sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Kellojen kääntö . . .

  Tässä talkari on ollut yhden ammatti- ihmisen ns. omaishoitajana . . . Mutta, ei kuolemaa sentään vielä tee.
Mutta. jotenkin tuntuu siltä, että Mia Mari Johanna halajaa tulla kuolemattomaksi  . . . ensinmäisenä ryhävalaan ja virtahevon ristisiitoksena . . .

  Siksi talkkari ei ole juurikaan käynyt päivittämässä sivujaan, kun on tuota hommaa ollut . . . Helvetin hiekanpoisto, vaikka yöllä ollaan pakkasen puolella . . .

 Mutta, yhtä kaikki  . . .  Talkkarin kaveri sairastui syöpään ja kun miehestä on kysymus, niin eturauhasen sellaiseen. Mutta ei mitiähätejä . . .  perseenrepisen jälkeen selvisi se, että äijä on kova luu . . . Ja talkkari oppi uuden sanayhdystelmän  . . Hevonvitunpekelesaatana . . .

  Korson asemalla on se jokusen kerran kuulemma joku kukko kiekunut . . .  aina kun kaveri on astunut junasta ulos tai sisään. Tänä keväänä kuulemma lähtee siltä kukolta kaula katki . . .  Talkkari siis pääsee kuulemma syömään . . . kukkoa  viinissä, mitä tuo tarkoittaneenkin . . .

  Lie kaveria piristääkseen talkkari todellakin harkitsee kaveriansa viedä Tukiaisen keikakkaa katsomaan . . . ilman sylitanssia . . . .