keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Karkauspäivä

Tänään on " SE " päivä, kun naiset saavat kosia miehiä ja vielä kielteisestä vastauksesta saa kangaspakan lohdutuspalkinnoksi, tai miten sen ottaa. Talkkarin yksi kaverikin oli valmistautunut valllattomien poikamiespäivien jätkumiseen hankkimalla kangaspakkoja lohdukkeiksi yrittäneillä. Tosin kun joku likka erehtyi kaveria kosimaan, niin etukäteen piti hääyö viettää, kun karkauspäivänä kaikki oli muutenkin päälaellaan. Onnistuihan se jokusen kerran, mutta tutussa ystäväpiirissä tämä tapahtuman tullessa julkisemmaksi, niin vetävälle jäi pää käteen. Ei tullut pillua, mutta kangaspakkaa meni.
  Kaveri sitten seuraavalla kerralla ensinnäkin pienensi rajusti kangaspakan kokoa ja toiseksi se "pakka" oli  kalastuksessa käytetty riimuverkko, joka ei enään pyytänyt kalaa vedessä. Ei senpuoleen ennen avioliiton satamaan lipumisestaan kaverin tarvisti vain kerran moiseen vilppiin, lailliseen sinänsä ryhtyä. Yritti välttää erään lahnan pauloihin joutumista, mutta koukkuun jäi ja taas meni hyvä ryyppykaveri Talkkariltakin haaskille. Siis kaiken takana on aina nainen.

 Talkkarilla ei moisia ongelmia sinänsä ole, kun on naimisissa ja kaksin tai useamman akan pitäminen on kiellettyä täällä. On ne muslimit kovia jätkiä, kun korvan vieressä saattaa kalkattaa neljä akkaa ja siihen päälle sama määrä anoppeja.. Tai sitten ovat ottaneet uskonkappaleita kristinuskosta, joss naisen käsketään vaieta, tiedä häntä.
 Mutta nyt tämä ukko karkaa kavereiden kanssa karkaupäiväkaljalle jos toisellekin, muistelemaan menneitä ja kauhistelemaan tulevia ukkomiehiä.