torstai 30. heinäkuuta 2015

Onnea, vaikka jälkikäteen.

  Talkkarilta pääsi glamourisesti lipsahtamaan ohi Mia Mari Johanna Tukiaisen synttärit, sentään täytti 37 vuotta, siis ei enään mikään "pikku" tyttönen . . . painonsa puolestakaan. Jos luvun kääntään toisinpäin, niin päästää lienee lähelle "pikku" tyttösen todellista painoa. Toisaalta suunta tähän ollut pitkäaikainen ja viinahuuruinen prosessi ja vieläpä monen laihdutussession tulos.

  Kun tuo laulaminen ei ole talkkarin leipälaji ja karaokevehkeet hajosivat savusaunan kuumuudessa, niin jotain sinne päin piti keksiä internetin ihmeellisestä maailmasta, tärkeintähän ei ole sanat vaan hyvä tahto, sanoma tai jotain siihen suuntaan. https://www.youtube.com/watch?v=3G9dS7_GQr8 

  Paljon vettä on virrannut, vaikka Aura- joessa . . . sieltä suunnaltahan eräänlailla Mia Mari Johannan glamourinen julkisuus alkoi ja teki kunnon diilin lehden jos toisen kanssa paljastuksistaan. Ohessa lyhyt kollaasi menneiltä vuosilta: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen-taytti-37-vuotta-nain-han-on-muuttunut/1078724
  Lie on otettu vähintäänkin tuplapainos, että kaikki halukkaat saavat oman kappaleensa . . . kas kun talkkarin vähemmän mairittelevan ennustuksen mukaan, l tuo Mia Mari Johanna Tukiainen tulee tuskin näkemään seuravia vuosipäiviää . . . Mutta vähän iloisemmin ajatellen ja numerot kääntäin, ollaan glamourisesti lähempänä elopainoa, ellei ihmeitä tapahdu. 

  Aika entinen ei palaa, ne cupkake yms. muut glamuoriset viinapillerihuuruiset sekoilyt Jollashovissa oven mennyttä aikaa . . . Mitään vastaavaa tässä tasavallassa kun ei ole tapahtunut miesmuistiin.