perjantai 11. heinäkuuta 2014

Sauna . . .

  Talkkarikin on tänä kesänä saunonut perin ahkerasti, osin lämmitelläkseen wanhoja luitaan. Kas kun kelit eivät ole olleet aivan normi- suven lämpötiloissa. Ja on "joku" muukin glamuorisesti kehunut saunoneensa . . .  ja tyyliin sopivasti savusaunassa. Ja vaikka ns. häkälöylyjä ei olisi heitetty tarpeeksi, niin jollain tapaa se on vaikuttanut Mia Mari Johannan habitukseen . . . tämä on alkanut "peseytymään", tosin se tapahtuu aivan luonnollisena sivutuotteena.

  Pohjois-Karjalan ELY- keskus käynnistänyt kiireesti alkanut tutkimukset, koska Ilomantsin suunnalla on eräästä järvestä löytynyt pinkki kuohakerros ja määrättättömästi kaloja on kuollut . . . Samoin tutkitaan myös mystistä järvien vedenpintojen nousua . . .

  Kuin eräänlaiseksi todisteeksi on internetin ihmeellisestä maailmasta löytynyt myös kuva, missä koivunvihtoja käytetään törkeästi hyväksi . . . Tosin kuvassa ei näy se, paljonko on koivikkoa todellisesti kaadettu: http://aijaa.com/3nUqJJ
  Kuten kuvasta huomaa, niin taas on paino päässyt kohomaan "tonni- keijulla" ehkä vain jokusen . . . No, kukin päättäköön sen määrän, grammoissa vai kiloissa.

  Ja pienenä siteenä, kun saunoista on kysymys . . . niin aikoinaan vainajia tavattiin pestä saunassa viimeiselle matkalleen. Eräänlainen viihdetaitelija on heittänyt "lusikan nurkkaan" viime viikolla, Kirsikka "Gerronima" Kelloniemi  . . . noin 40- vuoden iässä. . . . R.I.P.

  Sekä lienee luonnolliseen puhdistautumiseen on ollut kiire Marttina Aitolehdellä, kun kesäkuussa meni ja otti ylinopeussakot. Sekä sitten juhannuksen sitten tuli kärähdettyä ratista . . . Tieto kärystä ei ole, että oliko taas lapset mukana . . .