torstai 17. heinäkuuta 2014

Kaakana edelleen (ja luojalle kiitos)

  Talkkari on jatkanut lomaansa, koska eilisellä tuli sittekin käytyä metsällä ja kaadettua yksi villisika. Toistaiseksi ollaan eräiden kanssa erimieltä vähän, että oliko se urospuoleinen sika, siis karju villi vai ei . . . Talkkari kun tuuppasi lyijymyrkytyksen siihen noin 100:n metrin päästä lähimmästä asutusta talosta . . .  ja siihen se jäi viljapeltoon niille sijoilleen . . . Lähinnä kiistantapainen juttu on se, että saattoiko tämä olla jonkun ns. kotisika, jota viljapellolla oli ruokkimassa . . .

  Ja on salainen (se nuorempi) agentti jälleen löytänyt jutun juurta Tukiaisista . . . Tosin tällä kertaa vain nuorimmaisesta tyrkystä . . . Jasminesta tai mikä se nyt olikaan nimeltään . . .
  Vinhaa vauhtia on menossa samaan sammioon isoiso- siskonsa seuraksi, ellei sitten tee "Julioita" . . .
On kuulemma tämä nuorin sisarrusparvesta mutta ei välttämättä kaunein, tuuppautunut silikonit törröllään Pitkäsen Suvin polttareille . . . Sitä se sukurasite teettää.

  ISO-ISO- sisko jo painonsa puolesta on kuulemma taas "kiertuella" . . . jossain päin suomea ja kuulemma peräti ehkä selvinpäin . . . Ehkä sen takia, että alkoholia ei lasketa mukaan ja kumminkin "pameja" joutuu ottamaan "ahistukseensa" . . . Lyrikoita kun ei saa, sillä entinen manageri Jarna on laittanut toimitusketjun poikki . . .