maanantai 23. syyskuuta 2013

Viikonlopun rientoja . . .

  Jaahas, se onkin sitten taas arki ja normuduunarin aherrus alkaa, mutta glamourisilla esiintyjillä alkaa vapaat. Mia Mari Johanna kera managerinsa on taas ilostuttanut ja sulostattunut Lahden seutua viikonloppuna, omaan alati muuttuvaan glamouriseen tyyliinsä ja tällä kertaa varmaan teemana oli tavis-spurkunainen.
  Ainoita elementtejä mitkä pysyvät, ovan eri vahvuuksinen humalatila ja myöhästelyt. Uutena glamourisena elementtinä olikin sitten jonkinlainen sössöttäminen . . . Ainenkaan ei ollut turvotusta havaittavissa Mia Mari Johannan kasvoissa, muttu kukapa huomaisi tuosta Hello Kitty glamourisen turpeasta naamavärkistä sitä. Eihän 35- vuotias glamourmalli vielä tarvitse tekareita  . . . eihän  ? ?

  Ja taitaa olla vielä uuden asunnon "sisustaminen" kesken kun glamourisia esiintymisasuja ei ollut päällä, vaan aivan arkinen verkkaripuku / oloasu, eikä se ollut edes perinteisen vaaleanpunainen. Tosin ne jätesäkkeihin sullotut rätit ovat lienee edelleen jossain ulkovarastossa . . . 

  Ja siskossaejan toinen, tuo Koomaksi myöskin tituleerattu jatkaa edelleen samaan taattuun malliin . . . on sentään ainakin virtuaalisesti harrastettu jotain urheilun tapaista. Neidin itsensä postaamana: mulla on aito Serena Wiilliamssin maila, sillä lyö tosi kovaa. Niin tosiaan, sehän oli niinkin aikoinaan, että Kung- Fu opettajakin oli vuodattanut kyyneliä, kun Julia oli pamattanut nyrkillä helvetin kovaa . . .

  Ja pienen tarkastusten jälkeen, Talkkari ainakin ymmärtää miksi Mia Mari Johanna esiintyy glamourisesti tietynlaisissa paikossa . . . kas kun kulttuuriamme rikastuttamaan tulleet pitävä vähän tuhdimmistä tytöistä . . .