keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Hauskuus jatkuu . . .

  Itse glamourisen Mia Mari Johanna Tukiaisen synttäreitä vietettiin pariin otteeseen, mutta varsinaisena synttäripäivänä alkoi karmea totuus iskostua Tukiaisen sekaiseen tajuntaan. Sentään apu oli lähellä, kun hätä oli suurin . . . vähintäänkin yhtä "sekaisin" oleva taustahuojuja tuli hätiin . . . Siis ei ole mitään hätää tai eihän sitä tiedä, kun miten juomat yms. tarpeet jaetaan. Alkaa varmaan siinä läski lätistä, mutta Talkkari vähän on tehnyt journalista taustatyötä.
  Melkoisen varmasti (Jollas) Pilvihoviin on leiriytynyt Woman's MC:n jäsen, ellei peräti itse kruunamaton kuningatar.
  Toisaalla ao. henkilö ilmoittaa itsestään seuraavaa; LÄÄKÄRI SANOI ETTÄ OLEN TÄYSIN TERVE PSYYKKISESTI EIKÄ MINULLA OLE KAKSSUUNTASTA MIELIALA HÄIRIÖTÄ. @ SEKÄ TOTESI ETTEI MINULLA OLE MINKÄÄNLAISTA PÄIHDE ONGELMAA:-) ja kuulemma hamassa menneisyydessä on yrittänyt aloitella poliitikon uraakin; Keskustan kunnallisvaaliehdokas Nurmijärven suunnalla vuonna 2008.

  Tiedä häntä, miten asiat oikein ovat olleet tai ovat, mutta jälleen ollaan keksitty syy Jollashovin uusiin juhliin; yhden koiraparan 3- vuotissynttärit. Ja näköjään "juhlissa" ei sitä itseään puuttunut; J***a L Siis aivan sairasta porukkaa me juodaan skumppaa.... ja lienee porukkaakin on tullut lähimetsistä glamourista hauskaa pitämään . . . Mutta lienee tänään iskee se julma ja ankara totuus, jos tasoittavia ei ole käden ulottuvilla . . . kas kun sienetkään ei ole vielä kunnolla kasvaneet metsisssä.

  Talkkari odottaa, muiden mukana Jollaahovin kolmatta jäsentä . . . Julia kun vielä toistaiseksi puuttuu joukosta . . . Esson entisessä baarissa veikataan melko vahvasti tulevaa viikonloppua . . .
   

tiistai 30. heinäkuuta 2013

Ikäkriisejä . . .

  Talkkari muistaa, kun 30 vuotta tuli mittariin ja kaverit renkuttivat koko illan Reetun kappaletta: Olen kolmekymppinen . . . Ja muutelluilla sanoilla, niin 40:set kuin 50:set tasavuosipäivät mentiin. Tosin kun se 50 vuotta alkoi häämöttää mittarissa, niin helvetin moni kysyi 50:n villityksestä . . . Talkkari kun on ollut aina vähän "villi" ja "vilmaattinen" niin ei siinä paljon eroa ole tullut entiseen elämään . . . Mitä nyt akka lähti vaihtoon. Miehillä varsinkin kuulemma ao. ikä on jonkinlainen käännekohta, tehdään kaikenlaista mitä ei nuorempana tullut tehtyä . . . 

  Johan koko kansan glamourinen Mia Mari Johanna piti etukäteen syntymäpäivänsä, jotka olivat varsinainen seurapiiri tapahtuma . . . sentään livekuvaa tuuppasi ulos internetistä. Mutta eilisellä Mia Mari Johanna tajusi tulleensa "vanhaksi" . . . Talkkari kyllä muistuttaa, että ikä on pelkkiä numeroita mutta eletylle elämälle ja sen tuomille jäljille ei juurikaan mahda mitään, ainakaan Mia Mari Johannan tapauksessa . . . 

  Kumminkin jonkinmoista kriisiä pukkasi, joko viinakset vähissä tai sitten reseptilääkkeet kateissa . . . näet suuressa tuskassaan, jälleen jonkinmoinen itsari- ilmoitus tuli kaiken kansa tietoon . . . Tosin kovin suurta uutista siitä ei ole saatu aikaiseksi, kun ei edes STT ole noteerannut asiaa . . . toisin kun eräs todellinen seurapiirikaunotar . . . Nimittäin Maria Melin on valitettasti siirtynyt ajasta iäisyyteen, muttei oman käden kautta . . .
  Punkero koko raskaalla painoarvollaan ajatteli mennä ja roiskaista Albertinkadulla sijaisevan kaupunkiasunnon parvekkeelta alas . . . Edellisessä kerrallahan oli puhetta hukuttautumisesta, mutta lie joku kertonut sen olevan melko mahdotonta . . . sen ihramäärän ja muovipussien vuoksi.
  Tunnerepettuaarissa Mia Mari Johanna varmaan kävi koko eletyn elämän ja jollain tapaa huomasi . . . glamourisuutensa, kun hulluja alkoi juttelemaan, taas. Ja hyvää peesiä antoi uusi glamourinen tollukka-tansahtelija, ei kuulemma hänellä ole oman ilmoituksen mukaan kaksisuuntaista mielialahäiriötä, eikä minkäälaista päihdeongelmaa . . . lääkäri on kuulemma tutkinut. . .

