torstai 3. heinäkuuta 2014

Managerit . . .

  Talkkarikin on lomallaan ihmetellyt kahden (2) Mia Mari Johannan mangerin edesottamuksia internetinkin ihmeellisessä maailmassa. Ja siitä on myös raportoinut tämä uudempi salaseuran salainen agentti (ent. kokelas) ansiokkaasti . . . Kokeillen edelleen olla ns. paskat housussa 24/7.

  Ympäri käydään ja yhteen tullaan, sekä täytyy ihmisen ihmitellä näiden kahden toimitaa . . Jarna (se taustahuojuja "ravintola"  Rallista yms.) ja Nita . . .  (tappajakoiransa teilauttanut ??) Yhtäpataa nämä näyttävät pitävän keskenänsä ja itse Päähenkilö. itse glamorinen Mia Mari Johanna Tukiainen on jollain tapaa jäänyt "vähän" taka- alalle . . . kaksi varmaan kauniimmin uskaltaa kirjallisesti kurmuuttaa onnetonta . . .
  Talkkarin lyhyen päätelmän mukaan . . . Jarna ainakin, taustaa kollatessa on harhaisen halukas olemaan parrasvaloissa . . . Ei sen puoleen, jotain "vikaa . . .vikaa" Nitankin touhuissa on, vaikka taatusti oli tietoinen Tukiaisen vaikeudesta "manageerattavana" . . . Ja ne paskanpuhumiset lasten viemisestä glamourisen SUUREN taitelijan ulottumuuksiin / vaikutukseen ovat vain kusemista vastatuuleen . . . Näet intenetin ihmeellinen maailma ja Mia Mari Johanna ovat dokumentoineet  . . . aivan jotain muuta.

  Kumpikin "manageri" Talkkarin toteamuksen mukaan on "porsinut" lapsia, joita eivät pysty / halua hoitaa ... "äidinrakkaus kun on valitsevaista näiden kohdalla.
   Jarna / Harhalla lie jopa lähestymiskielto toiseen lapseen ja Nita:kin lie "rimpuilee" ns. löysässä hirressä , mutta äiti sentää on hyvänä omaishoitajana . . . luultavasti, kirjoituksista päätellen.

  Talkkari jatkaa lomaa ja taitaa lähteä kalastamaan . . . jahka kelit on kohdillaan. Akka- perkele vaan järjestää hommaa . . . seuraavaksi pitäisi kuulemma kitkeä mansikkamaa ja tyhjentää paskahuussi . . .