torstai 2. heinäkuuta 2015

Jälkeisiä . . .

  Kuten arvata saattoi, niin Mia Mari Johanna on ns. sanotusti pataan uusimmalta ns. poikaystävältä / liikekumppanilta / toyboylta. Lienee ei sitten glamourisesti Mia Mari Johanna ottanut huomioon, että amerikoissa on autuaampi antaa, kuin ottaa . . . sekä "Ken" in koko on jotain muuta, kuin Aerton . . .

  On mahtava voima, jo painonsa puolesta galmourisesti Mia Mari Johannalla kun kulmilla kuiskutellaan, että The Ken olisi kuskattu lentokentälle ja annettu lentolippu Amerikoihin . . . Nooh. talkkarin kaveri oli kuulemma tarjonnut krapularyypyt 24 tuntia tapahtuman jälkeen. paikka on sitten salaisuus ja pysyy.
  Ja juu, raskas rikostutkinta on sitten aloitettu ja sitä hoitaa vankilasta käsin tämä Helsingin poliisilaitoksen huumeosaston piällikkö Aarnio . . .

  Yhtä kaikki . . . luojalle kiitos ja sitä kiroen . . . talkkarien salaseuran salaiset agentit ovat edelleen ns. telakalla . . . mielenterveydellisistä syistä johtuen . . . toistaiseksi. Toisaalta, jos usuttaisi nämä Mia mari Johannan pikkupikku- siskon perään . . . kuulemma tällä kun menee todella kovaa bisnesrintamallakin, lie kohta menee ohi silikonisen desilitran, jos toisen verran suuresta ja mahtavasta isosiskostaan . . .