  Niin tai näin, Mia Mari Johanna Tukiainen on kansan mielestä ikäistään huomattavan paljon vanhemman näköinen . . .  ohessa vähän yli 10 vuoden glamourinen "tulos" . . .
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/524298_400189510085503_255816376_n.jpg


maanantai 29. heinäkuuta 2013

Päivän . . . sankareita.

  Jaahas, se on nyt se suuri päivä . . . vuonna 1883 Benito Mussolini syntyi . . . ja samalle päivälle tasan 35 vuotta sitten päästi ensimäisen parkaisunsa Mia Mari Johanna. Ja se onkin jatkunut ihan näihin päivään asti . . . Mutta jotain yhteistä Mussoliinilla ja Tukiaisella on , vaikkakin ovat vastakkaista sukupuolta. Sillä molemmilla oli ja Tukiaisella on vieläkin jonkinmoinen vääristynyt käsitys kyvyistään . . . Mussoliini tosin joutui kaulakiikkuun ja Tukiainen joutunee kumminkin vankilaan.

 Ikähän on vain numeroita, mutta alkaa Mia Mari Johanna olla juuri keski- iän kynnyksellä . . . jonkun määritelmän mukaan se on 36 - 59 vuoden välillä. Tukiainen ei siis ole enään iällisesti ja melkoisella varmuudella myös "ajokilometrien" mukaan, mikään nuori tyttönen. Mutta toden totta, Tukiainen on välillä henkisesti huomattavan paljon vanhempi, kuin ikä antaa glamourisesti ymmärtää . . . Ja toiminta ylipäätänsä on ikäistään huomattavan paljon nuoremman likan kohellusta . . . sentään 4 L:n ylioppilas . . . siis omasta mielestään. 

  Entisen ESSOn baarin kantakävijät ja talkkarien salaseura toivottaa hyvää syntymäpäivää sinulle Mia Mari Johanna Tukiainen. Jatka valitsemallasi tiellä, niin kansallakin on hauskaa.

perjantai 26. heinäkuuta 2013

Jälkijäristyksiä.

  Johan tässä on kulunut jokunen päivä, kun ne glamouriset rupujuhlat yhdistettynä keski- ikäisen naisen etukäteissynttäreihin on pidetty. Mutta hehkutus jatkuu täysillä, ainakin itse Jollaksen ruhtinatteren toimesta, lienee lääkitys kohdallaan kun itkupotkuraivareita ei ole vielä tapahtunut.

  Tauno "Tauski" Peltosta suorastaan vi****a pari asiaa, sillä ensinnäkin joutui olemaan kuivin suin ja toiseksi joutui glamourisesti seksuaalisen ahdistelun kohteeksi, Tuhti- Tukiainen yritti jonkinlaista sylitanssin ja kiehnäysen välimuotoa . . . ja herättää Taunolle kunnon stondis. Onnekseen Tauno oli kiireessä unohtanut ne siniset pillerit kotiin . . . Mutta joku syöpyvä läikkä tuli housujen etumukseen, eikä tainnut se ollut Taunon itsensä aiheuttama. Sillä jos mahdollisesti Tuhdilla Tukiaisella on ollut jotain alapäänsä (karvavisa) peittona, niin lienee se on syöpynyt ainakin osittain pois . . .

  Ja on Porvookin saanut kokea itse glamourisen suuruuden kosketuksen, sillä deitti Porvoosta (maailmanmestari voimanostossa ? ?) on käynyt hakemassa Johannan moottoripyörällä Jollashovista. Harley Davidson se ei taatusti ollut, sillä Tuhtihan olisi hehkuttanut siitä . . . joten mitä luultavimmin se on ollut Honda Goldwing, tuttavallisemmin motoristipiireissä homosohvaksi tituleerattu. On siinä varmaan takajousitus ollut kovilla . . . Ja lienee on itse Jollashovin ruhtinatar huomannut alapäänsä "väkevyyden" joten moottoripyörämatkalle oli varustaunut hameeseen.

  Ja yllätyksellisesti The Kooma on hieman antanut kuulua itsestään, kuluu oleskelevan (lue: raitistumassa) Varkauden mökillä / talolla / kesämökillä. Varmaan mamma on antanut sellaisen ukaasin, että Jollashovista tulee lähtö jos meno ei muutu. Tämähän ei koske sitä Tukevampaa, sillä kirjat taitavat olla Albetinkadun sikalassa . . . Oikeastaan kyseistä "luolaa" ei voi pitää edes sikalana, sillä Talkkari tarkisti asian eläinlääkäriltä . . . sentään sikaloissa löytyy sähkö.

  Mutta on se Tukiainen viekas . . . samana päivänä, kun on taas yksi oikeudenistunto niin on buukannut itselleen keikan. Joten eihän glamourista esiintyvää taitelijaa, ensinnäkin voida tuomita ja toiseksi ei voida ottaa kiinni paikan päällä . . . Näin siis varmaan järkeilee jo  ehdottomaan vankeuteen tuomittu "syytön" . . . 

