lauantai 27. elokuuta 2011

Mattoja pesemässä taas

 Piti sitten käydä pesemässä loputkin matot, mitä edelliseltä reissulta jäi hoitamatta. Muijakin on tässä ollut parisen viikkoa lomilla ja hinkunut harva se päivä pesemään mattoja. Viime viikonlopun sain vielä älytettyä, väittämällä että sadetta on luvattu . Teknisesti ja periaatteessa ottaen olin täysin oikeassa, jossain päin taatusti satoi viime viikonloppuna. Mutta oppivainen muija on, sillä itse tarkasti tämän viikonlopun säätiedotuksen ja epätoivoiset yritykseni vältää mattojen pesu raa`asti kumottiin.
 Oli muija vaan unohtanut ne mätisäkit, jotka ovat tiirailemassa ja iskemässä miehiä. Jo siinä kantaessani mattoja ensimäiset huokaukset kuultiin ja eräskin jäi tuijottamaan haavi auki ja letku kädessä, joten itsensä kasteli, naamasta polviin. Tulihan siinä samalla naamanpesu ja toisaalta hyvä, sillä se on kylmää ja vähän viilensi tämän akan tunteita. Olisi muuten tutustunut kivuliaasti muijan oikeaan suoraan.

 Sillä muija aikoinaan suhteemme alkuaikoina meikäläistä ns. seksualisesti lähenneltiin tanssiessani naarani kanssa. Sillä kertaa meikäläinen oli ns. kevyttä kamaa. Muija otti ja siirsi meikäläisen sivuun ja sulavasti tuuppasi tätä naista suoraan klyyvariin ja ihan keskelle. Likka otti askeleen, jos toisenkin taaksepäin, ja onnekseen kaiuttimet pelastivat totaalisesta vaaka-asennosta. Siinä se katiska istui valomerkkiin asti, pidellen pahoinpideltyä haistintaan. Eli sydämeen ei mahdu kyllä kahta ämmää




  Muijalla olikin uudenlainen karkoituskeino, ottaen letkun käteensä ja kysyen: Kuka haluaa suolihuuhtelun ala  naturel ? ? Kukaan ei halunnut ja pesupaikka tyhjeni alta aikayksikön. Tosin tällä kertaa Talkkarin mielestä, vuosikerta oli luokkaa miekka ja kilpi. Naiset kun tuppaavat paranemaan nuoretessaan ja viinit vanhetessaan. 

 Onneksi tämän vuoden matonpesu-urakka on ohi ja voi hyvillä mielen heittää vaikka "pitkän syljen" itsepestyille matoille.