tiistai 30. heinäkuuta 2013

Ikäkriisejä . . .

  Talkkari muistaa, kun 30 vuotta tuli mittariin ja kaverit renkuttivat koko illan Reetun kappaletta: Olen kolmekymppinen . . . Ja muutelluilla sanoilla, niin 40:set kuin 50:set tasavuosipäivät mentiin. Tosin kun se 50 vuotta alkoi häämöttää mittarissa, niin helvetin moni kysyi 50:n villityksestä . . . Talkkari kun on ollut aina vähän "villi" ja "vilmaattinen" niin ei siinä paljon eroa ole tullut entiseen elämään . . . Mitä nyt akka lähti vaihtoon. Miehillä varsinkin kuulemma ao. ikä on jonkinlainen käännekohta, tehdään kaikenlaista mitä ei nuorempana tullut tehtyä . . . 

  Johan koko kansan glamourinen Mia Mari Johanna piti etukäteen syntymäpäivänsä, jotka olivat varsinainen seurapiiri tapahtuma . . . sentään livekuvaa tuuppasi ulos internetistä. Mutta eilisellä Mia Mari Johanna tajusi tulleensa "vanhaksi" . . . Talkkari kyllä muistuttaa, että ikä on pelkkiä numeroita mutta eletylle elämälle ja sen tuomille jäljille ei juurikaan mahda mitään, ainakaan Mia Mari Johannan tapauksessa . . . 

  Kumminkin jonkinmoista kriisiä pukkasi, joko viinakset vähissä tai sitten reseptilääkkeet kateissa . . . näet suuressa tuskassaan, jälleen jonkinmoinen itsari- ilmoitus tuli kaiken kansa tietoon . . . Tosin kovin suurta uutista siitä ei ole saatu aikaiseksi, kun ei edes STT ole noteerannut asiaa . . . toisin kun eräs todellinen seurapiirikaunotar . . . Nimittäin Maria Melin on valitettasti siirtynyt ajasta iäisyyteen, muttei oman käden kautta . . .
  Punkero koko raskaalla painoarvollaan ajatteli mennä ja roiskaista Albertinkadulla sijaisevan kaupunkiasunnon parvekkeelta alas . . . Edellisessä kerrallahan oli puhetta hukuttautumisesta, mutta lie joku kertonut sen olevan melko mahdotonta . . . sen ihramäärän ja muovipussien vuoksi.
  Tunnerepettuaarissa Mia Mari Johanna varmaan kävi koko eletyn elämän ja jollain tapaa huomasi . . . glamourisuutensa, kun hulluja alkoi juttelemaan, taas. Ja hyvää peesiä antoi uusi glamourinen tollukka-tansahtelija, ei kuulemma hänellä ole oman ilmoituksen mukaan kaksisuuntaista mielialahäiriötä, eikä minkäälaista päihdeongelmaa . . . lääkäri on kuulemma tutkinut. . .

  Niin tai näin, Mia Mari Johanna Tukiainen on kansan mielestä ikäistään huomattavan paljon vanhemman näköinen . . .  ohessa vähän yli 10 vuoden glamourinen "tulos" . . .
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/524298_400189510085503_255816376_n.jpg