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Glamouriset juhlat vol. 2 . . .

  Talkkari on saanut lisää dataa ja tietoa, glamourisen suuresta rapujuhlista, johon oli lienee rahan puutteen vuoksi (lue: kukaan ei maksa) yhdistetty keski- ikäiseksi luokitellun (29.07 >> 35 vuotta) Mia Mari Johanna Tukiaisen synttärit. Ja toden totta, keski-ikäiseltä tai pikemminkin vieläkin vanhemmalta kapakkaruusulta Tuhti- Tukiainen näytti. http://aijaa.com/YFEiHC Samanlaisia tulla tupsahtaa eteen harva se päivä, kun luulevat olevansa vielä viimoisen päälle kauniita, mutta viina ja yms. muut viihdekäyttötuotteet ovat yhdistettynä "ajokilometreihin" ovat aikaa sitten ajaneet näistä ohi. http://aijaa.com/zk5BGz  Ja "käyttöarvo" laskenut . . . öööö . . . kauniisti sanoen alle huipputaksojen.

  Mutta juhlista oli yksi oleellinen "elementti" poissa . . . Juulia Tukiainen. Missä lienee oli ja taitaa olla edelleen ? Sairaalassa, kesämökillä vai jollakin suljetulla leirillä ? ?
 Samoin ihmetystä herättää Hilman kohtalo . . . valeraskaus vaiko aikooko tämä kantaa glamourisesti saman aikaa, kuin sika tai lehmä. Myöskin Hilman lisäksi paikalta puuttui Nassu ja Esmeralda . . . Ainoana vastenmielisesti jurristen jaloissa ja metelissä edusti Bonzo. Vai onko muut koirat olleet teljettynä johonkin koppiin ? ? ?

  Että seitsämänteen taivaisiin päästiin, pakkohan oli jonkun iloliemet järjestää . . . ja kas kummaa tarjoajana taisi olla ei- yllätyksellisesti 7- päivää lehdykkä . . . Tokihan aina rupujuhlilla on ohjelmaa, sekä varsinkin synttäreillä, joten paikalle oli värvätty (lienee isolla rahalla) Tauno alias Tauski Peltonen, sekä joku DJ- kumitissitypykkä Suvi ja eräiden väitteiden mukaan ao. henkilö olisi ollut jotenkin tekemisissä takavuosina Glamour Dolls:n kanssa . . . jotain viitteitä näet oli Dj Suvi:n "mulkaisusta".

  Ja toki kun rupujuhlista oli kysymys, niin ei iltaa ilman dramatiikkaa . . . lätty lätisi kuulemma transun toimesta, oikoseksi iskettiin raavas ja jurrinen lähentelijämies, selä lähennelty läskisen oloinen naikkonen. Filmi oli vaan "poikki" muualtakin, kuin kamerasta. Draamaa rakkaudesta varmaan oli performanssin ajatus. Ja mitä todennäköisesti homman aikana isoa persettään näytti kameralle joku toimittajan tapainen, kun näki homman lähtevän lapasesta.

  Talkkari alkoi yököttämään ja vatsa vetämään kuralle sen verran pahasti, kun alla olevaa glamourista filmanisointi katsoi . . . että oli pakko jättää toistaiseksi katsoa yhdellä istumisella, paskahuussista ehkä syksymmällä.
 http://www.youtube.com/watch?v=FANusYuecaI

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Glamouriset juhlat . . . vol. 1

  Nonniin, se on sitten vähintäänkin naapurien kautta koettu, Tukiaisen yhdistetty rapu- ja synttäribileet Jollaksessa. Talkkarilla asuu jokunen tuttu, noin huutomatkan päässä Talkilatieltä ja kovin kovaa ei tarvitse kuulemma huutaa . . . sentään suoraa näköyhteyttä ei ole ja kuulemma onneksi.

  Mutta itse "juhliin"  . . . Itse juhlakalu oli glamourisesti toki myöhässä . . . muovimoppitukkaa kuulemma piti laittaa kuosiin. Ja tällä kertaa artisti odotti yleisöä, eikä normaaliin tapaan toisinpäin. Ja toki artisti oli sen verran kovaa tasoa (Tauno alias Tauski Peltonen) että ei ihan heti turpaan saisi Tukiaiselta . . . ainenkaan siltä tukevammalta. Onhan Tauksi kuulemma vähän nyrkkeilyyn suuntautunut yksilö . . .

