lauantai 23. heinäkuuta 2011

Hullua toimintaa Norjassa.

 Taas on yksi surullinen tarina kerrotavana Norjasta jälkipolville. Ei voi talkkarikaan ymmärtää tällaista mielipuolta, vaikka jonkinmoisen joukon on niitä nähnyt.

  Mutta jälleen uutisointi on revennyt käsistä ja ken pystyy raaimmat ja verisimmät kuvat näyttämään mediassa on mediapelin moraaliton voittaja. Eikä sen puoleen, erinomainen joukko asiantutemattomia on myös suuressa viisaudessaan vailla faktatietoa, kommentoinut. Eräskin hihhuli jollain palstalla ihmetteli, että miksi miehelle oli myönnetty lupa toimintakuntoiseen konekivääriin. Samoin hölistään taajaan "automaatti"aseista, kun todellisuudessa täällä pohjolassa ei yksityisille myönnetä, kuin itselataavia tai kertalaukeavia aseita. Toki erittäin harvoina poikkeuksina on asekeräilijät.
   Toisaalta näitä aseita liikkuu ja käy silloin tällöin jopa poliisin haaviin, mutta ne kaikki ovat olleet laittomia.

 Tavallaan suureksi onneksi muslimit eivät todennäköisesti olleet iskujen takana vaikka jo ilmaisivat osallisuutensa tapahtumiin, vaan vapaamuurareihin oletettavasti kuulunut äärioikeistolainen puutarhuri. 
  Alkaakohan Norjassa keskustelu kuolemanrangaistuksen käyttöönotosta ? ? ?  Talkkari periaatteessa hyväksyy kyllä kuolemanrangaistuksen, mutta siihen tuomitessa todisteiden täytyy olla täydellisesti kiistattomia.

  Voimia kaikille siellä Norjassa tapahtumaan joutuneille syyttömille täältä lintukodostamme . . . .

Päivitys 23.07.2011 k:lo 14:29: 
 Eri lähtestä kaivetun vahvistamattoman tiedon perusteella kiinniotetulla oli luvat metsästyskivääriin, haulikkoon ja Clock - merkkinen "itseästään lataava" pistooli. Ja epäillään myös toisen toisen ampujan mukanaoloa . . .

  Mutta toisaalta, ko. käsiase yhdistettynä useampaan lippaaseen ( kapasiteetti noin 17 + 2 tai jopa 33 kaupasta ostettuna) niin löpinät ja hopinät rynnäkkökivääristä tai konekivääristä ovat lienee  liioteltuja . . .

 Päivitys 23.07.2011 k:lo 19:05
 Ja taas on eräs poliitikko, sanan siinä merkityksessä. laskenut innostuksessaan alleen ripulipaskat ja päästänyt isohkon aivoperun maailmalle. Sillä jonkinmoista arvostusta, ennen tätä möläystä päästellyt ulkoministeri Tuomioja on ollut talkkarinkin kategoriassa paskan ja mudan välimaastossa, nyt siis täyttä sontaa.
 http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Tuomioja+kirist%C3%A4isi+Suomen+aselakia/1135268000788

 Varsin hyvin huomaa kansan syvistä riveistä, kun Tuomioja on asiantuntemattomuuttaan, mutta poliittisia irtopisteitä hakeakseen kumminkin haksahtanut pahan kerran. Ja mitä vittua ulkoministerille kuuluu valtakunnan sisäiset asiat ? ? ?  Sitähän varten on olemassa oma instanssi  . . . .


 Ja viimeisin yrjö 29.07.2011 k:lo 20:20  anna munkin kaikki kestää . . .

  Norjassa puolustusvoimien ja poliisin tavaratoimittajana tunnettu Capsicum Solutions möi Anders Behring Breivikille neljä lipasta hänen Glock-pistooliinsa. Lisäksi Breivik osti Dagbladetin mukaan mekanismin, joka helpotti aseen lataamista.