torstai 28. marraskuuta 2013

Lyötyä lyödään . . .

  Vai lyödäänkö, kysyy Talkkari  ? ? ? Mutta lienee kysymyksessä onkin glamourisesti siitä, että Mia Mari Johanna "pää" alkaa vähän selviämään . . varsinkin kirpeässä aamusäässä taannoin jossain läntisessä suomessa . . . Kas kun aivot tarvisevat muutakin, kuin omaa/ koirien / sian paskanhajua, että jotenkin sekopäisen muutamat jäljelle jääneet ja jälkeen jääneet aivosolut ymmärtävät  . . . jotain nyky- nyyhkytilasta . Niin makaa kuin petaa, myös on Talkkarin mielipede ja toteama . . . Ja varmaa kyseisellä "lupilla" on keksitty "uusi riitti" vihkiytimisessä veljeskuntaan . . .

  Viimeisimmän, mutta toteattoman tiedon mukaan Mia Mari Johanna on viettänyt yön Pelastusarmeijan tarjoamassa ja lie uudessa  . . .ööö jääköön sittenkin kirjoittamatta.
  Mutta varmaan uskovaisena Mia Mari Johanna harjoittelee hartaasti, glamuorisen kristillisestä joulun sanomaa: HÄN ( kokonsa ja painonsa puolesta) on itse neitsyt Maria. "Parishilton" sika taasen on jesuslapsi ja kolme tietäjää on nämä kaltoin kohdellut koirat tai huojuvathomot vahvitettuna Woman`s Mc:n perustaja , keikkamyyjä  / ex . . .yms. pillerikauppaa pyörittävä fariseuslaisena . . .

  Pitänee talkkarien salaseuran salaisen jaoston, joko palkata uusi salainen asiamies tai sitten vanhaa tuupasta persuuksille hoitamaan homma isommalla liksalla . . .