  Valitettavasti rapujuhlat eivät tainneet olla sellainen suksee kuin oli ajateltu, sillä aiotusta 40 vieraasta, ilmestyi alle puolet ja lukuun on laskettu myös esiintyvät artistit . . . Painonsa puolesta, kun katsoi näitä läskileidejä, niin olisi se 50:n normipainoisen ihmisen massa täyttynyt helposti. Talkkarin on valitettavasti käytettävä toisten tuottamaa kuvaa, kun tutulla talkkarilla oli jäänyt se ratkaiseva läskiapina- suodatin kotiin . . . ja ei sen puoleen, tietokonekkaan ei pystynyt photoshoppaamaan otoksia, mitä alkuun sai . . . Siis Tauski ja vähän tukevampaa osastoa: http://aijaa.com/zk5BGz

  Mutta yksi on poissa näiltä juhlilta . . . Julia the Kooma  . . . Joko on joku sen roudannut sairaalaan etukäteen tai sitten muuten vaan kauas. Sillä juhlaväen onneksi ei nähty sitä kuuluisaa kungfu- potkua, vaan homman hoiti kotiin Diamond Ball- niminen naisenoloinen yksilö, tuuppaamalla yhden miehen vaakatasoon, kas kun tämä oli itseään hinkkaamassa "johonkin" naisentapaiseen olioon.

   Ei sen puoleen sai Tauskikin vähän rangaistusta, kun on kuulemma paiskonut edellisiä vaimojaan pitkin seiniä aikoinaan . . . nimittäin itse glamourinen suuruus yritti hinkata itseään ja saada Tauno innostumaan itsestään, mutta ei onnistunut tällä kertaakaan . . . Tauski oli varmaan selvinpäin . . . valitettavasti ja /tai luojankiitos.
  Kummasti kun aika kuluu (tai sitten homma oli unohtunut huuruissa), niin tyrmäystipat ja pahoipidelty Kaarinan Lahnabileissa. . . Ei päässyt Tukiainen "kostamaan" kun Tauski ei lasiin koskenut, vaan pelkkää pillimehua veteli koko illan.

  Ja lienee on käynyt niin huonosti, että rapuja ei oikein ollut löytynyt eli jäi siis kaikilta kokematta pääsy 7:een taivaaseen makujenkin maailmassa . . . Ja kattauskin oli taattua Tiimari- laatua, aina rapu- heliumpalloa myöden. Mutta muita laillisia ja reseptillä saatuja "nautintoaineita" oli väen äänekkyydestä ja käyttäytymisestä päätellen riittävästi. Talkkarin kaveri ei nukkunut koko yönä silmällistäkään . . . taaskaan.

maanantai 22. heinäkuuta 2013

Juhlintaa . . .

  Talkkari lupauksensa mukaisesti vetäisi parin päivän juhlaputken . . . ensi synttärit ja sitten sunnuntaina iltasella vielä salaseuran rapujuhlat. Moni varmaan ihmettelee, että mistä ravut . . . Mutta asiaan on Kake vesilaitokselta paneutunut asiaan jo viime vuonna, jäi näet eräskin ylimääräinen elävä rapu edellisistä juhlista . . . Ja mikä sen helpompaa, kuin kasvatella työpaikalla rapuja. Tälläkertaa sentään seremoniamestari oli unohtanut hummerit ja sun muut erikoisuudet. Mitään ihan tarkkaa muistikuvaa Talkkarilla ei ole, mutta hauskaa oli jäljistä päätellen.

  Ja tänään armon vuonna sitten tapahtuu Jollashovissa . . . yhdistettyjen rapu- ja synttärikemujen merkeissä . . . On paikallisessa Valintatalossa varmaan käynyt vilske ja vipinä, kun tarvikkeita on kuskattu Takilatielle . . . Ei sen puoleen, niin pelastulaitos kuin myös poliisilaitos on nostanut valmiustasoaan tulevien juhlien vuoksi. Pitkää tikkua on vedelty, kuka joutuu hälytyksen tullessa menemään Jollakseen, pakko mikä pakko.
 
  Eläinrakkaana ihmisenä Talkkari vaan ihmettelee sen yhden koiran raskauden kestoa ja pahinta peläten, miten koirat tulevat pyörimään jurristen jaloissa, kun nämä yrittävä huojua samaan tahtiin Taunon (Tauski) kanssa . . . On kuulemma keikka buukattu juuri tuonne pahuuden ytimeen . . .
  Toisaalta, kun itse glamourisen ja sen isomman Tukiaisen äö on oman pettämättömän päätelmän mukaan 180, niin ei liene mitään hätää . . . Talkkarinkin mielestä asia taitaa olla niin, että vahingossa on Tukiainen laskenut yhteen painoindeksinsä, pituuden sekä kengännumeronsa . . . 

  Entisen ESSON:n baarin vakiporukan kertoimet, mitä tapahtuu on melkoisen alhaiset . . . ennustettavuus on liian hyvä . . . joten Talkkari jättää tämän kierroksen väliin . . .

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Walmistaumisia juhliin . . .

  Talkkarillakin alkaa jonkinmoinen "putki" eri juhlien kanssa, vaikka elämä onkin tällä hetkellä pelkkää juhlaa . . . Tulevalla viikonlopulla pitäi ja pitää juhlia pikkubroidin 50: iä . . . Tiedä häntä vaikka samaan syssyyn vedetään suoraan rapukauden aloittaisiin asti.
  Sillä on moni talkkarien salaseuran jäsen virittäytynyt, ensin hakemaan tuoreita rapuja ja sitten viettämään herskyvän hauskaa iltaa, siinä syömisen lomassa.

