksi, että tämähän yksiö saa mikro- orgasmeja olemattomassa aivokopassaan.

  Mutta, hiljaista on ollut siellä näistä ma-tu:stu missä Mia Mari Johanna on glamourisesti vaikuttanut. Ja hyvä niin, tekeepä Mia Mari Johanna jotain hyvääkin tietämättäänkin . . . siis olemuksellaan tai jopa sen tiedolla ma-tut pysyttelevät näissä vastaanottokeskuksissaan Loviisan suunnalla.
  Edelleen hallituksen ja varsinkin Sippi- Sipilän kannattaa uudelleen harkita sitä, että Mia Mari Johanna Tukiainen palkattaisiin, vaikka pienimuotoiselle kiertueelle eri pakolaiskeskuksiin esiintymään, niin olisi taattua näissä paikoissa ensinnäkin itseaiheutettu kastraatio ja toiseksi helvetinmoinen hinku palata lähi- idän aavikolle lampaiden seuraan . . . ISIS ei ole taatusti kouluttanut taistelijoitaan tämän tyyppisen painostuksen alla olemiseen . . .

 Alluh akbar- Allah on suuri . . . Mutta Mia Mari Johanna Tukiainen on glamourisesti suurempi ! !!