keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Täällä ollaan . . . kaakana . .

  Talkkari päätti (siis muija) että lähdetään oikein ulkomaille. Ja tällä kertaa Talkkarille kelpasi Viro / Eesti, kuten kukin sen haluaa taas ymmärtää . . .
  Otetiin siis paikallinen  "moodi" liikenteessä . . . ja kuulemma loppu onkin sitten vähintään paikallista ns. legendaa . . .  Loppu lie katsotaan sitten joskus . . . myöhemmin, jahka se perskarvojaan vilkutellut kauris kiinni / kaadetuksi saadaan . . . Siitä peltopyystä, jonka Talkkari tuuppasi kuskin peilillä kohti . . . lihapataa, mutta vastaan tuleva rekka ei antanut "armoa" joten edes niitä rämmäleitä ei voi käyttää ns. lihaliemen tekoon . . .

  Talkkari onkin kutsunut salaseuran salametsästäjiä kylään, tänne Eestin Paldaskin kupeessa olevaan Risti nimiseen paikkaan . . . Saa kauris jos toinenkin, kyytiä kunhan sihti vaan saadaan kohdalleen . . .  Mutta tässä on vaan toinen puoli totuutta, sillä Mia Mari Johanna on kuulemma taas glamourisesti "astunut korkin päälle" ja alkanut taas metsästää itselleen elättäjää . . . Oli vaan kuullut, että talkkareilla on kova lixa ja nämä olisivat helposti höynäytettäviä . . .
   Ei muuten pidä paikkaansa, kuin Sepi Kumpulaisen kohdalla.  http://www.youtube.com/watch?v=d7MTDwJWGmA  Talkkari voi näin jälkikäteen paljastaa, että Sepi aikoinaan lapsena ollessa otettiin/ saatiin kiinni vasta toisesta pompusta kun sängystä putosi . . . Ja muuten pienenä triviana, Hurriganesin Cisse Häkkinenkin on tehnyt talkkarin hommia aikoinaan . . . Joi muuten Talkkarin kerran niiden talon pannuhuoneessa pöydän alle . . . Ja se on paljon se.