  Ja jälleen yksi urpo salaseuran huvitoimikunnasta ehdotti . . . Tukiaisen palkkaamista illan glamouriseksi pääesiintyjäksi . . . ihan kun ei eräs tämän hetken supersuosittu bändi ei riittäisi . . . No, Tukholmankadun Svantte saa viedä tämän onnettoman / onnelisen vessaan ja hoitaa "rankaisu" . . . se kun pitää vain miehistä.

  Ja todentotta, rapujuhlissa täytyy olla itse pyydystettyjä, eläviä rapuja . . . ei mistään pakastealtaasta koukattuja. Toissa vuonna salaseuran melkein piti alkaa harkitsemaan moista, mutta erään suurfirman talkkari pelasti tilanteen ja tilasi firman piikkiin eläviä rapuja juhliin.
  Jostain kumman syystä Mäkelänkadun Tane karsastaa eläviä rapuja ja tahtoo ehdottomasti olla keittämässä ne . . . Erään tiedon mukaan olisi aikoinaan saanut suursaaliin ja kipannut ne kotona kylpyammeeseen ja siinä illan mittaan oli alkanut onnitelemaan itseään ja ottamaan alkoholia . . . Loppujen lopuksi herännyt aamulla rapujen joukosta siinä samaisessa kylpyammeessa . . . ja suurin osa oli rutistunut Tanen alle, eli siitä sievoisesta lisätienististä . . .

  Ja toki jälleen Jollashovissa pidetään omat rapubileet . . . Kutsu on käynyt kautta koko maailman:
Johanna Mia Mari Tukiainen
Perinteiset kuuluisat, Jollaksen rapujuhlat nyt suoraan rapukauden avajaisina, ma 22.7.2013, laittakaa tutut ja ystävät viestiä, jotka pääsette juhliimme!!!! :) Suuri ylellinen ruokatarjoilu kuten aina, samoin juomat sekä ihanat jälkiruuat! Tarjolla sekä täplärapuja että jokirapuja, tietty paahtoleipää jne. Vieraaksemme mahtuu noin 40 henkilöä, pukukoodista kerron tarkemmin inboxissa.
Tykkää · · Jaa · 3 minuuttia sitten lähellä paikkaa Helsinki, Southern Finland 


 Ja lienee taas sama juttu, kuin monta kertaa aikaisemminkin . . . Poliisi ja lanssi. Onneksi Talkkarien salaseuran rapujuhlat pidetään tuntemattomassa paikassa . . . Ei ole tarvis huudella jossain fb:ssä tsm.

Mutta, viikonloppua pilaamaan tällä otoksella:
http://img835.imageshack.us/img835/7513/35669g.jpg

torstai 18. heinäkuuta 2013

Väärinkäsityksiä.

  On se vaan niin, että tavallinen kansa ei ymmärrä, esimerkiksi sisäministeri Räsäsen linjausta raamatun olevan lakien yläpuolella . . . eli siten ministerin (mm. poliisiasiat) ominaisuudessa yllyttää ihmisiä lakien rikkomiseen, silloin kun tämä katsoo sen tarpeelliseksi . . . No, ainakin tähän menessä noin 6500 ihmistä aikoo tai on nimenomaan eronnut kirkosta, ettei tulisi kiusausta rikkoa lakeja . . . mutta aletaan sitä kirkollisissakin piireissä "pillastua" yhä suorasukaisemmin:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013071717274487_uu.shtml

  Talkkarin muistikuvan mukaan, ei Räsäsen perheessä ihan eletä raamatun oppien mukaan . . . jotain juttua on aikoinaan ollut liuhulettisestä pojasta ja äidin linjauksesta pitkätukkaisuudesta, mutta eihän ministeri näe nenänsä varjoon ja eihän se perhettä koske . . . eihän.

 Mutta ei ole ainoa väärinymmäretty, sillä aikoinaan melkoisen kohun aiheutti Mia Mari Johanna Tukiainen virtsaamalla julkisesti Tamperaan rautatieasemalla:
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/559373_4050629058855_1228470923_n.jpg

  Mutta totuus on taaskin jotain toista, mitä kuva antaa ymmärtää . . . sillä nyt on tullut julki, että Tukiainen on ollut lienee mannekiinina ja/tai testaaja uudenlaisen kännykkälaturin kanssa, sen kenttämallin. Jotain tällaista Talkkari(kin) arveli, mutta pysyi visusti hiljaa . . .
http://www.mbnet.fi/artikkeli/ajankohtaiset/ajassa/kannykka_latautuu_virtsalla

  Vai olisko kyseinen tapahtuma ollut eräänlainen ennakkoilmoitus ministeri Räsäsen kohupuheisiin ? ? ? 

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Perintää . . .

