maanantai 1. joulukuuta 2014

Viikonlopun jälkeisiä.

  Talkkarilla ja muillakin normi- ihmisillä on ollut touhua viime viikonloppuna, mukaanlukien pikkujoulut ja muut vastaavat kinkerit. Helppoa on monella valita juhlapaikka, kun ei ole listalla glamourista HelloKitty nauha- showta . . . Mutta ainakin Helsingin ydinkeskustassa on ollut ja on pieni vaaramomentti, että Mia Mari Johanna Tukiainen glamourisesti tulee "kylkiäisenä" jonkun juopuneen "johtajan" mukana . . .

  Mia Mari Johanna on talkkarien salaseuran salaisten agenttien mukaan alkanut ainakin sanalliseen lyttäykseen tai sotaan entisiä hännystelijöitään ja perhettä kohtaan . . .  Ja taas varmaan ja jossain vaiheessa joku joutuu raskaaseen rikostutkintaan.

  Entisen ESSO:n baarissa on alkanut kansalaiskeräys, sillä ilmat alkavat kylmetä ja Mia Mari Johanna ei yleisesti tiedossa pukeutumisen mukaan . . . Käytä juurikaan alapäänsä verhoilussa juurikaan mitään eli hakusessa on rahasumma jolla saisivat hommatuksi kunnon kalsarit Mia Mari Johannalle . . . Pinkit tottakai . . . Ettei ala tuo munuaisaltaiden tulehdus uudelleen tai muu vastaava "vaiva" mikä estäisi tulevat joulukiertueen keikat.