sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Matkaan käy . . .

  Talkkari on jälleen rääkännyt internettiä, kun luppoaikaa oli iltasella. Ja jälleen on kiitettävästi löytynyt materiaa, raskasta sellaista. Politiikka; ei mitään mainittavampaa. Urheilu; no jääkiekossa Ässät otti voiton ja tasasi pelit 2- 2 Tapparasta. Ulkomaat; toinen Bostonin pommimies on saatu kiinni . . . Viihderintama ulkomaat; ei mitään ihmeellistä. Viihderintama kotimaa; Johan on taas tapahtunut . . .

  Talkkari eilen ihmetteli Ässien 4- 0 voittoa, mutta lienee syynä on jollaintapaa Raumalla ollut "tapahtuma" . . . Paikallinen Onnela oli saanut maailmanluokan vieraan sulostuttamaan Satakunnan väkeä. Talkkarin inttikaveri on tuolta alueelta kotoisin ja vaimonsa kielloista huolimatta halusi, edes kerran elämässään käydä ja nähdä livenä glamourisen Hello Kitty- nauhatanssi show:n. Onnekseen oli ottanut kunnon pohjat kotona ja lisää oli litkinut baarissa . . . päästäkseen tunnelmaan.
  Ja tunnelman oli tapissa, sekä erittäin jännittävä paluuta lavoille tehneelle toiselle pääesiintyjälle, että tämä oli laskenut alleen lavalla. Onneksi jäyhä portsari huomasi tilanteen ja "siirsi" sulavasti tämän hieman sivummalle . . . Mutta tämä toinen kyllä osasi ottaa yleisönsä ja kerrankin kuva onnistui siten, ettei hän näyttänyt ns. lihavalta;
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/376142_493598570730699_988727095_n.jpg
Toden totta ei näy mitään ylimääräisiä muhkuroita tai muita makkaroita . . . Ja Talkkarin inttikaverista ei sitten ole kuulunut mitään, eikä vaimollakaan ole tietoa miehen olinpaikasta . . .

  Mutta taitaa olla valitettavasti niin, että  glamourinen viihdetaitelija on muuttamassa pois piskuisesta suomesta, suuremmile estraadeille ja peräti ameriikkaan asti . . . taas. Toki tällä viihdealan monitaiturilla on myös elokuvakokemusta . . . suomifilmissä Uivelot, eikä toki ei voida unohtaa muutamaa kertaa jonkun bändin videolla, eli taidamme saada lähivuosina sittenkin oman Oscar- patsaan omistajan ja mitä parasta sekä luultavaa, että se tulisi naispääosan esittämisestä . . .