  Kun elämänhallinta lipshtaa käsistä, niin velat tuppaa muuttumaan saataviksi tai sitten niistä tulee vaan olemassa oleva asia, jolle ei tehdä mitään. Näin yleensä käy ihmisille, joilla ei pääkoppa kestä vastoinkäymisiä ja alkavat läträämään alkoholilla tai vetävät sitten kamaa siinä sivussa. Tavallaan siis siirtyvät järjestäytyneen yhteiskunnan laitamille tai jopa sen ulkopuolelle.
  Hommia tehdään ns. pimeästi, kas kun vouti muutoin pääsisi liksalle lyhentämään velkoja, mutta siinä voi piillä jonkinmoinen sudenkuoppa . . . Työn teettäjä ei maksa mitä on sovittu tai jättää kokonaan maksamatta ja lähde nyt niitä sitten laillisin keinoin perimään . . .

  Lienee tällaiseen glamouriseen tilanteeseen on itseaiheutetusti joutunut Johanna ja Julia Tukiainen . . . Pitää käyttää ns. epävirallisia velanperijöitä. Sillä onhan Tuhti mm. fb:ssä kysellyt %- jengien puhelinnumeroita, hoitamaan "jotain" hänen asioitaan . . . Tosin lienee nämä "perinteiset" moottoripyöräjengit ovat kieltäytyneet "kunniasta" . . . ja taitaa olla jokaiseen tällaiseen "yhtymiin" olla jo porttikieltokin, kas kun Tukiainen on oikeudessa vankeusrangaistukseen tuomittu rikollinen.

  Mutta jälleen on sosiaalisessa yhteisössä, ehkä tarkoituksellisestikin "lipsahtanut" ja lie peloitusmielessä . . . että Mia Mari Johanna Tukiainen on "viritellyt" jotain tämän "rikolliseksi" tunnustautuvan "MC":n kanssa.
http://alibi.fi/alibin-parhaat/perustimme-naisten-rikollisjarjeston  

  Taitaa näilläkin likoilla olla homma "vähän" hakusessa . . . MC = Motor Cycle= moottoripyörä . . . Siis mitäköhän se meinaa näiden neitosten perustaman "ompelusseuran" nimessä ? ? ?
  Periaatteessahan Tukiaisen siskokset myös tavallaan ovat rikollisjärjestön jäseniä, molemmathan ovat oikeudessa useamman kerran tuomittuja.  . . . Mia Mari Johanna itse perustajana . . . Glamour Dollsin . . . Se kyllä Talkkarinkin mielestä on tämmöinen klubi tai järjestö. Jos ei keikka miellytä, niin toteutumattomankin keikkka kyllä laskutetaan, vaikka seuraavalta tilaajalta . . . Lienee "pullantuoksuiset" pulimmät ei ole sittenkään riittävän . . . suuria painoarvoltaan, poislukien Tollukan elopaino. 

tiistai 16. heinäkuuta 2013

Paremman puoliskon etsintää . . .

  Kohta taas alkaa syksy ja silloin tuppaa olemaan vaikeampaa löytää se "parempi puolisko" kesätanssilavoilta. Onneksi ja lie epäonneksi on seuranhaku siirtynyt internettiin. On jos jonkinlaista sivustoa, missä etsiä sitä "oikeaa" . . .  Talkkarikin haksahti kerran tällaiselta sivustolta naisen hankkimaan. No, eräässä asiassa sentään Talkkari päihitti Reetun, tuon naistenkaatajan. Lohjalla oli Reetu mennyt kysymään tältä naiselta pillua, mutta pakit oli kuulemma antanut . . . Talkkari taasen "höyläsi" tätä mimmiä monet vuodet . . . edestä ja takaakin. 

  Ei ole kyllä helppoa julkkiksillakaan, amerikoissa paikallinen Miss USA on kuulemma siirtynyt suorasta kontaktin otosta virtualiseen seuran hakuun . . . Ja toki Suomessa moista tehdään . . . mutta kyseessä ei ole missi tai muu kauneudellaan kuuluisuuteen ponkaissut henkilö, vaan itse Johanna Mia Mari Tukiainen. Meriittejä on kyllä vaikka muille jakaa . . . pornonäyttelijä, escort- tyttö ja öööö, vähemmän mairittelevasti; laulaja, glamourinen tanssija yms. hetkuttelija. Myöskin tämä painoaan reippaasti nostanut "järkäle" on suurenmoisen glamourisesti esiintynyt oikeussalissa . . .

  Sillä taas tämä Tunkero- Punkero on etsimässä sitä oikeaa . . . kas kun Kalloin räkälöistä ei sellaista löytynyt sulostuttamaan Jollas(Pilvi)hovin SUURTA (kokonsa puolesta) ruhtinatarta . . .
http://iltamakasiini.fi/johanna-tukiainen-etsin-rakasta-itselleni/  

  Ja siskolikallakin on taas, ties monenko kerran, käynyt oikaisemassa sokeritasapainoa 1- luokan diabetesessään . . . Kovana käy veikkaus entisen Esson baarin kantaveikkojen kesken . . . lieneekö tuo näkee uudenvuoden ilotulitusta.

maanantai 15. heinäkuuta 2013

Viimeiset vedot . . .

