maanantai 2. kesäkuuta 2014

Talkkari is back . . . tai jotain sinnepäin.

  Talkkari on tässä pitänyt tarkoituksellista lomaa blogin päivityksistä ja keskittynyt vähän ja ei ihan niin vähän tärkempään projektiin. Juttu kun vei vaan mukaansa, kun luki wanhoja oikeudenkäynti yms. pöytäkirjoja monen kymmenen vuoden takaa . . . eli kirjan muotoon ne "sepustukset" tulevat, mutta vasta lupauksen mukaisesti . . . kunnes "päähenkilö" on kuollut ja kuopattu, näin on sovittu ja siitä Talkkari pitää kiinni, on näet sen verran rankkaa ollut jo lukeminen . . . saatika saada se kirjoitettua. Ei elämä ole ollut helppoa 60- 70 luvulla . . .

  Tosin on tässä muutakin tapahtunut, Talkkarin on akkansa kanssa (kissat mukana, ÄIJÄ ja PIMU) muuttanut lähemmäs keskustaa ja eipä ole enään pitkä matka baareihin kuuntelemaan rantaruottia . . .


  Mutta, melkein glamourisesti suurin julkkiksemme on toki ehtinyt tempoa naamariin tässä kalikan jos toisen alkoholipitoista juomaa, sekä taas järjestänyt "härdelliä"  . . . Talkkari kun on vähän pudottunut uutiskartalta ja talkkarien salaseuran salainen agentti sai maksakirroosin ja on sairaalassa tällä hetkellä, niin tälläinen uutisen tynkä pompsahti ainoastaan Talkkarin silmiin:
http://www.metropoli.net/viihdeuutiset/johanna-tukiainen-yritti-kiristaa-paatoimittajalta-100000-euroa/
  Eli halvalla menköön, jos on mennäkseen . . . Tosin Miamisessa luku on vähintäänkin glamourisesti 7:n numeron suuruinen ja sen kuittaamiseen kelpaa vain kulahtanut AMEX.