  Talkkari on vähän viettänyt lomaa ja on ollut "vähän" pihalla glamourisesta elämästä, täällä pääkaupunkiseudulla.  Mutta on sentään jotain tietoa valunut Talkkarinkin tietoon, vaikkakin jälkijunassa. Talkkarin poika oli eksynyt kerran ja toki vahingossa Jakomäkeen, kun Tukiaisella oli keikka paikallisessa. Oli vaan ihmetellyt sitä vääntelyä "lavalla" ja jossain vaihessa oli Tuhti lässähtänyt lattian pintaa, niin poika oli luullut Tukiaisen "liukastuneen" Ja ei poika syönyt pariin viikkon mitään kiinteää . . . 

  On itse glamourinen suuruus kuulemma käynyt parisen viikkoa sitten Oulunkylässä pyörähtämässä, paikallisen ostoskeskuksen ala- arvoisimman juottolan terasilla . . . Ei flaxi käynyt Hugon terasillakaan, mitä nyt ehti muutaman laitapuolen kulkijan kaljanjämät ryystää tuoppien pohjilta . . .

  Mutta sentään on tuhdimman Tukiaisen johonkin rukoukseen on vastattu ja esirukoilijana varmaan on ollut ministeri Räsänen, sillä jostain kumman syystä kävi vetäisemässä Hollolassa jonkinlaisen keikan, siis paikallisessa juottolassa. Huhut kertovat, että melkein oli selvinpäin tai sitten takahuoneen joumia on joko laimennettu tai sitten niitä on ronskilla kädellä vähennetty.
http://aijaa.com/ZaCMPv
  Ja näemmä jonkilainen "teema" on olemassa ? ? ?  Lähinnä vetää, erittäin hyvää mielikuvitusta käyttäen, jonnekin tyynenmeren saarille . . . No, tämäkin on siin nähty, mutta ei onneksi koettu . . . eikä Talkkari taatusti tule sitä kokemaan ! ! ! 

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Läski tummuu . . .

  Talkkarilla se olematon läski tummuu vain saunassa tai sitten auringonotossa, siis eräänlaisten "palvauksen" kautta. Kas kun tuo Talkkarin parempi puolisko on taas innostunut heittämään niitä "loppukipakoita" eli ämpärin pohjat suoraan kiukaalle . . .

  Tosin Jollas/ Pilvihovissa se todellinen läski tummuu, muun kuin lämmön vaikutuksessa. On näköjään itse se nuorempi, hitaampi ja kungfu- taitaja saanut lisää virtaa käytyään taas, ei yllätyksellisesti, tasaamassa 1- luokan diabetestaan . . . Palannut pahuuden pesään ja sitten on se läski hetken lätissyt . . . Ja kulkematta lähtöruudun (sairaala)  menty "vankilaan" jota sitten siirrytty lähtöruutuun (sairaala) . . . Näin siis eräiden ja toistaiseksi tarkastamattomien tietojen mukaan . . .

  Kesää on vielä jäljellä . . . Ja lienee jonkun aikaa . . . Jollas/Pilvihovissa glamouriset juhlat jatkuvat . . . Mutta eiköhän se . . . lopu. Ennenmin tai myöhemmin . . .

maanantai 8. heinäkuuta 2013

Poltaa kesäkatu kuuma . . .

   Lämpöhän tunnetusti tekee ihmisistäkin vilkkaampia, kun vertaa talvea ja kylmää. Talkkarikin on valinnut tämän kesäloman paikaksi kuuluisan Tuupovaaran itäisessä Karjalassa. Talkkari on jopa vetäissyt yhden saman "pikataipaleen ulkomuistista" mitä kuulemma itse Ari Vatanen on höylännyt, kerran jos toisenkin. Talkkari jäi vain vähän pohja- ajasta . . . sillä navigaattorissa ei ollut sekunttikelloa, eikä alun kirkumisen jälkeen . . . kartturia Talkkari ei sitten kuunnellutkaan . . . jarrua jarrua hullu jarrua . . . eli loppuaika oli jotain . . xxx .46,12 . . . ja sen jälkeen ei sitten Talkkarin onkaan tarvinnut koskea rattiin . . . ja osakiitos (suuri) kuuluu kyllä myös Kiteen kirkkaalle ! ! ! !

  Ja tästä johtuen Talkkari ei ole oikein ehtinyt paljoa lueskella Tukiaisten tekosia . . . Mutta oikeastaan ei mitään uutta ja maata järisyttävää ole tapahtunut . . . Turpaan on Tukiainen antanut, kerran jos toisenkin . . .  Ja alaspäin on mennyt sosiaalisessa hierakiassa(kin) . . . 50:n euron taksimatkankin on kuulemma maksanut karvalompakollaan . . . Talkkarin täytyy todeta, että joko se Porvoolainen vossikkakuski on ollut epätoivoinen tai sitten tosiaan helvetin härski jätkä . . .
  Ja on kuulemma laittanut elämänsä miehet, jonkinmoiseen järjestykseenkin . . . Lie jonkinmoinen vaikutus on ollut saadulla "vastineellakin" . . .  rahalla tai statuksella . . .

  Tallkari huomasi, että täällä Tuupovaarallakin on jonkinmoinen pitseria tsm. ja ei kun sinne lanseeramaan Tukiaisten glamourista HelloKitty- nauhashowta paikallisten iloksi. Tuli muuten mekein turpaan Talkkarille . . . nimittäin venäläinen bolsoibaletin tanssia 50- luvulta olisi parempi vaihtoehto . . .  Ja asiaa ei ole Talkkarilla kylän ainoaan pitseriaan . . . muutamaan kymmeneen vuoteen . . .

torstai 4. heinäkuuta 2013

Uhkailuja . . .

  Talkkarihan viettää "lommoo" kaukana kaikesta ja alkoonkin on matkaa se 60 km vähintään . . . Siis viralliseen. Talkkari kyseli Kiteellä eräältä teiniltä että mistä sitä Kiteen kirkasta saisi, niin tämä osoitti pappilaa ja virkoi: Tuolta sitä ei sitten varmasti saa . . . Oli vaihtunut kirkkoherra.

  Mutta, kummia kuuluu Jollas / Pilvihovissa . . . Tukiaisista se tukevampi, kera sen toisen Hitan . .  jolla on 1- luokan diapetes on alkanut, loppuelämänsä viimeisen luvun . . . Vaikka johonkin amnestyyn kuuluukin. . . Nimittäin on pilleripurkit / opiaatit / alkoholi tehneet näistä glamourisista  . . . ööö melkeimpä kuolemattomia . . . Ja toki tokkurassaan lain ulkopuolella olevia "yksilöitä" . . .
http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Arto-Lansmanin-rakas-Johanna-Tukiainen-uhkaa-henkeani/1008128
 Totta vai ei, mutta . . . paha se on mennä väittämään vastaan, mitä on  . . . dokumentoitu . . . deekikseltä olevalta . . . glamouriselta "ammatti"tanssijalta . . .

  Nooh, Talkkari jatkaa lomaa hetken vielä ja jatkaa kalastelua . . . siis kaloja vedestä . . . Eikä, kuten Johanna MIa Maria . .  mielikuvituksessaan miehiä, mustaa Amex:a ja glamouria. . .

tiistai 2. heinäkuuta 2013

Asunto- ongelmia . . .

  Kohta alkaa olemaan se aika, kun monella nuorella on edessä opiskelupaikkakunnalle siirtyminen ja asunnon etsiminen. Mutta huijariakin on liikkeellä . . . Talkkari tietää jokusen surullisen tapauksen, missä vuokraisäntä on yrittänyt saada vuokran "luonnossa" . . . raa`an rahan sijaan. Onnistuneita tällaisista tapauksista ei ole tietoa ja toki tietystä syystä . . .

  Talkkari onkin ajatellut auttaa, että sudenkuopat vuokrauksessa voisi välttää. Eli tässä yksi esimerkki: http://asunnot.oikotie.fi/vuokrattavat-asunnot/7883359
Sinänsä sivusto on luotettavan tai melko luotettavan vuokrauskanavan maineessa, mutta ao. linkki kertoo kumminkin muuta . . . .
  Ensinnäkin vuokrattavan kohteen, siis huoneen kokoa ei ilmoiteta. Toiseksi, vähänkin internettiä seuranneena . . . osoite on kyllä ns. arvostetulla alueella, mutta kyseinen kämppä on jotain muuta kun ilmoitus antaa ymmärtää . . . Talossa asuu sun lisäksi kaksi neitokaista ja kaksi pientä koiraa.
 
  Sillä kyseinen esimerkki taitaa ja onkin glamourisen kuuluisa Jollashovi. Toki "kakku" halutaan näytettävän paremmalta mitä se on . . . Koiria taitaa olla neljä, sillä ei lienee yksi piski ole pierraissut pentuja tähän kovaan maailmaan tai sitten kyseessä on samanlainen Johanna Tukiainen- valeraskaus . . . Myöskään velvotteista "yhteisalueen" puhtaanapidosta ei ole mainintaa, kun yleensä noissa kommuuneissa sellaisista on puhetta . . .
  Jollashovin kommuunissa on varmaan suunniteltu tulevan huijattavan tehtäväksi olla kyökkipiika, joka tekee glamourisille pultsareille sapuskat, toki omasta pussista. Toimia siivojana, kauppalähettinä, tottakai omalla rahallaan hommaa sapuskat ja viinakset . . . jne jne. Edellinenhän lähti, kuin kuppa Töölöstä alta aikayksikön, kun tajusi mihin sikalan ja bordellin sekamuotoon oli muuttanut . . .

  Talkkari antaa neuvon jos toisen, ennenkuin menee vuokralle ja varsinkin ali tai kimppakämpään . . . Kannattaa katsoa kerta jos toinen ja varsinkin käydä tutustumassa ao. tarjottavaan ja tavata mahdilliset uuet kimppakämppäläiset . . . Ja kaikki sovittu ehdottomasti paperille tai vähintään s- postilla sovittuna . . . muut, kuin itse vuokra / vakuus ja sen palauttaminen.